- 11 Eylül 2017
- 461
- 304
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #53.101
Al al markası ne?Bende bakıyorum şuan n11 de 50 tane ovulasyon testi 10 tane gebelik testi 49 tl alimmi sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Al al markası ne?Bende bakıyorum şuan n11 de 50 tane ovulasyon testi 10 tane gebelik testi 49 tl alimmi sizce
Laboguıck öyle bişi 30 tane ovulasyon testi 8tane gebelik testi 47 tl alıyorum öbürkü bitmişAl al markası ne?
Naptın tatlım naslsnCnm evet çoğaldı , yok cnm negatif maalesef
İyiyim cnm, ben de seni soracaktım onun için girmiştim , sen yazmışsın tatlım. Bu soğan gerçekten etkili birşeymiş. Hamilelik olmadı ama içimin temizlendiğini hissettim , sonunda çok yoğun oldu. Şimdi incir kürü yapıcaktım ama incir bulamadım hiçbir yerde sen de bir gelişme var mı? Ovulasyon testini bıraktın mı cnm?Naptın tatlım naslsn
iyimm bende cnm.. ovülasyonu bıraktım herşeyi bıraktım bu ara çok umutsuz ve mutsuzum psikolojm altüst hiç bşy yapasmda gelmiyo reglde olmadm ilaçsız olamıyrm zaten. İlaçta kullanmıyorm pes ettimİyiyim cnm, ben de seni soracaktım onun için girmiştim , sen yazmışsın tatlım. Bu soğan gerçekten etkili birşeymiş. Hamilelik olmadı ama içimin temizlendiğini hissettim , sonunda çok yoğun oldu. Şimdi incir kürü yapıcaktım ama incir bulamadım hiçbir yerde sen de bir gelişme var mı? Ovulasyon testini bıraktın mı cnm?
Canımmmm çok teşekkürler iyi dileklerin tesellin umudun cvbın güzel yüreğin herşey için... bazen kötü bi süreçten geçebiliyoruz herşey üstüste gelebiliyo malesef ben şuan öleym galiba.. beklemek sabır çareszlik kötü malesef.. bikaçgündr bana en iyi gelen şu satırların oldu inş herşey güzel olucak inş canım.. senin pozitif olman benide rahatlattı biraz.. sevgiyle kal canım.. yarın ki gelişmelerini paylaşırsan sevinirm öpüyrm..Canım yapma öyle , çok iyi anlıyorum seni. Herşeyden önce regli olamamanın ne büyük bir sıkıntı olduğunu çok iyi bilirim. Benim teyzem mucizeyle hamile kaldı. Tek yumurtalığı alındı bir sürü kist , tıkanıklık ne istersen vardı. Hatta doğum yaptı öbür yumurtalığını da aldılar hemen. Hiç bırakmadı , hep inandı ama. Şuan seni alıp iyi bir doktora götürmek istedim. Bence doktorun yeteri kadar doğru yönlendirmiyor seni. Herşeyle kendimiz başa çıkamayız ki, bizim bilgi ve tecrübelerimiz de bir yerlere kadar. İstanbula yolun düşse inan elimden geldiğim kadarıyla yardımcı olöaya çalışırdım sana. Mesela ben biri büyük fiyasko olmak üzere 2 doktor değiştirdim ki , fiyasko olana ne övgüler yapıyorlardı bir bilsen inanamazsın.Ama gel görki bi götürdüğümde iyi dediği tahlile diğer götürdüğümde çok kötü diyordu bu derece. Sonra başkasına geçtim , (şuanki olan) o daha iyi ama tüp bebeği düşünebilirsin deyince şaşırdım. O yüzden 5 arkadaşımın gittiği çok da memnun kaldığı başka bir doktora daha gidip tüm tahlillerimi göstericem yarın, eşimde gelecek onunkileri de göstericez , tüp bebek hakkında bilgi alıcaz ayrıca başka birinden. Yani biraz uzun yazdım kusuruma bakmayın ama bizi aşan durumlarda ne yapsak nafile, araştır bir başkasına daha görün derim cnm, üzülme lütfen herşeyin çaresi var
Canım benim hepimiz aynı hisler içerisinde beklemedeyiz. hayal kırıklıklarımız, belirtilerimiz, testlerimiz, umutlarımız hep aynı. Hiç yalnız değilsin o yüzden ,rica ederim , çok içimden gelerek yazdım sana canım dün gittim bir tüp bebek bölüm başkanı olan profesörden randevu almıştım sadece bilgi edinmek için sonra da arkadaşlarımın doktorundan da muayene olmak için almıştım biliyosun.ama tüp bebekle ilgili olan doktor o kadar ilgilendi ki öbür randevumu iptal ettim gerek kalmadı çünkü.bütün testlere , tahlillerime herşeye detaylı baktı, eşiminkiler dahil.sonra problem göremedi ama şimdiye kadar hiç yumurtalık rezervlerime bakılmadığını söyledi. Bunun sonıcunda zamanın benim için değerini söyleyecek eğer rezervlerimde sorun varsa azalıyorsa yani yaşla beraber bir tedavi sürecine girecek ama direkt yapalım edelim demedi. Ve bütün bu görüşmeden ücret almadı sadece rezerv için kan verdim onun ücretini ödedim o kadar . Haftaya cmt sonuç çıkacak tekrar görüşücez ve sonuca bağlanacak tatlım.Canımmmm çok teşekkürler iyi dileklerin tesellin umudun cvbın güzel yüreğin herşey için... bazen kötü bi süreçten geçebiliyoruz herşey üstüste gelebiliyo malesef ben şuan öleym galiba.. beklemek sabır çareszlik kötü malesef.. bikaçgündr bana en iyi gelen şu satırların oldu inş herşey güzel olucak inş canım.. senin pozitif olman benide rahatlattı biraz.. sevgiyle kal canım.. yarın ki gelişmelerini paylaşırsan sevinirm öpüyrm..
Çook sevindimmm tatlım Elinden geleni yapıyosun sonrasını Allah bilir hayırlısı olsun inş.. kan sonucunda normal çıkar tüpe gerek olmadığını söyler bi an önce olur inş.. güzel haberler verelim birbirimize en yakın zamanda Ovulasyon yapıoman cnm? Ben soğan kürüne başladım 2. Gün bugün ve kasık ağrım geçti kist vardı bende o ağrı yapıodu heralde ve akıntm başladı.. şu soğan kürü bitsn dr. Gidicm bnde ne gerekiosa yaptırıcam yeterince geç kaldm dahada kalmıyım.. haber ver sonucunu tatlımCanım benim hepimiz aynı hisler içerisinde beklemedeyiz. hayal kırıklıklarımız, belirtilerimiz, testlerimiz, umutlarımız hep aynı. Hiç yalnız değilsin o yüzden ,rica ederim , çok içimden gelerek yazdım sana canım dün gittim bir tüp bebek bölüm başkanı olan profesörden randevu almıştım sadece bilgi edinmek için sonra da arkadaşlarımın doktorundan da muayene olmak için almıştım biliyosun.ama tüp bebekle ilgili olan doktor o kadar ilgilendi ki öbür randevumu iptal ettim gerek kalmadı çünkü.bütün testlere , tahlillerime herşeye detaylı baktı, eşiminkiler dahil.sonra problem göremedi ama şimdiye kadar hiç yumurtalık rezervlerime bakılmadığını söyledi. Bunun sonıcunda zamanın benim için değerini söyleyecek eğer rezervlerimde sorun varsa azalıyorsa yani yaşla beraber bir tedavi sürecine girecek ama direkt yapalım edelim demedi. Ve bütün bu görüşmeden ücret almadı sadece rezerv için kan verdim onun ücretini ödedim o kadar . Haftaya cmt sonuç çıkacak tekrar görüşücez ve sonuca bağlanacak tatlım.
Soğan kürünü fazla yapmk rahim duvarını inceltio die okumuştm cnm ve 6 ayda bir yapın gbi bşy kalmş aklımda araştr istersen..adet öncesi riskli bnce.. sen incir bal çörek otu tarcın falan yapsan?Tamam cnm mutlaka haber vericem, henüz başlamadım ovulasyona ama önümüzdeki hafta başlarım tatlım. Ben de yapsam mı acaba diye düşünüyorum soğanı 2. Kez? Çok kararsız kaldım, 2. Ayda sanırım adete 10 gün kala yapılıyormuş yoksa yine aynısını mı yapsam geçen ayki gibi.Adete yakın yapılınca zarar verir mi acaba olur da hamilelik olursa? Kafam da deli sorular
Cnm bal çörek otu tarçını yaptım ben birkaç kere bende pek işe yaramadı incir kürü yapmadım sadece yiyorum inciri günde birkaç tane. Yapmıyım ben o zaman soğanı zaten günümü de şaşırttıSoğan kürünü fazla yapmk rahim duvarını inceltio die okumuştm cnm ve 6 ayda bir yapın gbi bşy kalmş aklımda araştr istersen..adet öncesi riskli bnce.. sen incir bal çörek otu tarcın falan yapsan?
Bnde kist var o yüzdn yapıorm tatlım.. sende kist varmıydı? Ovulasyon günlerinde süt maydanoz buharına otur canım onunda çok faydasını gören varCnm bal çörek otu tarçını yaptım ben birkaç kere bende pek işe yaramadı incir kürü yapmadım sadece yiyorum inciri günde birkaç tane. Yapmıyım ben o zaman soğanı zaten günümü de şaşırttı
Ben soğan kürü yapmıştm ve süt maydanz buharına oturduğm gece hamile kalmştım soğandan mı sütten mi ikisidemi değil rabbim isterse olur tabide çok faydasını gören var bi araştr tatlım.. yeriz sağan sumak bi o kalmştı :)) yanına bide arnavut ciğeri yaparım miss :))Bir kere kistim oldu klomen kullanırken sonra kendiliğinden geçmiş tatlım. Şuan yok bildiğim kadarıyla. Maydanoz süt buharı dediğin nasıl oluyor cnm, bi onu denememiştim onu da deniyim kistine soğan kürü iyi gelecektir cnm , ben bizzat bu ay farkını gördüm :) bir de ayrıca soğanla sumağı karıştırıp yemeği öneriyorlar ama tabi yiyebilene
Testte ben birşey göremedim. Gebelik testiyle yumurtlamanın bir alakası oldunu sanmıyorum. Yumurtlama testinde gebelik çıkıyor evet ama gebelik testinde yumurtlama çıkmaz.Bide yumurtlama zamanım değil adetime 4 gün var Yumurtlama da cikarmi bu teste