- 16 Kasım 2016
- 5.878
- 9.602
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #52.721
Eki Görüntüle 2011673 Bu ay becerebildim şu ovulasyon testi işini :) kaç aydır uğraşıyorum, sıvı alımı önemliymiş sanırım.
Şimdi kızlar bu koyu testten sonra aynı titizlikle yaptığım test silik çıkınca ben yumurtlamış mı oluyorum, silik çizgi çıkarsa 24-36 saat daha yumurtlamayabilir miyim?
Öncekiler boşa gitti deseneeeeÇalışmalar başlasın :)) Bugünden itibaren 3 gün sonrasında da gün aşırı devam
Sizce bir anormallik var mı kızlar? 3 günlük ovu test,
1. sinde pik yakaladım ama bu lh bu kadar yavaş mı düşüyor? Pik ten sonra çok daha silikleşmesi gerekmiyor mu bunun? Az az silikleşiyor. Daha yeni hsg çekildi kist falanda yok amauzayan akıntı da yok, kremsi geliyor...
Anladım... Hayırlısıyla şu günleri bir atlatabilsekPikten sonraki gün çatlamıştır diye düşünüyorum canım Lh çok oynak bi hormon bazen aynı şeyi bende yaşıyorum ama nedenini bilmiyorum.
Yine de hangisi daha koyu belli oluyor canım. En yüksek değere yıldız koyup toplu olarak resimleyebilirsin. Kasık ve bel ağrısı üşütmeden veya idrar yolu enfeksiyonundan olabilirkızlar slm bnde bu testten aldım adetimin 6. günü başladım 26-27 günde bir adet olurum. biraz erken başladım sanırım ama işimi riske atmak istemedim.:) şuana kadar hep silik fakat resim yükleyen arkadaşlar 5 yada 6 testin sonucunu bir çekip koymuşlar bnm bildiğim test 5.dk dan sonra dikkate alınmıyor diyor bnde o yüzden 5 dkda resim çekiyorum yanlış mı yapıyorum
İnşallah iyi gelir canım iltihap varsa o sökülüyorsa ondan ağrı yapıyor olabilir. Ben ovu takibi yapıyorum, güzel değerlendirdik bu ay, beklemedeyizdün rakılı sütlü maydonuzlu kür yaptım inş iyi gelir hemen üşütüyorum cnm sen ovü takip ediyor musun bu ay
Eki Görüntüle 2012509 Kızlar size enteresan bir şey göstereceğim... 3 günün ovu testi, bir gün arayla iki pik... ne demek ki bu şimdi? İki gün önce pik, dün hafif silindi, az önce yine pik... ilk pikten sonra düşmesi gereken lh sonra neden tekrar yükselir pik yapar? Noolllüyö bana yahu
canım saatler önemli diye biliyorum yani aynı saatlerde testi tekrarlamak lazım diye biliyorum. yanlışsam düzeltin :)Eki Görüntüle 2012509 Kızlar size enteresan bir şey göstereceğim... 3 günün ovu testi, bir gün arayla iki pik... ne demek ki bu şimdi? İki gün önce pik, dün hafif silindi, az önce yine pik... ilk pikten sonra düşmesi gereken lh sonra neden tekrar yükselir pik yapar? Noolllüyö bana yahu
Sümüğümsü uzayan akıntı genellikle çatlamaya yoruluyor. Değerlendirin derimKizlarr uff yh ben uc gundur sogan suyu iciyorum.adetime onuc gun var ama bnmkiler tesrif etmezler bni sinir edene kdr uc ay bi adet oluyorum iki gundur de cok ozur dilereyerk sumukumsu akintim dadece wc de oluyo acana yumurtam catladimi.yah hic bisi bilmiyorum artik yeter bes yildir vi cocuk vremedim esime lutfen cvb vrin