-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #53.081
Aynı gün geldi ikimizindeCnm evet çoğaldı , yok cnm negatif maalesef
TupCnm anladığım kadarıyla olması gereken değerin altında, negatif yani.
Bende ozel doktora gitmistim yumurtam catlamiyormus meger ilac kullandigim 2.ay hamile kalmistim ama bana doktorum bunu 3.secenek olarak sunmustu ilk asilama 2.tup bebek dedi bende once ilaci kullanmayi secmistim demem o ki yunurtan olgunlasip catliyor mu9-10 aydır düşünüyoruz cnm. Sorun yumurtlamamdı ama düzeldi gibi son 3-4 aydır. Rahim filmi filan çektirdim temiz. aşılamayı doktorum önermiyor nedenise direkt tüp bebek yaptır daha etkili diyor.
Merhabalar bende 3 gün önce yaptım ovulasyon testi ilk defa yaptım sürekli yapıldığını bilmiyordum gün aşırı ilişkiye girdim çift çizgi çıkmıştı bu ara çok dıygusalım sürekli ağlıyorum biraz sancım varevet canım.ben test ile hamile kaldım.şu an 2;5 aylık hamileyim.22 testin varsa mutlaka 1 ay içerisinde sonuç alırsın merak etme.iki çizgide aynı koyulukta olduğunda 24-48 saat içerisinde yumurtlaman gerçekleşecek demektir.iyi şanslar canım.bende iyi haberlerini bekliyorum.
Insallah hayirli haberlerini aliriz canimMerhabalar bende 3 gün önce yaptım ovulasyon testi ilk defa yaptım sürekli yapıldığını bilmiyordum gün aşırı ilişkiye girdim çift çizgi çıkmıştı bu ara çok dıygusalım sürekli ağlıyorum biraz sancım varinşallah hayırlı şeyler olur bebişim gelir
Ama cift cizgiyi gordugun 3 gun olduysa gebelik belirtileri icin erken olmaz miInsallah hayirli haberlerini aliriz canim
Ondan önceside var amaAma cift cizgiyi gordugun 3 gun olduysa gebelik belirtileri icin erken olmaz mi
Aynı ay başlayacağız demekki , ne güzelBir iki yere sorduk cnm belli değil nerde yaptircagim bende anadolu yakasında oturuyorum inş kasim da adet oldugum an basliycam para anca hazır olur rabbim hayırlısını versin
Problemliydi yumurtlamam ama son 3-4 aydır olgunlaşıp çatlıyor. Ekim ayında da bakıcam yumurtlama dırumuna. Hatta arkadaşımın yoğun ısrarları doğrultusunda gitmemi istediği bir doktor var o da yeditepede ona gidicem hikayemi anlatıcam o da tüp derse kasımda tüp yaptırıcam cnm. Bende hep aşılama düşünmüştüm ama aşılamayı 2 doktora sordum 2 si de nedense önermedi.Tup
Bende ozel doktora gitmistim yumurtam catlamiyormus meger ilac kullandigim 2.ay hamile kalmistim ama bana doktorum bunu 3.secenek olarak sunmustu ilk asilama 2.tup bebek dedi bende once ilaci kullanmayi secmistim demem o ki yunurtan olgunlasip catliyor mu
canım neyseki ben çok inanmamıştım, bu arada tam olamadım hala. Dün sen sorduğunda oldum gibi hissetmiştim tam, çok yeniydi çünkü. hala leke şeklinde. Birşeyler oldu bana ama bilmiyorum tek bildiğim tatlım ,hamilelik olmadığıTühh yaa aşırı inannıyodum olduğuna.. sağlık olsunn dicek bişy yoken azından regl olabiliosn bende tık yok beklemek çok kötü
Olsun her şerde bir hayır varmış canım..Soğan kürü yaptı o zaman böyle.. bn soğan kürüne başlasam mı? Regl olmayı beklesem mi biledimcanım neyseki ben çok inanmamıştım, bu arada tam olamadım hala. Dün sen sorduğunda oldum gibi hissetmiştim tam, çok yeniydi çünkü. hala leke şeklinde. Birşeyler oldu bana ama bilmiyorum tek bildiğim tatlım ,hamilelik olmadığı
Canım bence bekle reglini ,yanlış birşeyler olmasın,adet olduğunda daha doğru olur günler açısından.Ben bu kürü daha önce de yapmıştım ama hiç böyle olmamıştı cnm. Buara da hala tam olmadı,bu ay 2. ayın soğan kürünü yapmıyım dimi olan reglimi de bozdumOlsun her şerde bir hayır varmış canım..Soğan kürü yaptı o zaman böyle.. bn soğan kürüne başlasam mı? Regl olmayı beklesem mi biledim
kizlar merhaba. ben adetim leke leke geliyo diye sogan kurunu sadece 2 gun ictim ve adetim gayet iyi geldi ve diger ay hamile kaldim :)Canım bence bekle reglini ,yanlış birşeyler olmasın,adet olduğunda daha doğru olur günler açısından.Ben bu kürü daha önce de yapmıştım ama hiç böyle olmamıştı cnm. Buara da hala tam olmadı,bu ay 2. ayın soğan kürünü yapmıyım dimi olan reglimi de bozdumdoktor 1 hafta sonra tekrar baktır istersen dedi ama baktırmıcam , sinirim bozuluyo sonra.Cumartesi günü arkadaşımın ısrar ettiği doktora gidicem tüm tahlillerimle hatta eşiminkilerle. Hem muayene olucam hemde tüp bebek konusunda bilgi alıcam. Ekimi de kendime bırakıyorum.Kasımda eğer doktor da uygun görürse tüp bebek yaptırırım.Acele etmiyorum dimi kızlar? 1 sene olacak ,yaşım 33
Kızlar ya bişi sorcam bu ovulasyon testleri ne kadar pahalı içince 5tAne var 26 tl diyorOlsun her şerde bir hayır varmış canım..Soğan kürü yaptı o zaman böyle.. bn soğan kürüne başlasam mı? Regl olmayı beklesem mi biledim
N11 gibi sitelerde dah ucuza bulabilirsin, eczaneden alma.Kızlar ya bişi sorcam bu ovulasyon testleri ne kadar pahalı içince 5tAne var 26 tl diyor
Tmm çok teşekkürlerN11 gibi sitelerde dah ucuza bulabilirsin, eczaneden alma.
Ben gitti gidiyordan gecen ay aldim 20 tane ovulasyon testi +2 tanede gebelik testi 20 tl idiKızlar ya bişi sorcam bu ovulasyon testleri ne kadar pahalı içince 5tAne var 26 tl diyor
Bende bakıyorum şuan n11 de 50 tane ovulasyon testi 10 tane gebelik testi 49 tl alimmi sizceBende n11'den 50 ovulasyon+10 gebeliği 47'ye almıştım