- 16 Ağustos 2017
- 235
- 431
- 44
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #53.001
Aaa süperr inş tutmuşturCanım progesteron tahlilim vardı ya, yumurtlamayla ilgili az önce hastaneyi aradım sonucu öğrendim. 14.19 , yumurtlama olmuş yani benim gördüğüm pozitif test doğruymuş.
Pozitif cnm.. yarın öbürgün çatlıyo bildiğm kadarıylaKizlar yardim edin lutfen testimde pozitifligi bugun gordum iliski ne zaman olmali siliklesmesini mi beklemeliyim simdiden tesekkurler
Bence yaptır canım en azından kesin bilgi. Kasığım ağrıyo cnm ya yumurtlamamın üzerinden 6 gün geçti bu kadar çabuk olmazki dimi? Ama niye ağrıyo. Böyle kült bi ağrı ne geçiyo ne fazlalaşıyorAaa süperr inş tutmuşturBende yaptırsammı o testleri napsam ne etsem
PozitifffKizlar yardim edin lutfen testimde pozitifligi bugun gordum iliski ne zaman olmali siliklesmesini mi beklemeliyim simdiden tesekkurler
sağ kasığın mı sol mu? Bnmde sağ kasığmda var.. regline kaç gün varBence yaptır canım en azından kesin bilgi. Kasığım ağrıyo cnm ya yumurtlamamın üzerinden 6 gün geçti bu kadar çabuk olmazki dimi? Ama niye ağrıyo. Böyle kült bi ağrı ne geçiyo ne fazlalaşıyor
Nasıl bir ağrı tatlım seninki benim öyle adet ağrısına benzemiyor, iğne gibi de değil. Acıtıyor gibi bir ağrı.arada yok oluyor gibi sonra kendini hatırlatıyorsağ kasığın mı sol mu? Bnmde sağ kasığmda var.. regline kaç gün var
Ben hiç düzenli olmuyorum cnm bikaç ayda bir oluyorum hiç üst üste iki ay adet olduğumu bilmemSağ kasığım cnm, az önce çok açık pembe akıntı farkettim. Benim belli olmuyo ama 28-29 günde bir olutor adetim son birkaç aydır. Bu gün 25. Günüm . Senin kaç günün var?
İnşallah cnm ama ben pek umutlu değilim. Bu son dönem çok stresliydim yani öyleki olucağı varsa da olmazBen hiç düzenli olmuyorum cnm bikaç ayda bir oluyorum hiç üst üste iki ay adet olduğumu bilmemsağ kasığım hafif ağrı giriyo arada geçio kist vardı bnde belkide ondan.. inş yerleşme kanamasıdır tatlım senin
Böle umutsuz konuşma yakın zamanda olucak hayırlısıyla inşallah.. burdan hamile haberiyle ayrılan bidaha uğramayan doğcak bebekleriyle alakalı yeni konulara dahil olan bir sürü ümitsiz anne vardı.. bizde onlardan olucaz Allahım sağlıklı dünya tatlısı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin isteyen herkese bizede tatlımİnşallah cnm ama ben pek umutlu değilim. Bu son dönem çok stresliydim yani öyleki olucağı varsa da olmaz
Ayyy canım yaa kocaman kalpler gönderiyorum şuan sanaBöle umutsuz konuşma yakın zamanda olucak hayırlısıyla inşallah.. burdan hamile haberiyle ayrılan bidaha uğramayan doğcak bebekleriyle alakalı yeni konulara dahil olan bir sürü ümitsiz anne vardı.. bizde onlardan olucaz Allahım sağlıklı dünya tatlısı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin isteyen herkese bizede tatlım
Bu ayda bişy olmazsa bildiğmz ne varsa önümzdeki aya daha sıkı hazırlanırız dualarla otlarla kürlerleAyyy canım yaa kocaman kalpler gönderiyorum şuan sanaİnşallah aynı dönemde bebişler gelir de burdan hamile olanların konularına transfer olup ordan devam ederiz
Tamam canım ben bu ay soğan kürü yapmıştım , belki önümüzdeki ayda incir kürü yaparım birlikte yaparız dediğin gibi ot çay artık allah ne verdiyse :) ben erken regli mi oluyorum anlamadım , hem hafif bi adet sancısı var hemde lekelenme var ama bu kadar erkende olmazdı ki, bugün 26. gün. kafam çok karıştı
Bu ayda bişy olmazsa bildiğmz ne varsa önümzdeki aya daha sıkı hazırlanırız dualarla otlarla kürlerlebnm ovulasyon bu akşam silik çıktı çok ilginç
Durumun ne cnmTamam canım ben bu ay soğan kürü yapmıştım , belki önümüzdeki ayda incir kürü yaparım birlikte yaparız dediğin gibi ot çay artık allah ne verdiyse :) ben erken regli mi oluyorum anlamadım , hem hafif bi adet sancısı var hemde lekelenme var ama bu kadar erkende olmazdı ki, bugün 26. gün. kafam çok karıştı
Aynı canım, hafif bir adet sancısı ve leke şeklinde akıntıDurumun ne cnm
İnşallah hayırlara vesile olurAynı canım, hafif bir adet sancısı ve leke şeklinde akıntı
Ay canım inşallah, hala aynı durumdayım. Psikolojik mi acaba ? Olucam olamıyorum sanki. Ağrı geçti gibi birşey. Eğer pzt. Kadar sürerse kanda baktırıcam. Çıkar mı acaba?İnşallah hayırlara vesile olur
1 hafta sonra kanda çıkıyo cnm rahme düştükten sonra yani.. yerleşme kanaması durumun öle gbi.. ovulasyon testi yap cnm gebelikte lh yükselio ya çıkabilir onda.Ay canım inşallah, hala aynı durumdayım. Psikolojik mi acaba ? Olucam olamıyorum sanki. Ağrı geçti gibi birşey. Eğer pzt. Kadar sürerse kanda baktırıcam. Çıkar mı acaba?