- 24 Şubat 2017
- 280
- 71
- 42
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #53.021
Bilmiorm cnm o kdrını.. doğrudur heralde.. neyse az kaldı yarından sonra güzel haber alırız inşallah..Cnm onu da düşündüm ama önce kana sonra idrara ya ovulasyon testi de olsa şuan idrara geçmemiştir hormon ovulasyon testinin ölçebileceği kadar,yanılıyor muyum?
Adet öncesi ovülasyonun pozitif çıktığına dair yazılar çok.. fakat senin akıntın yerleşme kanaması gbi.. araştırdn mı pembe akıntı nedenlerini? Gebeliği işaret ediyo ben baktın ama inş öyledir.. göğüs uçların acıyomu? Tamamı değil ama uç kısımlarıCnm az önce yaptım, ovulasyon son yaptığım birkaç günden daha koyu çıktı , üstünde sayı yazmayan olan son yaptığım. Hala çok hafif adet sancısına benzer birşey var ve akıntı devam ediyor açık pembe. Hem ihtimal veremiyorum , hem de kafam karışık. Fotoya ne diyorsun tatlım?
Evet cnm yerleşme kanaması yazıyor araştırdığımda. Sence son yaptığım pozitif mi? Göğüs uçlarım acımıyor. stresli bir dönem geçirdim , adeti belki de o yüzden olamıyorum psikolojik olarak.Adet öncesi ovülasyonun pozitif çıktığına dair yazılar çok.. fakat senin akıntın yerleşme kanaması gbi.. araştırdn mı pembe akıntı nedenlerini? Gebeliği işaret ediyo ben baktın ama inş öyledir.. göğüs uçların acıyomu? Tamamı değil ama uç kısımları
Pozitif değil normalde o test tabi. Benim ondan daha kırmıyken bile paylaştğmda negatif dendi.. neyse o test işlerini boşver kafa karıştırıyo.. pazartesi beklemekten başka çare yok.. bana güzel haberler gelicek gbi geliyo hayırlısıylaEvet cnm yerleşme kanaması yazıyor araştırdığımda. Sence son yaptığım pozitif mi? Göğüs uçlarım acımıyor. stresli bir dönem geçirdim , adeti belki de o yüzden olamıyorum psikolojik olarak.
Evet bence de pozitif değil , sadece diğerlerinden koyu çıkması dikkati mi çekti. Pzartesi de kanamanın ilk başlangıcından itibaren 3. Gün oluyor . Sanki yine çıkmayabilir gibi de geliyor bitanem. Bu arada senin ne zaman adet günün ?Pozitif değil normalde o test tabi. Benim ondan daha kırmıyken bile paylaştğmda negatif dendi.. neyse o test işlerini boşver kafa karıştırıyo.. pazartesi beklemekten başka çare yok.. bana güzel haberler gelicek gbi geliyo hayırlısıyla
Hiç geciktiği oluyomuydu? Ben umutluyum nedense.. güzel düşün rahat ol tatlım.. benim adet günüm yok kiEvet bence de pozitif değil , sadece diğerlerinden koyu çıkması dikkati mi çekti. Pzartesi de kanamanın ilk başlangıcından itibaren 3. Gün oluyor . Sanki yine çıkmayabilir gibi de geliyor bitanem. Bu arada senin ne zaman adet günün ?
Aa olur mu hiç öyle şey, ben de senin gibiydim. Adetlerim ağrılı diye doktorun biri yasmin doğum kontrol hapı vermişti, 2 sene kullandım. Sonra bırakınca 1 seneye yakın görmedim adet, seni öyle iyi anlıyorum ki çok sinir bozucu bir durum ayrıca da rahatsız edici fizyolojik açıdan. Bomba gibi gezdiğimi bilirim. Sonra kendi kendine tabi yine düzensiz olarak görmeye başladım.35-40 günde oluyordum. Hatta yumurtlamam olmuyordu düşünHiç geciktiği oluyomuydu? Ben umutluyum nedense.. güzel düşün rahat ol tatlım.. benim adet günüm yok kidüzensiz bikaç ayda bir oluyorum en son 19ağustosta olmuştm.. hiç bir belirti yok kim bilir ne zamn olurm 1 yıla olmadığımı biliyorum ben kendimden umudumu kestim cnm ya
Bende geçen ay yasminle regl olabildimAa olur mu hiç öyle şey, ben de senin gibiydim. Adetlerim ağrılı diye doktorun biri yasmin doğum kontrol hapı vermişti, 2 sene kullandım. Sonra bırakınca 1 seneye yakın görmedim adet, seni öyle iyi anlıyorum ki çok sinir bozucu bir durum ayrıca da rahatsız edici fizyolojik açıdan. Bomba gibi gezdiğimi bilirim. Sonra kendi kendine tabi yine düzensiz olarak görmeye başladım.35-40 günde oluyordum. Hatta yumurtlamam olmuyordu düşünŞimdi klomenden sonra 28-29'a indi. Hiç umutsuzluğa kapılma, neler okuyoruz burda . Doktorun var mı düzenli gittiğin, ben senin yerinde olsam yumurtlama takibi eğer doktorun da uygun görürse klomen tedavisine başlardım. Ben klomenden sonra biraz toparlandım. İst.'te mi yaşıyorsun?
bursada yok ankarada var sadece doktorum tatlım ama oda dediğim gbi.. bide benim alt karnımda yumurtalıklarımda sanki batmalar seğirmeler falan kist habercisimi acaba bilemedim..Bende geçen ay yasminle regl olabildimankara bursa cnm.. ankarada bursada çok güvendiğim bi doktorum var ve oda fazla kiloma taktı zaten doktorda kilo takıntısı varmış kilo vermeden olmaz deyip duruyo her gittiğimde aksine kilo alıyo gbi hissediyorum doktor değiştrsemmi diorm ama güvenmiorm bundan başkasına.. kilo vermeye çalışıyorum bende.. bugün iyice psikoljm bozuldu belirszlikten falan herşeyden ne zormuş bu işler ya
Ankara'da mısın, Bursa 'da mı? Her ikisi mi :) bitanem doktorun iyisine de gelmek şans. Benim doktorum da kilo takıntılı. Ben zayıfım bana zayıfsın , güzel bişey bu , zayıf hanımlar kolay gebe kalır der hep.Ama nerde 1 yıl olacak yokBende geçen ay yasminle regl olabildimankara bursa cnm.. ankarada bursada çok güvendiğim bi doktorum var ve oda fazla kiloma taktı zaten doktorda kilo takıntısı varmış kilo vermeden olmaz deyip duruyo her gittiğimde aksine kilo alıyo gbi hissediyorum doktor değiştrsemmi diorm ama güvenmiorm bundan başkasına.. kilo vermeye çalışıyorum bende.. bugün iyice psikoljm bozuldu belirszlikten falan herşeyden ne zormuş bu işler ya
Bi ankara bi bursa çoğunluk ankaradayım cnm.. glükofen kullanıyodm bende 2 haftadır bıraktm alerji yaptıCanım
Ankara'da mısın, Bursa 'da mı? Her ikisi mi :) bitanem doktorun iyisine de gelmek şans. Benim doktorum da kilo takıntılı. Ben zayıfım bana zayıfsın , güzel bişey bu , zayıf hanımlar kolay gebe kalır der hep.Ama nerde 1 yıl olacak yokBence bir başka doktora da görün derim cnm. Zaman en kıymetli şey, benim yanlış doltor seçimim bana 6 ay kaybettirdi. Git gel yaptırdı hep , şuan düşündükçe çok kızıyorum. Ama ne diyelim her işte vardır bir hayır. Sakın ama sakın umutsuzluğa kapılma. Bu arada bana mesela vitamin folik asit desteği ve insülin direnci için şeker hapı (pko olduğundan) 2 ilaç verdi devamlı kullanıyorum. Senin var mı kullandığın bir ilaç, hamileliği destekleyici?
Durum yerleşme kanaması gbi ama sabret cnm 2 gün daha. Hayırlısıyla inş pozitif çıkar. Aynı şeyi bir arkadaş daha yaşıyo güzel haberlerinizi alalım inşallahSlm kızlar bu ay adetinin 8. Gününden itibaren 20. Güne kadar ilkkez düzenli birliktelik oldu 5 gün var adetime dün gece acik pembe bir kanamam oldu şimdi de var bir erken gebelik testti birde normal gebelik testi yaptım 2. Çizgi ikisi dede çok hafif çıktı adet gunume kadar bekleyip kan vericem yumurtla 6 eylülde 9 gün geçti eczaneden abla daha yeni dedi ama hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum eğer tutars bebeğim 10 senenin üzerine mucizem olacak heycandan duramiyorum yerimde resmen pembe akıntı her tuvalete gittiğimde az az geliyor yerleşme kanamasimi acaba
Slm cnm bende de var , akıntıyla karışık mı, geliyor pembelikler? Ağrın var mı göğüste yada kasıklarında adet olacak gibi?Slm kızlar bu ay adetinin 8. Gününden itibaren 20. Güne kadar ilkkez düzenli birliktelik oldu 5 gün var adetime dün gece acik pembe bir kanamam oldu şimdi de var bir erken gebelik testti birde normal gebelik testi yaptım 2. Çizgi ikisi dede çok hafif çıktı adet gunume kadar bekleyip kan vericem yumurtla 6 eylülde 9 gün geçti eczaneden abla daha yeni dedi ama hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum eğer tutars bebeğim 10 senenin üzerine mucizem olacak heycandan duramiyorum yerimde resmen pembe akıntı her tuvalete gittiğimde az az geliyor yerleşme kanamasimi acaba
Evet cnm sol kasığında özellikle agri var sirtim kasiklarim agriyorSlm cnm bende de var , akıntıyla karışık mı, geliyor pembelikler? Ağrın var mı göğüste yada kasıklarında adet olacak gibi?
Bende de ama böyle akıntıyla beraber geliyor. Ama sadece lavaboya gittiğimde. Ovulasyon testin varsa birde sen yapsan cnmAcik pembe cnm