- 11 Eylül 2017
- 461
- 304
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #52.981
İnşallah cnm ben de çok istiyorum, bence kafamıza fazla takıyoruz . En azından ben kendimi biliyorum elimde değil takıyorumHerşey normalse neden olmuyoadetlerim düzensiz onu düzenliyemiyorum soğan kürüde yaptım olmadı.. Bal tarçın çörek otu yiyorum bikaç gündür sabahları Allahım sağlıkla bi an önce nasip etsin isteyen herkese inşallah
Cnm eşine bakıldı mı spermiyogram,hormon testi yapıldı mı?Herşey normalse neden olmuyoadetlerim düzensiz onu düzenliyemiyorum soğan kürüde yaptım olmadı.. Bal tarçın çörek otu yiyorum bikaç gündür sabahları Allahım sağlıkla bi an önce nasip etsin isteyen herkese inşallah
Bikez dış gebelik yaşadım eşimde sorun olsaydı o gebelikte olmazdı die düşünüyorum ama bilmiyorumCnm eşine bakıldı mı spermiyogram,hormon testi yapıldı mı?
Sadece kendinize odaklanmayın mutlaka eşli olarak görünün dra
Cnm hiç tedavi gördün mü ? Ben 3 ay klomen tedavisi gördüm ona başlamadan önce hem rahim filmi hem hemde eşimin sperm kültürü ve tahlilini istedi doktor. Eşimde ufak bir sorun vardı ilaç verdi sonra tekrar istedi tekrar götürdük ondan sonra tedaviye başladı. Yani eğer hiç yapılmadıysa nacizane tavsiye bence bi bakılmasında fayda var derim. Rahim filminde de tüplerde , rahimde bir sorun var mı ona baktılar, sen çektirdin mi?Bikez dış gebelik yaşadım eşimde sorun olsaydı o gebelikte olmazdı die düşünüyorum ama bilmiyorum
Cnm klomen yumurtalamayı destekliyo ve bi ay da birkaç yumurta elde edebiliyorsun dolayısıyla gebe kalma şansın artıyor. Benim de yumurtlama sorunum olduğu için kullandım. Hatta 4'ler de çıkan progesteron testim (yumurtlama olduğunu gösteren değerin 10 olması lazım buarada) klomenden sonra 47 çıktı, doktor bile şaşırıp çok iyi demişti ama bebiş olmadı. Sonra bıraktırdı klomenin etkisi kullanmasanda sürer biraz daha dedi. Bakalım bugün kan verdim progesteron için eğer 10'dan yüksek çıkarsa ovulasyon testi doğrulanmış olacak ama olurda düşük çıkarsa o zaman yanıltıyor dicem. Perşembe günü belli olacak sonuç, paylaşırım cnmHyr cnm hiç tedavi görmedim.. doktorda herhangi bir sorun yok istersen rahim filmi çektir dedi.. düzenli rengl olmuyorum ki Klomen ne için? Yumurtlamamda sorun olmadığını söyledi tahlillerden sonra.. ovulasyon yaptın mı cnm? Benm ovulasyon testlerine inancım kalmadı.. gündüz silik akşam belirgin çıkıyo hep aynı..
Göğüs uçlarındamı tamamındamı hassasiyet var cnm?Cnm klomen yumurtalamayı destekliyo ve bi ay da birkaç yumurta elde edebiliyorsun dolayısıyla gebe kalma şansın artıyor. Benim de yumurtlama sorunum olduğu için kullandım. Hatta 4'ler de çıkan progesteron testim (yumurtlama olduğunu gösteren değerin 10 olması lazım buarada) klomenden sonra 47 çıktı, doktor bile şaşırıp çok iyi demişti ama bebiş olmadı. Sonra bıraktırdı klomenin etkisi kullanmasanda sürer biraz daha dedi. Bakalım bugün kan verdim progesteron için eğer 10'dan yüksek çıkarsa ovulasyon testi doğrulanmış olacak ama olurda düşük çıkarsa o zaman yanıltıyor dicem. Perşembe günü belli olacak sonuç, paylaşırım cnmbirde tahmini yumurtlamadan 4 gün geçti ama kasıklarım adet olacakmışım gibi sızlıyor , göğüslerimde de hassasiyet var nedendir acaba. Bu kadar erken olmaz belirti bence
Uçlarında sadece cnm ama çok erken hiç ümitlenmek istemiyorum o yüzdenGöğüs uçlarındamı tamamındamı hassasiyet var cnm?
Daha önce gebelik geçirdn mi cnm? Benimde uçları çok acıyodu sağ kasığmda batma vardı. Erken belirtiler göğüs hassasiyeti.. ovulasyon yapsana cnm. Ovulasyon erken gebelik öğrenmede kullanılıyormş lh yükseldği için çift çizgi oluyoUçlarında sadece cnm ama çok erken hiç ümitlenmek istemiyorum o yüzden
bencede biraz sabret bekle bakalım Allahım onun saatini vaktini biliodr sağlıklı olsnda gelir inş.. kaç yaşbdasn cnmCnm yaptım yine 2. Çizgi silik ama dünkünden çok az daha koyu.yok hiç geçirmedim gebelikhiç ümitlenmek istemiyorum cnm ya sonra üzülüyorum
Evet canım inşallah sende en kısa zamanda mutlu haberi alırsınBen
bencede biraz sabret bekle bakalım Allahım onun saatini vaktini biliodr sağlıklı olsnda gelir inş.. kaç yaşbdasn cnm
Aminn.. 35 cnm.. aynen 30dan sonra doktorlarda sölüyo zorlaşıyo diye... ama geç yaşta anne baba olanların çocukları daha zekiymiş araştırmalara göreEvet canım inşallah sende en kısa zamanda mutlu haberi alırsın33 yaşındayım canım maalesef biraz geciktim önceleri istemedim hiç sanki isteyince hemen olacak sanıyordum. Ama öyle olmuyormuş.sen kaç yaşındasın tatlım ?
Bir iki ay kendime zaman tanıcam olmadı tüp bebek yaptırayım diyorum. Allah biliyor ya hiç istemiyorum tüp bebek tedavisi görmeyiAminn.. 35 cnm.. aynen 30dan sonra doktorlarda sölüyo zorlaşıyo diye... ama geç yaşta anne baba olanların çocukları daha zekiymiş araştırmalara göre
Eşim bebek istiyo ama benim takılmama üstüne düşmeme çok kızıyo. Lafını edemiyorum Allah bilir zamanı vardır diyo kapatıyo konuyu.. dün tarçın bal çörek otu karışımımı görmüş dolapta bu ne dedi tok tutsun die zayıflamak için dedimm bebek için mi evlendik biz die söyleniyo ama biliorm ki o bnden çok istiyoBir iki ay kendime zaman tanıcam olmadı tüp bebek yaptırayım diyorum. Allah biliyor ya hiç istemiyorum tüp bebek tedavisi görmeyisenin var mı bi planın yoksa akışına mı bıraktın? Şöyle 25'lerde ya da 28'lerde olsam akışına bırakıcam ama zaman hızla ilerliyo maalesef. Gerçi kısmette yoksa herşey faydasız da , ne biliyim tatlım zor
Allah bizim ve tüm isteyenlerin yadımcısı olsun cnm,inşallah birbirimize güzel haberi vereceğimiz günlerde gelecekEşim bebek istiyo ama benim takılmama üstüne düşmeme çok kızıyo. Lafını edemiyorum Allah bilir zamanı vardır diyo kapatıyo konuyu.. dün tarçın bal çörek otu karışımımı görmüş dolapta bu ne dedi tok tutsun die zayıflamak için dedimm bebek için mi evlendik biz die söyleniyo ama biliorm ki o bnden çok istiyobnde gizli gizli araştrmalara devam.. şuan akışına bıraktk yani..
Aminn cnm inşallah.. sabırsızlıkla bekliorumm.. inş hamilesindir:)Allah bizim ve tüm isteyenlerin yadımcısı olsun cnm,inşallah birbirimize güzel haberi vereceğimiz günlerde gelecek
Amiiin cnm , bende aynı şeyi senin için diliyorum. Yine yaptım ovulasyon testi yine silik. Sende hala koyu mu cnm, yapabildin mi bugünde?Aminn cnm inşallah.. sabırsızlıkla bekliorumm.. inş hamilesindir:)
Hayır yapmadm tatlım yine gündz silik akşam belirgin çıkıcağına eminim inancım kalmadıAmiiin cnm , bende aynı şeyi senin için diliyorum. Yine yaptım ovulasyon testi yine silik. Sende hala koyu mu cnm, yapabildin mi bugünde?
Canım progesteron tahlilim vardı ya, yumurtlamayla ilgili az önce hastaneyi aradım sonucu öğrendim. 14.19 , yumurtlama olmuş yani benim gördüğüm pozitif test doğruymuş.Hayır yapmadm tatlım yine gündz silik akşam belirgin çıkıcağına eminim inancım kalmadıyarın yapar resim atarım