- 16 Ağustos 2017
- 235
- 431
- 44
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #53.061
Hayirlisi de canim zor olsada Rabbim zamani gelince nasip eder insallahDaha 3 gunum vardi demekki o lekeler adet baslangiciymis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisi de canim zor olsada Rabbim zamani gelince nasip eder insallahDaha 3 gunum vardi demekki o lekeler adet baslangiciymis
Amin cnm ama 10 sene olunca insan üzülüyorHayirlisi de canim zor olsada Rabbim zamani gelince nasip eder insallah
Sorun ne peki canimAmin cnm ama 10 sene olunca insan üzülüyor
Sorun yok cnm geçen sene 21 eylülde kürtaj oldum ilkkez hamile kalmıştım onuda malesef kaybettim tüp bebek tedavisi yapicam bu sene 7 milyar dedi dr parayı ayarlayıp allah izin verirse başlıycam insSorun ne peki canim
Tüp bebek tedavisi hakkında çok fazla bilgim yok, öncesinde yapılması gerekn bir hazırlık(kullanılması gereken ilaç olur, vs.) var mı cnm , biliyor musun? Bir de tedaviye adetin kaçıncı günü başlanıyor?Sorun yok cnm geçen sene 21 eylülde kürtaj oldum ilkkez hamile kalmıştım onuda malesef kaybettim tüp bebek tedavisi yapicam bu sene 7 milyar dedi dr parayı ayarlayıp allah izin verirse başlıycam ins
Canım naptın?Canım yaptım bu seferde hiç birşey çıkamadı ben bu durumdan hiç birşey anlamadım cnm ,ooof
Buarada bilgi için çok teşekkürler cnm, bende kasımda yaptırıcam sanırım . Aslında aşılama düşünüyordum ama doktor onu yaptıracağına tüp bebek yaptır daha garanti dedi.Verdiğin bilgiler baya aydınlattı, zor birşey değil sanırımAdetin 2. Günü başlıyor tedavi cnm ben özele gidicem devlette sıra çıkıyor birde ilgi sıfır ilaçlar hepsi içinde zaten hastaneden veriyorlar ilaçları iğneni evde kendin yapıyorsun ben alışmıştım artık kendim yapmaya yumurtalar istenilen büyüklüğe geldiğinde çatlama iynesi oluyorsun bir gün sonra yumurta toplama işlemi oluyor narkoz la olmuştu benim uyuduğum için acı hissetmedim emryolarin durumuna göre ya 3. Gün yada 5. Gün tranferi yapıyorlar bakalım hayırlısı adetin 14. Gün falan hepsi bitmiş oluyor sonra bekleme başlıyor inş hayırlısı olur
Canım sigara en fazla günde 3 tane var, alkol hafta bir sen nerde yaptırmayı düşünüyorsun, buldun mu gideceğin tüp bebek merkezini? Ben büyük ihtimalle ist anadolu yakasındaki acıbadem yeditepe hastanesine giderim diye düşünüyorum, bilgisi olan var mı yeditepeyle ilgili?Sigara falan kullanıyorsan bırak cnm sen zaten bir ön görüşme yapıyorsun orda sana soruyorlar herangi bir ilaç yada sigara alkol kullanımı var mı dir
Kan sonucun çıktımı cnm? ÖğrenseneKızlar kendime çok sinirliyim şuan kan verdim, eve geldim daha yoğun gelmeye başladı, sanırım regli oldum. Yani bu kadar olur. Hiç arayıp da sonucu öğrenmek dahi istemiyorum. Çoktan çıkmıştır , of yaa!!
Cnm anladığım kadarıyla olması gereken değerin altında, negatif yani.Kan sonucun çıktımı cnm? Öğrensene
Sen ne zamandir bebek dusumuyorsun canim sorun yoksa bence once asilama dene tupe gore cok uygunCnm anladığım kadarıyla olması gereken değerin altında, negatif yani.
0-100 üstündeyse pozitf? Kanaman regl gbi çoğaldımı cnm?Cnm anladığım kadarıyla olması gereken değerin altında, negatif yani.
9-10 aydır düşünüyoruz cnm. Sorun yumurtlamamdı ama düzeldi gibi son 3-4 aydır. Rahim filmi filan çektirdim temiz. aşılamayı doktorum önermiyor nedenise direkt tüp bebek yaptır daha etkili diyor.Sen ne zamandir bebek dusumuyorsun canim sorun yoksa bence once asilama dene tupe gore cok uygun
Cnm evet çoğaldı , yok cnm negatif maalesef0-100 üstündeyse pozitf? Kanaman regl gbi çoğaldımı cnm?
Tühh yaa aşırı inannıyodum olduğuna.. sağlık olsunn dicek bişy yok en azından regl olabiliosn bende tık yok beklemek çok kötüCnm evet çoğaldı , yok cnm negatif maalesef