Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Sorun yok cnm geçen sene 21 eylülde kürtaj oldum ilkkez hamile kalmıştım onuda malesef kaybettim tüp bebek tedavisi yapicam bu sene 7 milyar dedi dr parayı ayarlayıp allah izin verirse başlıycam ins
Tüp bebek tedavisi hakkında çok fazla bilgim yok, öncesinde yapılması gerekn bir hazırlık(kullanılması gereken ilaç olur, vs.) var mı cnm , biliyor musun? Bir de tedaviye adetin kaçıncı günü başlanıyor?

Adetin 2. Günü başlıyor tedavi cnm ben özele gidicem devlette sıra çıkıyor birde ilgi sıfır ilaçlar hepsi içinde zaten hastaneden veriyorlar ilaçları iğneni evde kendin yapıyorsun ben alışmıştım artık kendim yapmaya yumurtalar istenilen büyüklüğe geldiğinde çatlama iynesi oluyorsun bir gün sonra yumurta toplama işlemi oluyor narkoz la olmuştu benim uyuduğum için acı hissetmedim emryolarin durumuna göre ya 3. Gün yada 5. Gün tranferi yapıyorlar bakalım hayırlısı adetin 14. Gün falan hepsi bitmiş oluyor sonra bekleme başlıyor inş hayırlısı olur

Sigara falan kullanıyorsan bırak cnm sen zaten bir ön görüşme yapıyorsun orda sana soruyorlar herangi bir ilaç yada sigara alkol kullanımı var mı dir

Kızlar kendime çok sinirliyim şuan kan verdim, eve geldim daha yoğun gelmeye başladı, sanırım regli oldum. Yani bu kadar olur. Hiç arayıp da sonucu öğrenmek dahi istemiyorum. Çoktan çıkmıştır , of yaa!!

Buarada bilgi için çok teşekkürler cnm, bende kasımda yaptırıcam sanırım . Aslında aşılama düşünüyordum ama doktor onu yaptıracağına tüp bebek yaptır daha garanti dedi.Verdiğin bilgiler baya aydınlattı, zor birşey değil sanırım

Kızlar bu ay soğan , incir ne buluyosak yapalım. Sibelle de kararlaştırdık zaten , pes etmek yok! Yeni yeni kendime geliyorum . var mı fikri olan ne yapsak da göbüşleri doldursak ? Bi ekimi koydum önüme artık olmadı tüp bebek yolu göründü bana

Sigara falan kullanıyorsan bırak cnm sen zaten bir ön görüşme yapıyorsun orda sana soruyorlar herangi bir ilaç yada sigara alkol kullanımı var mı dir
Canım sigara en fazla günde 3 tane var, alkol hafta bir sen nerde yaptırmayı düşünüyorsun, buldun mu gideceğin tüp bebek merkezini? Ben büyük ihtimalle ist anadolu yakasındaki acıbadem yeditepe hastanesine giderim diye düşünüyorum, bilgisi olan var mı yeditepeyle ilgili?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…