Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

İkisi kırmzı görünce mi ilişkiye başlıcaz??? Kaç gün yapıcaz. Adete 1 hafta kala ilişkiyi bırakın diyorlar ama neye inanacağımı şaştım kaldım.

evett kuzu ettimm 17. Ve 18. Gün
Hımm silikleşmiş artık. Muhtemelen pik değere 15. Gün ulaşmış. 16 ya da 17'de ovulasyon gerçekleşmiş olabilir. Bu hesaba göre 14-15-16 (belki ek olarak 17) en doğurgan günlerinizdi. Piki gördüğünüz gün ve takip eden günleri değerlendirmek gerekiyor kabaca. Ama bu gün hesabına çok fazla kafayı takıp stres yapma canım. Beyler de görev gibi hissedince strese giriyorlar...

Şöyle bir durum var. 4 damla idrar 5 dk bekliyorum. Ve evet hepsini aynı gün çektim.
Tam nasıl yapavağımı bilmiyorum. Sanırım çok canım sıkıldı.
Testin içindeki açıklamalarda farklı birşey yazmıyorsa Dört damla normal. Hergün aynı saatte yapmaya, son iki saat sıvı almamaya çalışın. Bir de testin hemen on dk içinde fotoğrafını çekip testi atın bence. Böylece geçerli haliyle saklamış olursunuz.

teşekkürlerrrr:)) 14. 16. 18. İlişki olduuu umarım tutmuşturr:))))) son hafta ilişkiye girmeyi bırakın diyormuş bazı doktorlar bu doğru muuuu

teşekkürlerrrr:)) 14. 16. 18. İlişki olduuu umarım tutmuşturr:))))) son hafta ilişkiye girmeyi bırakın diyormuş bazı doktorlar bu doğru muuuu
İnşallah tutmuştur canım:)
Ben hiç duymadım bu son hafta olayını:) Sebebi neymiş?
Yerleşmeden önceki günlerde ilişkinin riskli olabileceği yönünde bazı kanıtlanmamış ididalar olduğunu okudum. (ovudan sonra 5-10. günler) Ama yerleşme sonrası için özel olarak düşük riski grubundaki bir kadın değilse neden ilişki yasak olsun?

Bilöiyoru
Bilmiyorum ki kuzum bende duydum sadece. Şimdi sıvı alımını durdurdım 18.30 da bi test daha yapacağım atarım buraya bakalım silik mi nasıl?? Ona göre belli olur net.

Evet ilk tahmin doğru çıktı gibi. 16 ya da 17. gün çatlamış olması çok muhtemel. Genel olarak pik değerden 24-36 saat sonra çatlama oluyor canım. Ama kadından kadına değişebiliyormuş....
Çokk teşekkür canımm:)) ben yinede gün aşırı devam edeyimmm :)) o ara 12-14-16-18 de ilişkim oldu.

bu ay klomen kullandım dün de ultrasonum vardı iki yumurtalıkta da 1er tane 15 mm yumurtam 3tane de geriden gelen yumurtam vardı. Kızlar bu ayın 5nde adet oldum şuanda da 15.c, günümdeyim. Sizde nasıl bugün ilişki günümü? İlk defa yapıyorum bu testlerden ne zaman yapmamız gerektiğini bilemedim. Yardım eder misiniz?

Eklentiler

• 29472981_1599405100095203_7601522721515634688_n.jpg
    50 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar bu ayın 5nde adet oldum şuanda da 15.c, günümdeyim. Sizde nasıl bugün ilişki günümü? İlk defa yapıyorum bu testlerden ne zaman yapmamız gerektiğini bilemedim. Yardım eder misiniz?
Bugün çatlar büyük ihtimalle canım bir kere daha yap silikleşmeye başlayınca tekrar ilişki olsun vakit kaybetmeyin çünkü yumurta ömrü az olabiliyor.

Bugün çatlar büyük ihtimalle canım bir kere daha yap silikleşmeye başlayınca tekrar ilişki olsun vakit kaybetmeyin çünkü yumurta ömrü az olabiliyor.
Ateş yapıyor zaten bugün bu akşam çalışalım o halde. 2 tane daha test kaldı yarın bide ertesi günde yaparım bakarım. Teşekkür ederim canım.

Rica ederim bugünde yarında deneyin yumurta kaçmadan:))
Canım üst üste denediğimizde sperm kalitesiyle ilgili bi sorun yaşanır mı ki diyorlar ya bi gün ara vererek yapın diye valla ben geçen ay hemen hemen her günü dolu geçirdim ama yine hüsrandı.. Bu ayda sadece yumurtlama zamanına göre ilişkiye basladık işte bende ondan şüpheye düştüm bi gün ara vermeden bugünleri değerlendirmek lazım çünkü.

Yani şöyle çatlama zamanını tahmin de bulununca iki gün ilişkide bulunmanın sakıncası olmaz ben şuan o yöntemle hamileyim.test silikleştiği ve ertesi gün ilişki oldu.yani önemli olan yumurta ölmeden yetişebilmek.üstelik sperm sayısı azalır ama hareket artar aksine

Mantıklı Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım. Bizde o zaman bu aksam yarın yapalım dediğin gibi yetişebilmek önemli olan. İnsallah yetişirim bende. :) bu ay iti yumurtalığımda da yumurtam var geçen aylarda tek taraftaydı hep bu ay şansım biraz daha fazla sanki.

Kızlar inşallah bu ay herkes güzel haberler alır bende ovulasyon testlerine başladım çift çizgiyi görmeyi bekliyorum adet döngüm 35 günde bir olunca adetten sonra bir hafta daha beklemem gerekiyor yumurtlamayı yakalamak için ama ben şansa bırakmadım hergün bi kere yapıyorum test çok nede olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…