-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #52.761
Döllenme değil canım yumurtan yeni çatlayacak daha demek o uzayan akıntı.mikmik zamanıııı yani...merhaba kizlar bende uzun zamandir hamile kalmayi planliorm ama olmadi 8. aya girdim umarim bu ay hamile kalirim presed jel kullandim bu ay ve bu sabah uzayaaaan bi akintim oldu dollenme olmus oalabilirmi sizce 2 defa kylullandim ...yumurtlama gunumdeyim
Döllenme değil canım yumurtan yeni çatlayacak daha demek o uzayan akıntı.mikmik zamanıııı yani...
Arkadaslar ben yeniyim kusura bakmayın daha önce açılan konu varmıdır aradım ama bulamadım burda ovulasyon testinde adete kac gun kala pozitif çıkar hamilelik için. Bu ay yumurtlama gününü değerlendirdim ovulasyon testi 4 gun pozitif çıktı ve değerlendirdim sizce adetim doğum günümde yani 14 ünde ovulasyon testi 14 ünde mi varsa hamilelik pozitif çıkar yada adete kac gun kala pozitif çıkar bilen var sa lütfen cevaplayın arkadaşlar
Birde goguslerim çok acıyor 2 gun once çok sevdiğim turşu ve mercimek çorbasıni görünce kokusu midemi bulandi di bugunde markette başım döndü düşüyordum bayilma hissi gibi oldu anlayamadım eşim arabaya yatirdik tan 5 dk sonra hafife bunlar hamilelik belirtisi mi
Belki olmazssin.:) implantasyon kanamasi olabilir pembe akinti bebisin haberciside olabilir :)canım dün pembe akıntı geldi adet olacam sanırım
Merhaba arkadaşlar biz 2 aydır denedik ama olmadı. Bu testtende daha Yen'i haberim oldu ve bugün sabah saat 11.15 de laboquick testini ilk kez denedim. Uyandığımdan itibaren Hiç su içmemiştim. Testi İlk idrarımla da yapmadım. Uygulanması konusunda da Kafam çok karıştı. Yorumları okumaya çalıştım ama çok fazla var. Kısa yoldan anlatırsanız çok sevinirim. Bir de benim adet döngüm ortalama 34 gün sürüyor. Bugün 12. Gündeyim. Testte de ikinci çizgi silik çıktı. Nasıl bir yol izlemeliyim yardım ederseniz çok sevinirim
Sizin görüşlerinizle hamile kalan çok fazla olmuş söylediklerinizi yapacağım inşallah benim de olur çok teşekkür ederim bir sorum daha olacak su içmeyi kesmem mi gerekiyor 3 saat öncesindeTesti yapmaya devam et günde bir kez ve aynı saatte yap. T çizgisi C çizgisinden daha koyu hale gelince çalışmalara başla. Genellikle üç günü ardarda geri kalan 4 günü ise gün aşırı degerlendir. Bir haftayı bu şekilde tamamla. Akintini da kontrol edersen iyi olur. Hadi inşallah ilk denemende gelir bebeğin :)
Sizin görüşlerinizle hamile kalan çok fazla olmuş söylediklerinizi yapacağım inşallah benim de olur çok teşekkür ederim bir sorum daha olacak su içmeyi kesmem mi gerekiyor 3 saat öncesinde