Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Bir iki yere sorduk cnm belli değil nerde yaptircagim bende anadolu yakasında oturuyorum inş kasim da adet oldugum an basliycam para anca hazır olur rabbim hayırlısını versin

Cnm anladığım kadarıyla olması gereken değerin altında, negatif yani.
Tup
9-10 aydır düşünüyoruz cnm. Sorun yumurtlamamdı ama düzeldi gibi son 3-4 aydır. Rahim filmi filan çektirdim temiz. aşılamayı doktorum önermiyor nedenise direkt tüp bebek yaptır daha etkili diyor.
Bende ozel doktora gitmistim yumurtam catlamiyormus meger ilac kullandigim 2.ay hamile kalmistim ama bana doktorum bunu 3.secenek olarak sunmustu ilk asilama 2.tup bebek dedi bende once ilaci kullanmayi secmistim demem o ki yunurtan olgunlasip catliyor mu

Merhabalar bende 3 gün önce yaptım ovulasyon testi ilk defa yaptım sürekli yapıldığını bilmiyordum gün aşırı ilişkiye girdim çift çizgi çıkmıştı bu ara çok dıygusalım sürekli ağlıyorum biraz sancım var inşallah hayırlı şeyler olur bebişim gelir

Insallah hayirli haberlerini aliriz canim

Problemliydi yumurtlamam ama son 3-4 aydır olgunlaşıp çatlıyor. Ekim ayında da bakıcam yumurtlama dırumuna. Hatta arkadaşımın yoğun ısrarları doğrultusunda gitmemi istediği bir doktor var o da yeditepede ona gidicem hikayemi anlatıcam o da tüp derse kasımda tüp yaptırıcam cnm. Bende hep aşılama düşünmüştüm ama aşılamayı 2 doktora sordum 2 si de nedense önermedi.

Tühh yaa aşırı inannıyodum olduğuna.. sağlık olsunn dicek bişy yok en azından regl olabiliosn bende tık yok beklemek çok kötü
canım neyseki ben çok inanmamıştım, bu arada tam olamadım hala. Dün sen sorduğunda oldum gibi hissetmiştim tam, çok yeniydi çünkü. hala leke şeklinde. Birşeyler oldu bana ama bilmiyorum tek bildiğim tatlım ,hamilelik olmadığı

Olsun her şerde bir hayır varmış canım..Soğan kürü yaptı o zaman böyle.. bn soğan kürüne başlasam mı? Regl olmayı beklesem mi biledim

Olsun her şerde bir hayır varmış canım..Soğan kürü yaptı o zaman böyle.. bn soğan kürüne başlasam mı? Regl olmayı beklesem mi biledim
Canım bence bekle reglini ,yanlış birşeyler olmasın,adet olduğunda daha doğru olur günler açısından.Ben bu kürü daha önce de yapmıştım ama hiç böyle olmamıştı cnm. Buara da hala tam olmadı,bu ay 2. ayın soğan kürünü yapmıyım dimi olan reglimi de bozdum doktor 1 hafta sonra tekrar baktır istersen dedi ama baktırmıcam , sinirim bozuluyo sonra.Cumartesi günü arkadaşımın ısrar ettiği doktora gidicem tüm tahlillerimle hatta eşiminkilerle. Hem muayene olucam hemde tüp bebek konusunda bilgi alıcam. Ekimi de kendime bırakıyorum.Kasımda eğer doktor da uygun görürse tüp bebek yaptırırım.Acele etmiyorum dimi kızlar? 1 sene olacak ,yaşım 33

Son düzenleme:
kizlar merhaba. ben adetim leke leke geliyo diye sogan kurunu sadece 2 gun ictim ve adetim gayet iyi geldi ve diger ay hamile kaldim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…