Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kizlar dun saat 13 te testim siliklesti ama dun birliktelik olmadi bu aksam 22.30 da oldu sizce sansim var mi pozitifligi 15 inde saat 12.30 da gormustum

Eklentiler

• Screenshot_20170917-000905.png
    Screenshot_20170917-000905.png
    215,8 KB · Görüntüleme: 49
Cnm bir gün öncesinde oldu mu peki ilişki?olduysa iyi ama olmadıysa bir şey diyemeyeceğim, biraz zaman girmiş araya. 15'i akşamı olsaymış iyi olurmuş.kısmet , şansın tabiki var :)

NOT:bu arada sen 15'i (cuma günü) 13:30 'da değil, 14'ü (perşembe) 12:30 da yazmışsın bize pozitif fotoyla birlikte. Hesaplamanda yanlışlık olmasın cnm

Son düzenleme:
Aynı canım, adet olucam gibi geliyo hala :KK43: ağrı devam akıntı çok az , of olucaksam olayım artık.soğan kürü böyle yapar mı tatlım, biliyor musun?
Ben soğan suyu içtiğm ay hamile kalmıştım ve benmde kahverengi ve pembe akıntım ağrım olmştu sürekli bende soğana bağlamıştım temizliyo kist falan varsa gdiyo sanmştm.. idrar testinde negatif çıkmştı kanda pozitf.. dış gebelikti benm ki ama 2 hafta sürmştü ara ara sürekli akıntılar.. senin inş herşey normal güzel gider canım

Ben soğan suyu içtiğm ay hamile kalmıştım ve benmde kahverengi ve pembe akıntım ağrım olmştu sürekli bende soğana bağlamıştım temizliyo kist falan varsa gdiyo sanmştm.. idrar testinde negatif çıkmştı kanda pozitf.. dış gebelikti benm ki ama 2 hafta sürmştü ara ara sürekli akıntılar.. senin inş herşey normal güzel gider canım
Teşekkür ederim canımıniçi, beklicem yarın da olmazsa iş çıkışı doktoruma gidicem.o ne derse o artık. Akşam bi ovulasyon daha yapıcam , bakalım daha da koyulaşma olacak mı, haberdar ederim :)

:KK200:
Teşekkü ederim canımıniçi, beklicem yarın da olmazsa iş çıkışı doktoruma gidicem.o ne derse o artık. Akşam bi ovulasyon daha yapıcam , bakalım daha da koyulaşma olacak mı, haberdar ederim :)
İş çıkışı kan testi için geç olur tatlım salıya kalır sonuçç. Ben senden çok merak ediyorum galba o_O hamile haberleri çok mutlu ediyo beni :emir_bebek:yarın olsunn

:KK200:
İş çıkışı kan testi için geç olur tatlım salıya kalır sonuçç. Ben senden çok merak ediyorum galba o_O hamile haberleri çok mutlu ediyo beni :emir_bebek:yarın olsunn
Yaaa canıımm çok tatlısın , çok duygulandırdın beni Allahım en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah ( çok içten söyledim) ben hala ihtimal vermiyorum daha doğrusu hayal kırıklığı yaşamaktan bıktığım için adet olmayı bekliyorum cnm. O yüzden de nasıl olsa negatif çıkacak bari onu geç alıyım istiyorum :KK43: ama işten erken çıktığım için aynı gün akşam alırım sonucu o açıdan salı ya kalmaz merak etme :KK19:

Yaaa canıımm çok tatlısın , çok duygulandırdın beni Allahım en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah ( çok içten söyledim) ben hala ihtimal vermiyorum daha doğrusu hayal kırıklığı yaşamaktan bıktığım için adet olmayı bekliyorum cnm. O yüzden de nasıl olsa negatif çıkacak bari onu geç alıyım istiyorum :KK43: ama işten erken çıktığım için aynı gün akşam alırım sonucu o açıdan salı ya kalmaz merak etme :KK19:
Aminnn hemizin canım :KK200: valla ben ihtimal veriyorum :anneadayı: sabırsızlıkla beklicem tatlım yarını :KK200: benimde yumurtalıklarıma iğneler batıyo gbi oluyo günlerdir.. kistlerim vardı onlar yapıo olabilir mi hiç başına geldimi cnm?

Aminnn hemizin canım :KK200: valla ben ihtimal veriyorum :anneadayı: sabırsızlıkla beklicem tatlım yarını :KK200: benimde yumurtalıklarıma iğneler batıyo gbi oluyo günlerdir.. kistlerim vardı onlar yapıo olabilir mi hiç başına geldimi cnm?
Canım geçen ay yumurtam çatlamayıp kiste dönüşmüştü ama öyle iğne şeklinde batma değilde oturup kalkarken sancı şeklinde ağrı oluyordu. Sonra regliyle atmışım doktor baktı göremedi sonraki kontrolümde.bende böyle olmuştu tatlım

Canım geçen ay yumurtam çatlamayıp kiste dönüşmüştü ama öyle iğne şeklinde batma değilde oturup kalkarken sancı şeklinde ağrı oluyordu. Sonra regliyle atmışım doktor baktı göremedi sonraki kontrolümde.bende böyle olmuştu tatlım
Teşkkrler cnm :dua: ovulasyon yaptn mı?

İyi akşamlar kızlar arada bir kasiklarim ağrıyor sol ayağıma kirap giriyor kalcam yurudukce açıyor kanam bu gün kesildi zaten lekelenmeydi of çarşamba adet günüm bu ay tüp bebek tedavisine basliycaktim ınş gerek kalmaz pek umudum yok ama belim çok ağrıyor acayip sırtıma kadar sardı agri:KK43:

Cnm bir gün öncesinde oldu mu peki ilişki?olduysa iyi ama olmadıysa bir şey diyemeyeceğim, biraz zaman girmiş araya. 15'i akşamı olsaymış iyi olurmuş.kısmet , şansın tabiki var :)

NOT:bu arada sen 15'i (cuma günü) 13:30 'da değil, 14'ü (perşembe) 12:30 da yazmışsın bize pozitif fotoyla birlikte. Hesaplamanda yanlışlık olmasın cnm
Evet canim 14 u persrmbe testte pozitif cikti 15 inde siliklesti 16 sinin gecesi birliktelik oldu bunu su sebepten yaptim bazi sitelerde yumurtanin 24 ile 72 saat arasinda catladigini okudum benim Allaha cok sukur saglikli 2 kizim var esimle 3 cocuk dusunuyorduk hep buda Rabbim nasip ederse erkek olsun istiyorum esimin boyle bir arzusu yok bu arada.yumurtanin catladigi gun iliski olursa erkek bebek olma olasiligi yuksekmis

Arkadaşlar merhaba,

Adetten sonra ki günlerde yaptığım ovulasyon testlerinde 15.güne kadar hep silik çizgi gördüm tam 15.gün çift koyu çizgiyi gördüm. Şimdi adetime 5 gün var test yaptığımda silik çizgi yine görünüyor. Silik çizgi olduğu günlerde yumurtlama baslıcak ya da bitiyor mu oluyor? Ben ne zaman yapsam silik çizgi çıkıyor? Bilen birisi yardımcı olabilir mi kafam çok karıştı.

X