Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Takvimler her zaman tutmuyor, geç yumurtluyor olabilirsin. Çift net çizgiyi bulana kadar test yapmaya devam etmeni öneririm. O gün geldiğinde hemen ve net çıkıyor sonuç, 10 dk beklemene gerek yok.

Takvimler her zaman tutmuyor, geç yumurtluyor olabilirsin. Çift net çizgiyi bulana kadar test yapmaya devam etmeni öneririm. O gün geldiğinde hemen ve net çıkıyor sonuç, 10 dk beklemene gerek yok.
11 inde adet oldum canım 21.inde teste başladım hiç çıkmadı ama.cildim farklılaştı yumurta akıntısı geldi kasık ağrım oldu gerçi hala teste devam ediyorum ama ya çizgi silik ya da h yok gibi koyulaşmadı ilk defa yapıyorum bende anlam veremedim adete 12 gün kaldı hala devam edeyim mi teste

Bence devam et ama her kadın her ay yumurtlamaya biliyormuş. Yine de boş geçmeyin bugünleri.
.

Testte ben birşey göremedim. Gebelik testiyle yumurtlamanın bir alakası oldunu sanmıyorum. Yumurtlama testinde gebelik çıkıyor evet ama gebelik testinde yumurtlama çıkmaz.
Kızlar bu gün doktora gittim alttan muayene etti ilk defa olduğum için korktum çok utandım hatta ağladım doktor herhangi bir sorun yok dedi kesecik gördü yarına kan tahlili istedi bilgisi olan varmı siZce dualarım kabulmu olmuştur

Kizzlar merhaba, testi bugun ilk defa yapabildim cunku cok gec kargolandi. Sonuc ekteki gibi bu ne demek yardimci olur musunuz? Hangi gunleri degerlendirmeliyim ne yapmaliyim?

Eklentiler

• 0FE0C9AE-77EA-4901-91FD-CED86FBB941C.jpeg
    25,3 KB · Görüntüleme: 405
Senin gebelik kan testin noldu? Kesecik görmüştü doktor, hamilemiymişsin?
Kan testi negatif çıktı Adetime 3 gün var doktor ultrason la baktı karnıma kese yok ama rahim kalınlığı var dedi adetin geçerse sesi 7 gün sonra yine olmaZsa gel dedi öyle ayni üzüntü işte

Bende bu ay test kullandim az kanamam oldu test yaptim iki cizgide koyuydu simdide o gunun istunden 23 gun gecti 7 gun once kanda negatif cikti rahim duvarindada kaliadma var dedi doktor kist falanda yok dedi hep kullaniyorum o testlerden daha once hic 14 gunu gecmedi 14 gun adet olurdum ilk defa boyle bisey oldu aranizda hic boyle yada bu duruma benzer bisey yasiyan varmi

Kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…