Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kaç aylıksın canım ilişki olduğunda akıntın varmiydı

Kizlar ya dun denedik test silikti sabah yine test yaptim koyu cikti aksama Allah nasip ederse yine denemeyi dusunuyorum o degil calisan bayanim aksam 8 de evde oluyorum. Yemekti bulasikti 9 bucugu buluyor. O saatten sonra da gunun yorgunluguyla nasil zor geliyor anlatamam

Kızlar dün kopkoyuydu iki çizgide bugün silikleşmiş durumda dün gece de çalıştık inşallah tutar, bu aksam da calısmak gerekiyor sanırım. yarın tekrar test yapmalı mıyım acaba?

Eklentiler

• 29473113_1600521333316913_1356857418088185856_o.jpg
    59,6 KB · Görüntüleme: 58
aynen canım sen bugünüde degerlendr nolur nolmaz ama sanırım önemli olan dündü catlamıs yum dün kacıncı günündğ 15. günde 16 mm di demekki dün +18 oldu

aynen canım sen bugünüde degerlendr nolur nolmaz ama sanırım önemli olan dündü catlamıs yum dün kacıncı günündğ 15. günde 16 mm di demekki dün +18 oldu
ayın 19unda ultrasona gittiğimde 15mm demişti dünde 17 mm olduğunu varsayarsak bugün 17nci günüm canım

Çok az akıntım var çift çizgi de henüZ göremedim ikisi aynı anda olacak inşallah benim gibi sabırla bekleyin hatta birlikte bekleyelim bu ay testi ilk kullanışım umudum var bu ay

Eklentiler

• 995A3D0F-31EC-4176-A604-18567796F5BE.jpeg
    39,6 KB · Görüntüleme: 98
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var bileğisin olan varsa yazarsa çok sevinirim benim takvime göre ovelasyon tarihim geçen haftaydı fakat bugün öylesine merak edip bi deneyeyim dedim sonuç ikinci çizgi silik şeklinde oldu şimdi anlayamadığım yumurtlama yeni mi olmuş yanı hala devam ediyor olabilir mi şansım be kadar bilgilerinize ihtiyacım var

Eklentiler

• B5CF2E69-E6DF-4C10-B106-7C2C83F876A5.jpeg
    16,9 KB · Görüntüleme: 87
Hayır canım yumurtalama Zamanı kopkoyı olur sonra düşer.bu hormon da hep vardır vücutta ne zaman yaparsan yap silikte olsa çıkar sürekli

Hayır canım yumurtalama Zamanı kopkoyı olur sonra düşer.bu hormon da hep vardır vücutta ne zaman yaparsan yap silikte olsa çıkar sürekli
Anladım cnm çok teşekkür ederim yanı geçmiş çoktan neyse bir daha ki sefere deneyerek öğrenirim ilk kez yapıyorum anlamıyorum da saol

TESTLERİME BAKABİLİR MİSİNİZ ARKADASLAR EN ALTTAKİ BUGÜN SON YAPTIĞIM TEST SİZCE BUGÜNÜ DE DEĞERLENDİRMELİMİYİM YOKSA ARTIK YUMURTA CANLILIĞINI KAYBETMİŞMİDİR

Eklentiler

• IMG_5370.JPG
    28 KB · Görüntüleme: 80
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…