Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Hayirlisi olsun canim insallah fazla beklemezsin

Bayanlar iyi aksamlar bisi sorcaktim klomen kullandim dun bitti cuma c.tesi yumurta takibi icin dr gitcem ozellikle bi kac gundur belirli araliklarla sicak basiyo ilactan dolayimi ter atiyrm resmen sonra geciyo bi sure sonra tekrar belki konik olcak ama film izlerken sacma sapan seylere agliyrm ilac dengemi sasrtti sanirim boyle olan varmiydi aranizda

merhaba hanımlar
ilkkez ovulasyon kullanıyormda bugun ku testim ekte,dr cuma cmrts catlar dedi,pazar normalde yumyum günüm.
Ama henüz calısma olmadı reglden sonra.Perhizi bozmak faydalı mı zararlı mı bilemdim çatlamadan yumurta

Eklentiler

• IMG_2730.JPG
    24,6 KB · Görüntüleme: 132
Arkadaşlar ı Ovulasyon testlerine çok güvenmeyin hatta kullanmayın bence çünkü insani strese beklentiye sokuyor.Ben geçen ay ilk defa kullandım hep negatif çıktı yumurtlamadığımı sandım halbuki yumurtlamışım.Doktor yumurtlama testi ile yumurtlama zamanımı teyit etti

Mrb bu ay ovulasyon testimde ikinci çizgi tam koyu olmadı ama yakındı hatta daha koyu olmasını beklerken daha da silikleşti koyuya yakın dönemlerde ovulasyon akıntısıda oldu sizce yumurtlama ve çatlama olmuş mu

Eklentiler

• IMG_4749 (1).jpg
    37 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG_4739.jpg
    70 KB · Görüntüleme: 86
Benim de bu ay benzer bir tablo oluştu. Bence peak değere 15 Şubat akşamı/gecesi ulaşmış olabilirsiniz. Bugün de test yapın dilerseniz. İyice silikleşirse dün geceyi peak olarak saymak mantıklı bana kalırsa.
Ben kendim için benzer şekilde tahmin yürüyorum şu an. Hiç kopkoyu göremedim; sonraki günlerde teslerimde ikinci çizgi bile çıkmadı nerdeyse.

geçen ay pic yapmıştı ve adetim zamanında gelmişti.peki siz bu şekilde düşündüğünüzde adetiniz tahmin ettiğiniz durumdan 14 gün snra geliyor mu..kafamda şöyle bir tereddüt oluştu acaba yumurtalarım çatlamadan söndü mü diye

geçen ay ben de peak görmüştüm ama günde 2 kere test yaptığım halde sadece tek bir testti ve diğerleri hep silik çıkmıştı. O yüzden bu ay kaçırmış olabileceğimi düşünüyorum. Önceki aylarda günde tek test yaparken hiç peak görmemiştim.
Luteal faz herkeste 14 gün sürmez. Benim 14-15 gün sürüyor genelde ama 11-16 arası normal kabul ediliyor. Ben ovulasyonun gerçekleştiğine ateş takibi ile emin oluyorum. Ovu testleri o kadar kesin sonuç veremiyor...

Bende pco hastasıyım çok düzensizdi adetlerim 4ay önce düşük yaptım o günden beri düzenli geçen ay pic yapmıştı bu ay korkuyorum acaba yumurtlama olmadı mı diye..adetim gelip gelmediğine göre belli olacak bakalım

Ates takibini nasil yapiyorsunuz adet bittikten sonra hem ovulasyon testine hem ates takibine baslamayi dusunuyorum yardimci olurmusunuz

Kızlarr testte sonradan çıkıyor 2. Çizgi bu normal mi??? Biriktiriyorum tarih atıp. 2. Çizgi belirginleşiyorrrr. 13. Günüm. 4-5.damla idrar danlatıyorum.

Merhaba kizlar daha once sordu isem kusura bakmayin lutfen biraz kararsiz kaldim biraz testlere yabanciyim ovu testi ile takip yapiyorum bu ay biraz erken oldu diger aylara gore adetin 11 ve 12. Gunleri cift cizgi oldu ve 14. Gunde biraz daha silikti.sonrada silindi zaten cizgi.o gunlerde iliskiler oldu.suan 17. Gundeyim hala denemeye devam etmek gerekirmi yoksa yumurta catladiktan sonra gebelik sansi bitiyirmu.gorev gibi olmasinida istemiyorum acikcasi siz devam ediyormusunuz cok ozel olmassa cok tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…