-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #53.041
Inş cnm 21 eylül adet günüm bekliyorum bakalım hayırlısı olsun insDurum yerleşme kanaması gbi ama sabret cnm 2 gün daha. Hayırlısıyla inş pozitif çıkar. Aynı şeyi bir arkadaş daha yaşıyo güzel haberlerinizi alalım inşallah
Aynı canım, adet olucam gibi geliyo halaDUrumun ne cnm aynımı?
Ben soğan suyu içtiğm ay hamile kalmıştım ve benmde kahverengi ve pembe akıntım ağrım olmştu sürekli bende soğana bağlamıştım temizliyo kist falan varsa gdiyo sanmştm.. idrar testinde negatif çıkmştı kanda pozitf.. dış gebelikti benm ki ama 2 hafta sürmştü ara ara sürekli akıntılar.. senin inş herşey normal güzel gider canımAynı canım, adet olucam gibi geliyo halaağrı devam akıntı çok az , of olucaksam olayım artık.soğan kürü böyle yapar mı tatlım, biliyor musun?
Teşekkür ederim canımıniçi, beklicem yarın da olmazsa iş çıkışı doktoruma gidicem.o ne derse o artık. Akşam bi ovulasyon daha yapıcam , bakalım daha da koyulaşma olacak mı, haberdar ederim :)Ben soğan suyu içtiğm ay hamile kalmıştım ve benmde kahverengi ve pembe akıntım ağrım olmştu sürekli bende soğana bağlamıştım temizliyo kist falan varsa gdiyo sanmştm.. idrar testinde negatif çıkmştı kanda pozitf.. dış gebelikti benm ki ama 2 hafta sürmştü ara ara sürekli akıntılar.. senin inş herşey normal güzel gider canım
İş çıkışı kan testi için geç olur tatlım salıya kalır sonuçç. Ben senden çok merak ediyorum galbaTeşekkü ederim canımıniçi, beklicem yarın da olmazsa iş çıkışı doktoruma gidicem.o ne derse o artık. Akşam bi ovulasyon daha yapıcam , bakalım daha da koyulaşma olacak mı, haberdar ederim :)
Yaaa canıımm çok tatlısın , çok duygulandırdın beni Allahım en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah ( çok içten söyledim) ben hala ihtimal vermiyorum daha doğrusu hayal kırıklığı yaşamaktan bıktığım için adet olmayı bekliyorum cnm. O yüzden de nasıl olsa negatif çıkacak bari onu geç alıyım istiyorum
İş çıkışı kan testi için geç olur tatlım salıya kalır sonuçç. Ben senden çok merak ediyorum galbahamile haberleri çok mutlu ediyo beni yarın olsunn
Aminnn hemizin canımYaaa canıımm çok tatlısın , çok duygulandırdın beni Allahım en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah ( çok içten söyledim) ben hala ihtimal vermiyorum daha doğrusu hayal kırıklığı yaşamaktan bıktığım için adet olmayı bekliyorum cnm. O yüzden de nasıl olsa negatif çıkacak bari onu geç alıyım istiyorumama işten erken çıktığım için aynı gün akşam alırım sonucu o açıdan salı ya kalmaz merak etme
Canım geçen ay yumurtam çatlamayıp kiste dönüşmüştü ama öyle iğne şeklinde batma değilde oturup kalkarken sancı şeklinde ağrı oluyordu. Sonra regliyle atmışım doktor baktı göremedi sonraki kontrolümde.bende böyle olmuştu tatlımAminnn hemizin canımvalla ben ihtimal veriyorum sabırsızlıkla beklicem tatlım yarını benimde yumurtalıklarıma iğneler batıyo gbi oluyo günlerdir.. kistlerim vardı onlar yapıo olabilir mi hiç başına geldimi cnm?
Teşkkrler cnmCanım geçen ay yumurtam çatlamayıp kiste dönüşmüştü ama öyle iğne şeklinde batma değilde oturup kalkarken sancı şeklinde ağrı oluyordu. Sonra regliyle atmışım doktor baktı göremedi sonraki kontrolümde.bende böyle olmuştu tatlım
Canım yaptım bu seferde hiç birşey çıkamadıTeşkkrler cnmovulasyon yaptn mı?
:))) o ovulasyonlar benimde kafamı çok karıştırdı Neyse yarına kadar sadece dua et hayırlısı için.. bnde edicem tatlımCanım yaptım bu seferde hiç birşey çıkamadıben bu durumdan hiç birşey anlamadım cnm ,ooof
Evet canim 14 u persrmbe testte pozitif cikti 15 inde siliklesti 16 sinin gecesi birliktelik oldu bunu su sebepten yaptim bazi sitelerde yumurtanin 24 ile 72 saat arasinda catladigini okudum benim Allaha cok sukur saglikli 2 kizim var esimle 3 cocuk dusunuyorduk hep buda Rabbim nasip ederse erkek olsun istiyorum esimin boyle bir arzusu yok bu arada.yumurtanin catladigi gun iliski olursa erkek bebek olma olasiligi yuksekmisCnm bir gün öncesinde oldu mu peki ilişki?olduysa iyi ama olmadıysa bir şey diyemeyeceğim, biraz zaman girmiş araya. 15'i akşamı olsaymış iyi olurmuş.kısmet , şansın tabiki var :)
NOT:bu arada sen 15'i (cuma günü) 13:30 'da değil, 14'ü (perşembe) 12:30 da yazmışsın bize pozitif fotoyla birlikte. Hesaplamanda yanlışlık olmasın cnm