- 11 Ekim 2016
- 1.174
- 716
- 33
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #53.401
Yumurta şuan orda dır beklliyordur gecikmeden degerlendirinTESTLERİME BAKABİLİR MİSİNİZ ARKADASLAR EN ALTTAKİ BUGÜN SON YAPTIĞIM TEST SİZCE BUGÜNÜ DE DEĞERLENDİRMELİMİYİM YOKSA ARTIK YUMURTA CANLILIĞINI KAYBETMİŞMİDİR
Malesef gece yarısına kadar değerlendirme şansım yok eşim çalışıyoYumurta şuan orda dır beklliyordur gecikmeden degerlendirin
Hiç belli olmaz siz değerlendirin hemen yumurta ölecek diye bişey yokMalesef gece yarısına kadar değerlendirme şansım yok eşim çalışıyoyalan oldu yine
Tabi yumurtlamadan 10-12gun sonra belli olurmus.bende belirti iz pesindeyim.bendede hafiften biseyler var ama pek umitlenmekte istemiyrm.sende belirti varmi canmPopüler konu olmasına rağmen buraya kimse yazmıyor kızlar şimdi de yaZın hamile kalanlar öncü olun bize :) ovulasyon testiyle yapılması gerekeni yaptım ben en erken 10 gün sonra mı belli olur deneyimleri paylaşın kıslar
Yumurtlama dan 10gün sonra silik te olsa çıkıyor tecrübe ile sabitPopüler konu olmasına rağmen buraya kimse yazmıyor kızlar şimdi de yaZın hamile kalanlar öncü olun bize :) ovulasyon testiyle yapılması gerekeni yaptım ben en erken 10 gün sonra mı belli olur deneyimleri paylaşın kıslar
Erken gebelik testindemi?normalindemi?Yumurtlama dan 10gün sonra silik te olsa çıkıyor tecrübe ile sabit
Yo normalde öğrendm adetime 4 gün vardıErken gebelik testindemi?normalindemi?
Ozaman sizin erken döllenmemi olmuş tam yumurtlama zamanindami acep.hayirli olsun hamileliginiz.Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin.darisi basimiza insaAllahhhhhhhYo normalde öğrendm adetime 4 gün vardı
Ya be güzel bize de nasip olur inşallah:)Yo normalde öğrendm adetime 4 gün vardı
Yok daha yeni bitti yumurtlama dönemi beklemedeyim canımTabi yumurtlamadan 10-12gun sonra belli olurmus.bende belirti iz pesindeyim.bendede hafiften biseyler var ama pek umitlenmekte istemiyrm.sende belirti varmi canm
Yok tam yumurtlama günü olmuş döllenme ultrason da bile adete göre değil yumurtlama ya göre çıkıyor tarih canmOzaman sizin erken döllenmemi olmuş tam yumurtlama zamanindami acep.hayirli olsun hamileliginiz.Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin.darisi basimiza insaAllahhhhhhh
İnşallah Rabbim herkese tattırsın bekletmesinYa be güzel bize de nasip olur inşallah:)
InsaAllah benimde oyle olmustur.belirti falan yasadinizmi hic.yada bi his ahanda busefer tuttu gibisinden:)Yok tam yumurtlama günü olmuş döllenme ultrason da bile adete göre değil yumurtlama ya göre çıkıyor tarih canm
ben ateş takibi de yapardım bir anda 37 oldu ateşin öyle anlamıatm gögüslerim agrımıstı bu kadarInsaAllah benimde oyle olmustur.belirti falan yasadinizmi hic.yada bi his ahanda busefer tuttu gibisinden:)
Akıntınida takip et yumurtlama olacağı vakit akinti çoğalıyor hatta günlük Ped ile daha kolay takip edebilirsin hafif adet ilaca gibi kasik agrisi akinti da çoğalma oluyorİlk defa ovulasyon testi yapıyorum çok acemiyim. 17 Martta regl oldum 27-28 günde bir regl oluyorum. Yumurtlama günüm bugün sanıyordum ama artımed isimli testi yaptığımda tek çizgi vardı. İki gündür yapıyorum sizce yumurtlama olmicak mı? Estrofem de kullanıyorum bu ilaç mı etkiliyor acaba