- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #53.321
Meraba kızlar,2013 te bende burdaydım ovu testiyle hamile kalmıştımşimdi Rabbim verirse ikinci bebeği istiyoruz,bu sefer test falan kullanmadım ama olsun, burası bana iyi gelmişti yine öyle olur inşallah bir iki haftadır bir tek ateşime bakıyorum pek anlamasamda...bu ay olmazsa test yolu gözüküyo banada
İnşallah amiiinHayirlisi olsun canim insallah fazla beklemezsin
İNŞALLAH CANIM AMİNİnşallah amiiinkimler ne kadar zamandır burda daha tam okuyamadm ama olsn,teker teker herkesten bebek haberi alırız inşallah
Erken yapmışsın hemfn çıkmaz idrarda.Adetime 3 gün var dayanamadm test yaptım ama negatifbu ay bebek yokmu şimdi
Benim de bu ay benzer bir tablo oluştu. Bence peak değere 15 Şubat akşamı/gecesi ulaşmış olabilirsiniz. Bugün de test yapın dilerseniz. İyice silikleşirse dün geceyi peak olarak saymak mantıklı bana kalırsa.
Ben kendim için benzer şekilde tahmin yürüyorum şu an. Hiç kopkoyu göremedim; sonraki günlerde teslerimde ikinci çizgi bile çıkmadı nerdeyse.[/Q
geçen ay pic yapmıştı ve adetim zamanında gelmişti.peki siz bu şekilde düşündüğünüzde adetiniz tahmin ettiğiniz durumdan 14 gün snra geliyor mu..kafamda şöyle bir tereddüt oluştu acaba yumurtalarım çatlamadan söndü mü diye
geçen ay ben de peak görmüştüm ama günde 2 kere test yaptığım halde sadece tek bir testti ve diğerleri hep silik çıkmıştı. O yüzden bu ay kaçırmış olabileceğimi düşünüyorum. Önceki aylarda günde tek test yaparken hiç peak görmemiştim.geçen ay pic yapmıştı ve adetim zamanında gelmişti.peki siz bu şekilde düşündüğünüzde adetiniz tahmin ettiğiniz durumdan 14 gün snra geliyor mu..kafamda şöyle bir tereddüt oluştu acaba yumurtalarım çatlamadan söndü mü diye
Evet çok pahalı 18 tanesi + 2 gebelik resti 23 falandı internetteKızlar bugün ovü testi aldım eczaneden 5lisi 30 tl idi çok pahalı değil mi ya?
Ates takibini nasil yapiyorsunuz adet bittikten sonra hem ovulasyon testine hem ates takibine baslamayi dusunuyorum yardimci olurmusunuzgeçen ay ben de peak görmüştüm ama günde 2 kere test yaptığım halde sadece tek bir testti ve diğerleri hep silik çıkmıştı. O yüzden bu ay kaçırmış olabileceğimi düşünüyorum. Önceki aylarda günde tek test yaparken hiç peak görmemiştim.
Luteal faz herkeste 14 gün sürmez. Benim 14-15 gün sürüyor genelde ama 11-16 arası normal kabul ediliyor. Ben ovulasyonun gerçekleştiğine ateş takibi ile emin oluyorum. Ovu testleri o kadar kesin sonuç veremiyor...
Internetten 30 tanesini 29.90 tl aldim tavsiye ederimEvet çok pahalı 18 tanesi + 2 gebelik resti 23 falandı internette