-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #53.381
Kaç aylıksın canım ilişki olduğunda akıntın varmiydıYani şöyle çatlama zamanını tahmin de bulununca iki gün ilişkide bulunmanın sakıncası olmaz ben şuan o yöntemle hamileyim.test silikleştiği ve ertesi gün ilişki oldu.yani önemli olan yumurta ölmeden yetişebilmek.üstelik sperm sayısı azalır ama hareket artar aksine
Vardı evet en çok uzayan zamanda çatlama oldu. Şuan 10 haftalık olduk yeni sayılırKaç aylıksın canım ilişki olduğunda akıntın varmiydı
Merhblr ismi ne. Bende bu ay almayi düşünüyorum her test in iyi olmadığını okumuştum güvenilir bir teste ihtiyacm varBen 30
Internetten 30 tanesini 29.90 tl aldim tavsiye ederim
ayın 19unda ultrasona gittiğimde 15mm demişti dünde 17 mm olduğunu varsayarsak bugün 17nci günüm canımaynen canım sen bugünüde degerlendr nolur nolmaz ama sanırım önemli olan dündü catlamıs yum dün kacıncı günündğ 15. günde 16 mm di demekki dün +18 oldu
amin hepimizin insallahAYYY HADİ İNS. GÜSEL HABERLERİNİ ALIRZ CANIM
Laboquick canimMerhblr ismi ne. Bende bu ay almayi düşünüyorum her test in iyi olmadığını okumuştum güvenilir bir teste ihtiyacm var
Teşekkürler canm. Peki işe yarıyor mu bi kutu yeterli olur muLaboquick canim
Ben adetin 10. Gunu basladim 14. Gun ve 15. Gun iki cizgide ayni koyuluktaydi yani catliyordu yurmurtam test sayesinde ogrenmis oldum.Ama bu ayda hamile kalamadim malesef bir kac ay daha deneyecegim bu ovulasyon testleriniTeşekkürler canm. Peki işe yarıyor mu bi kutu yeterli olur mu
Hayır canım yumurtalama Zamanı kopkoyı olur sonra düşer.bu hormon da hep vardır vücutta ne zaman yaparsan yap silikte olsa çıkar sürekliKızlar yardımınıza ihtiyacım var bileğisin olan varsa yazarsa çok sevinirim benim takvime göre ovelasyon tarihim geçen haftaydı fakat bugün öylesine merak edip bi deneyeyim dedim sonuç ikinci çizgi silik şeklinde oldu şimdi anlayamadığım yumurtlama yeni mi olmuş yanı hala devam ediyor olabilir mi şansım be kadar bilgilerinize ihtiyacım var
Anladım cnm çok teşekkür ederim yanı geçmiş çoktan neyse bir daha ki sefere deneyerek öğrenirim ilk kez yapıyorum anlamıyorum da saolHayır canım yumurtalama Zamanı kopkoyı olur sonra düşer.bu hormon da hep vardır vücutta ne zaman yaparsan yap silikte olsa çıkar sürekli
Yani şöyle çatlama zamanını tahmin de bulununca iki gün ilişkide bulunmanın sakıncası olmaz ben şuan o yöntemle hamileyim.test silikleştiği ve ertesi gün ilişki oldu.yani önemli olan yumurta ölmeden yetişebilmek.üstelik sperm sayısı azalır ama hareket artar aksine