- 11 Eylül 2017
- 461
- 304
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #53.121
Takvimler her zaman tutmuyor, geç yumurtluyor olabilirsin. Çift net çizgiyi bulana kadar test yapmaya devam etmeni öneririm. O gün geldiğinde hemen ve net çıkıyor sonuç, 10 dk beklemene gerek yok.Selam kızlar adet döngüsünün 15.günündeyim.doğum kontol hapını 5 eylül de bıraktım son adet 11 eylül.21 eylül de testlere başladım ikinci çizgi ya yok ya da 10 dakikadan sonra çıkıyor.takvime göre dün yumurtlama günümdü akıntı ağrı tüm belirtiler oldu ama çift çizgi olmadı bilenler fikri olanlar bir yardım etse bana da
11 inde adet oldum canım 21.inde teste başladım hiç çıkmadı ama.cildim farklılaştı yumurta akıntısı geldi kasık ağrım oldu gerçi hala teste devam ediyorum ama ya çizgi silik ya da h yok gibi koyulaşmadı ilk defa yapıyorum bende anlam veremedim adete 12 gün kaldı hala devam edeyim mi testeTakvimler her zaman tutmuyor, geç yumurtluyor olabilirsin. Çift net çizgiyi bulana kadar test yapmaya devam etmeni öneririm. O gün geldiğinde hemen ve net çıkıyor sonuç, 10 dk beklemene gerek yok.
Bence devam et ama her kadın her ay yumurtlamaya biliyormuş. Yine de boş geçmeyin bugünleri.11 inde adet oldum canım 21.inde teste başladım hiç çıkmadı ama.cildim farklılaştı yumurta akıntısı geldi kasık ağrım oldu gerçi hala teste devam ediyorum ama ya çizgi silik ya da h yok gibi koyulaşmadı ilk defa yapıyorum bende anlam veremedim adete 12 gün kaldı hala devam edeyim mi teste
Bence devam et ama her kadın her ay yumurtlamaya biliyormuş. Yine de boş geçmeyin bugünleri.
.
Kızlar bu gün doktora gittim alttan muayene etti ilk defa olduğum için korktum çok utandım hatta ağladım doktor herhangi bir sorun yok dedi kesecik gördü yarına kan tahlili istedi bilgisi olan varmı siZce dualarım kabulmu olmuşturTestte ben birşey göremedim. Gebelik testiyle yumurtlamanın bir alakası oldunu sanmıyorum. Yumurtlama testinde gebelik çıkıyor evet ama gebelik testinde yumurtlama çıkmaz.
Keseyi gorduyse hamilesindir canimKızlar bu gün doktora gittim alttan muayene etti ilk defa olduğum için korktum çok utandım hatta ağladım doktor herhangi bir sorun yok dedi kesecik gördü yarına kan tahlili istedi bilgisi olan varmı siZce dualarım kabulmu olmuştur
İnşallah inşallah ya test yaptım şimdi gebelik testi Tek ciZgi çıktıKeseyi gorduyse hamilesindir canim
Kesecik gördüyse neden yarına kan testi istedi ki? Anında çıkardı hemen yapılsa , çok ilginç geldi banaİnşallah inşallah ya test yaptım şimdi gebelik testi Tek ciZgi çıktı
Kan testiİnşallah inşallah ya test yaptım şimdi gebelik testi Tek ciZgi çıktı
Allah Allah ilk defa duyuyorum kesecik goruyor doktor ve sana su kadarlik hamilesin demiyor hadi teste hataliydi diyelim ama doktorİnşallah inşallah ya test yaptım şimdi gebelik testi Tek ciZgi çıktı
Ben saat 4de gittim muayene olmaya kan alımı 3e kadarmış o yüzden yarına kaldıKesecik gördüyse neden yarına kan testi istedi ki? Anında çıkardı hemen yapılsa , çok ilginç geldi banaumarım hamilesindir
Bende anlamadım ki sevinsemmi şaşırdım şuan. VallaKan testi
Allah Allah ilk defa duyuyorum kesecik goruyor doktor ve sana su kadarlik hamilesin demiyor hadi teste hataliydi diyelim ama doktor
Bunu bu gün mü yaptın yaptıysan gün aşırı ilişkiye gir ovulasyon testi dimi buKizzlar merhaba, testi bugun ilk defa yapabildim cunku cok gec kargolandi. Sonuc ekteki gibi bu ne demek yardimci olur musunuz? Hangi gunleri degerlendirmeliyim ne yapmaliyim?
Evet biraz once yaptim. Ovulasyon testi. Yaklasik 8 aydir cocuk deniyoruz ancak olmuyor. Gun asiri dogru mu onu bile bilmiyorum aslina bakarsanizBunu bu gün mü yaptın yaptıysan gün aşırı ilişkiye gir ovulasyon testi dimi bu
Senin gebelik kan testin noldu? Kesecik görmüştü doktor, hamilemiymişsin?Bunu bu gün mü yaptın yaptıysan gün aşırı ilişkiye gir ovulasyon testi dimi bu
Kan testi negatif çıktı Adetime 3 gün var doktor ultrason la baktı karnıma kese yok ama rahim kalınlığı var dedi adetin geçerse sesi 7 gün sonra yine olmaZsa gel dedi öyle ayni üzüntü işteSenin gebelik kan testin noldu? Kesecik görmüştü doktor, hamilemiymişsin?
KızlarBende bu ay test kullandim az kanamam oldu test yaptim iki cizgide koyuydu simdide o gunun istunden 23 gun gecti 7 gun once kanda negatif cikti rahim duvarindada kaliadma var dedi doktor kist falanda yok dedi hep kullaniyorum o testlerden daha once hic 14 gunu gecmedi 14 gun adet olurdum ilk defa boyle bisey oldu aranizda hic boyle yada bu duruma benzer bisey yasiyan varmi