Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

4 gunluk ovulasyon testlerim adetten sonra 26.gun bugun tekrar yumurtluyo olabilir miyim

Eklentiler

• 6F645C0E-D701-45C7-9273-F10088AD4125.jpeg
    6F645C0E-D701-45C7-9273-F10088AD4125.jpeg
    44,3 KB · Görüntüleme: 92
4 gunluk ovulasyon testlerim adetten sonra 26.gun bugun tekrar yumurtluyo olabilir miyim

Canım aynı durum bende de var. Çok anlamsız bir durum adetime 4 gün var. Adet ağrım var hala pozitif çıkıyor. Progesteronum 0.44 bu ay yumurtlamamışım ama hep çift çizgi. İdrarda erken gebelik testi ve normal testimde negatif. Anlamsız :KK43:

Canım bazı aylar 26. Günde bazı aylar 28. Günde oluyorum eğer 28 sayarsam 5 gün var adetıme
Fakat hiç silik bile çıkmıyor bildiğin bembeyaz
Tek çizgı çıkıyor bu normalmi anlamdım gitti
Birde 10 larda lh olsa Bile ölçer yazıyor
Ama herhalde benim düştümü naptı
Adet olmak içinde yükselşrmiş çoğu yanlış pozıtıf görüp hcg testı negatıf çıkıp adet olan var
Ne oluyor ya benim hormonlara benim hormonlarım bı ara karışti yine karıştı yüne galıba en kısa zaman da tekrarlamam lazım ama bakalım nezamn

Yahu ben kendimi anlamıyorum hormonlar kafayı yemiş yakında bende yicem dün ikinci çizgi vardı bugün eser yok nasıl yaaa:kızgın: halbuki bugün uzayan akıntımda vardı:KK51:

Merhaba arkadaşlar;

Az önce doktordan geldim ve cadde boyunca yürüyerek ağladım. Overlerim polikistik görünümde ve ovulasyonum yok. Zamanında adet görüyorum ama. Progesteron testim 0.44 Doktor bir an önce tedaviye başla dedi. Aşağıda da ovulasyon testi var. Yumurtalık yapım sebebi ile LH sürekli pik. Dünyam başıma yıkıldı. O derece ağladım. :KK43:

Eklentiler

• 37C15D7F-6B56-4AE5-921A-249E12D12946.jpeg
    37C15D7F-6B56-4AE5-921A-249E12D12946.jpeg
    55,1 KB · Görüntüleme: 107
Merhaba arkadaşlar;

Az önce doktordan geldim ve cadde boyunca yürüyerek ağladım. Overlerim polikistik görünümde ve ovulasyonum yok. Zamanında adet görüyorum ama. Progesteron testim 0.44 Doktor bir an önce tedaviye başla dedi. Aşağıda da ovulasyon testi var. Yumurtalık yapım sebebi ile LH sürekli pik. Dünyam başıma yıkıldı. O derece ağladım. :KK43:

Merhaba,
Allah dermansız dert vermesin. Tedavisi olan bir durum söz konusu olduğu için şükretmeliyiz. Siz içinizi ferah tutun, moralinizi yüksek tutun. Allah’ ın izniyle her şey düzene girer. Dünyanız başınıza yıkılmış gibi hissetmeyin. Elbette insan bir sorun olmasın istiyor ama hayat böyle bir şey... Sorunların üstesinden -ruh sağlığımızı koruyarak - gelmeliyiz. Allah hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin.

X