Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Hamile olsam çıkar mı böyle yani

ben ilk düşük yaptıgım gebeliğimi anlatayım

28 agustos beklenen adet tarihimdi

ovulasyon testi kullanıyordum çatladıktan sonra test yapmayı bırakmıştım ama netten toplu aldıgımdan adete 10 gün kala öylesine yapmaya başladım
19 agustosta yaptıgım ovu testim koyu çıktı işkillendim gebelik testi yaptım hamileydim :)

Pcos hastasıyım ve bebeğim olmayacak diye çok endiseleniyorum. Teşekkür ederim cevabınız için.

rahat ol canım
kızım 7 yasında pko nun ilahı vardı bende evlenmeden önce dahi dogum kontrol haplarıyla yasadım
evlenince aman ya dedim sal gitsin hapı da bıraktım ikinci ay hamile kaldım

rahat ol canım
kızım 7 yasında pko nun ilahı vardı bende evlenmeden önce dahi dogum kontrol haplarıyla yasadım
evlenince aman ya dedim sal gitsin hapı da bıraktım ikinci ay hamile kaldım

Allah bagışlasın yavrunuzu Ben de 33 yaşımdayım ve daha bu ay denemeye başladık. Allahın izniyle inşallah bebeğimi kucağıma almak istiyorum en kısa zamanda.

Merhaba,
Bugün son testlerimin fotografini paylasmistim. Testlere göre 22-23 nisan gibi yumurtam çatlamış görünüyordu. Ama dün aksam ve bu akşam yaptigim testlerde yine ikinci cizgi az da olsa gorunuyor. Tekli test fotografi bu aksama ait. Bu ne anlama geliyor?
18. 20. 23. 25. Günleri degerlendirdik ve yarın aksamdan itibaren bir hafta şehir dışında eşimin ailesi ve eş dostta kalacagiz. Birlikte olmamiz çok zor.
Yoksa yumurtam çatlamadı mı?
Yok canim catlamis.22nisanda catlamis gorunuyor.bu ovulasyon testi her bayanda azda olsa bulunan LH hormonunun varligini gosterir.C ile T cizgisi ayni koyulukta oldugunda yumurta olgunlasmis ve catlamaya hazir demek (24-36saat sonra catlayacak demek) siliklestigindeyse catladi anlamindadir ve adete kadarda yapsan silik cikar

ben ilk düşük yaptıgım gebeliğimi anlatayım

28 agustos beklenen adet tarihimdi

ovulasyon testi kullanıyordum çatladıktan sonra test yapmayı bırakmıştım ama netten toplu aldıgımdan adete 10 gün kala öylesine yapmaya başladım
19 agustosta yaptıgım ovu testim koyu çıktı işkillendim gebelik testi yaptım hamileydim :)
İnşallah benimde öyle olur ♥️

Yok canim catlamis.22nisanda catlamis gorunuyor.bu ovulasyon testi her bayanda azda olsa bulunan LH hormonunun varligini gosterir.C ile T cizgisi ayni koyulukta oldugunda yumurta olgunlasmis ve catlamaya hazir demek (24-36saat sonra catlayacak demek) siliklestigindeyse catladi anlamindadir ve adete kadarda yapsan silik cikar

Sizler böyle yorumladıkça içime su serpiliyor :) Teşekkür ederim.

Sizler böyle yorumladıkça içime su serpiliyor :) Teşekkür ederim.
Rica ederim canim benim.sonucta burada ayni amac icin variz.bilgiler paylasildikca guzellesir,yanlissa duzeltilir,ben bircok konuyu burdan ogrendim.coğu şeyden bihaberdim.sorularin oldugunda sor tabiki bilgimiz yettiğince cevaplariz tatlicim:)

Arkadaşlar aşağıda ovulasın testim var BAT 5 Mayıs. 18. Gün ovulsaydın olduğunu düşünüyorum bu teste göre. Adeti 3. Günü tüm tahlillerim normal. Ama 21. Günü progesteron 0.44 çıktı. Ovulasyon ağrısı çektim bildiğiniz. Testte böyle görünüyor. Ama PRG 0.44 bütün gece ağladım :KK43: Eşimde bana üzüldü. İnşallah bunay böyledir. Yine gebe kalacağımı düşünmüyorum maalesef. :KK43:

Eklentiler

• CE7943E1-8976-442B-B4E3-66AFEC1E4831.jpeg
    CE7943E1-8976-442B-B4E3-66AFEC1E4831.jpeg
    32 KB · Görüntüleme: 82
Arkadaşlar aşağıda ovulasın testim var BAT 5 Mayıs. 18. Gün ovulsaydın olduğunu düşünüyorum bu teste göre. Adeti 3. Günü tüm tahlillerim normal. Ama 21. Günü progesteron 0.44 çıktı. Ovulasyon ağrısı çektim bildiğiniz. Testte böyle görünüyor. Ama PRG 0.44 bütün gece ağladım :KK43: Eşimde bana üzüldü. İnşallah bunay böyledir. Yine gebe kalacağımı düşünmüyorum maalesef. :KK43:
Uzme kendini arkadasim yaa.eger olmazsa bu ay bebiş gelecek ay yumurta takibi yaptir ve catlatma iğnesi vurul.sen tipcisin daha iyisini bilirsin oyle alip saliverme kendini canimcim yaa

Arkadaşlar adetimin 21. Günü progesteron seviyem 0.44 çıktı buna göre yumurtlamam yok. Bugün adetimin 23. Günü öylesine ovulasın testi yaptım dedim sonuç bu çok saçma değil mi? bat: 5 mayıs/ oysaki 18.gün Yumurtlamıştım teste göre. Benim dengem şaştı vucudum eror veriyor.

Eklentiler

• 7C5C673C-E842-493A-BACB-5B204418854C.jpeg
    7C5C673C-E842-493A-BACB-5B204418854C.jpeg
    23,8 KB · Görüntüleme: 102
Arkadaşlar adetimin 21. Günü progesteron seviyem 0.44 çıktı buna göre yumurtlamam yok. Bugün adetimin 23. Günü öylesine ovulasın testi yaptım dedim sonuç bu çok saçma değil mi? bat: 5 mayıs/ oysaki 18.gün Yumurtlamıştım teste göre. Benim dengem şaştı vucudum eror veriyor.
Inanmiyorummmmmm gercekten cok garip kuzum ya bende bi anlam veremedim

Kizlar merhaba. Bunlarda benim ovulasyon testlerim. 25 27 ve 29 nisanda iliski oldu. Sizce sansim varmi

Eklentiler

• 20180429_162835.jpg
    20180429_162835.jpg
    27,2 KB · Görüntüleme: 106
KIZLAR bu günü adet döngünün 24. Günü 9 gün sonra adet günüm ama öcü testini öylesine baktım kopkoyu çıktı yani ben şimdi mi yumurtluyorum .. 14 gün sonra mı adet olacağım .. yada bu yumurtamın gelişmem
IMG_0976.JPG
iş ve kalitesiz olduğunuzu gösterir

KIZLAR bu günü adet döngünün 24. Günü 9 gün sonra adet günüm ama öcü testini öylesine baktım kopkoyu çıktı yani ben şimdi mi yumurtluyorum .. 14 gün sonra mı adet olacağım .. yada bu yumurtamın gelişmemEki Görüntüle 2141546 iş ve kalitesiz olduğunuzu gösterir

Canım benimde 24.günüm dün ve bugün aynen bu şekilde ovulasyon testi yaptım. 4-5 saat sonra da erken gebelik testi yaptım. Bat: 5 mayıs/ ikinci ovulasın olmaz ayda bir kere olur. Bende anlamadım. Çok saçma değil mi? Bazı kullananlar gebe isen ovulasyon testinin çift çizgi çıktığını söylüyor. Aşağıda ek yaptım.

Üstte ovulasyon testi dün ve bugün pozitif
Erken gebelik testi sonucu Negatif
Üstelik adetimin 21. Günü progesteronum 0.44 çıktı. Bu sonuca göre yumurtlamam yok. Fakat ovulasyon testi ile ben 22 nisanda çift çizgi gördüm bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. İsyanım error veren hormonlarıma :bicak:

AC7590AC-DD11-4799-AEA9-95C4C82E30B0.jpeg

Canım benimde 24.günüm dün ve bugün aynen bu şekilde ovulasyon testi yaptım. 4-5 saat sonra da erken gebelik testi yaptım. Bat: 5 mayıs/ ikinci ovulasın olmaz ayda bir kere olur. Bende anlamadım. Çok saçma değil mi? Bazı kullananlar gebe isen ovulasyon testinin çift çizgi çıktığını söylüyor. Aşağıda ek yaptım.

Üstte ovulasyon testi dün ve bugün pozitif
Erken gebelik testi sonucu Negatif
Üstelik adetimin 21. Günü progesteronum 0.44 çıktı. Bu sonuca göre yumurtlamam yok. Fakat ovulasyon testi ile ben 22 nisanda çift çizgi gördüm bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. İsyanım error veren hormonlarıma :bicak:

Eki Görüntüle 2141557
İlk gebeliğinde hamileliğimi öğrendiğimde ovulasyon testi yapmıştım gerçekten kopkoyu çıkmıştı ..ama şu an çok erken gebelik olduğunu düşünüyorum kasıklarımda ağrıyor .. yumurtlamam bu kadar gec olmaz . Bende anlamadım yarın vakit bulursam doktora gideceğim

İlk gebeliğinde hamileliğimi öğrendiğimde ovulasyon testi yapmıştım gerçekten kopkoyu çıkmıştı ..ama şu an çok erken gebelik olduğunu düşünüyorum kasıklarımda ağrıyor .. yumurtlamam bu kadar gec olmaz . Bende anlamadım yarın vakit bulursam doktora gideceğim

Benimde kasıklarımda ağrı var ama ben adet olacağımı düşünüyorum. Zaten umut yok bu ay için benim progesteron değerim herşeyi ifade ediyor. Bu değerime göre ovulasyon testide güvenilir değil. Bariz yumurtladım 22/04 ye hani nerde PRG 0.44 çıkıyor. Şimdi 23. Ve 24. Gün çizgi çift çıkıyor.

Aynı marka ovulasyon testi ve erken gebelik testi Laboquick. Bende işe yaramadı bu ovulasyon testi.

Aşağıdaki fotoğrafta benim testler 22/04 ye LH pik yaptı güya :duduk:

621F11FC-44F4-4DB2-90ED-A8D0B6C18085.jpeg

X