- 3 Haziran 2017
- 114
- 43
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #52.781
Hamile olduğunuzu ilk olarak nasıl anladınız.11-12 gün geçti canım. Bugün kan verdim 39.50 çıktı değerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamile olduğunuzu ilk olarak nasıl anladınız.11-12 gün geçti canım. Bugün kan verdim 39.50 çıktı değerim
Kızlarrr çok mutluyum çünkü yumurtlama olmuyodu benim erken menopoz demişti doktor.. Bu ay incir kürü uyguluyorum ve onun etkisi olduğunu düşünüyorum. Üstteki dünkü testim alttaki bugün.. hemen doktora gittim gerçekten var mı diye.. 16 mm varmış bir tane..Hamile olsam ancak bu kadar sevinirdim heralde :) neler tavsiye edersiniz..dün birliktelik oldu bugün de olsun mu ya da yarın sabah? Eşimin sperm de çok yüksek değil..
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun.. Bugün silinmeye başladı Testim normal mi? Bir gün mü koyu oluyo böyle?Esinde sperm problemi varsa bu hafta gün aşırı degerlendir canım. 18-20 mm de çatlar yumurtan. Rabbim yardımcın olsun.
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun.. Bugün silinmeye başladı Testim normal mi? Bir gün mü koyu oluyo böyle?
Yaa bugün doktora gittim çatlamış mı diye çatlama dedi ve bi tane daha varmış yumurta 18 mm.. Testler silik hep artık.. neden pozitif olmuyo varken yumurta bir tane daha sence? Bi de bu çatlamayabilir dedi bi fikriniz var mı bu konuda?1 yada 2 gün normal. Bu haftayı gün aşırı tamamlayın canım
Çatlamış dedi pardon ilkineYaa bugün doktora gittim çatlamış mı diye çatlama dedi ve bi tane daha varmış yumurta 18 mm.. Testler silik hep artık.. neden pozitif olmuyo varken yumurta bir tane daha sence? Bi de bu çatlamayabilir dedi bi fikriniz var mı bu konuda?
Yumurtlama var değerlendirkıazlar ne dıyorsunuz testıme Eki Görüntüle 2027839
Yaa bugün doktora gittim çatlamış mı diye çatlama dedi ve bi tane daha varmış yumurta 18 mm.. Testler silik hep artık.. neden pozitif olmuyo varken yumurta bir tane daha sence? Bi de bu çatlamayabilir dedi bi fikriniz var mı bu konuda?
Hmm bu sonradan olan 18 lik çatlamaz o zaman.. Teşekkürler canımAdetle birlikte bir kaç yumurta birden gelişmeye başlar ama yalnızca bir tanesi çatlar. Lh yükselip dominant folikülü çatlatır. Arkadan gelen yumurta varsa kiste dönüşür gelişmez zamanla geriler ve bir daha ki adetle atılır canım.
Tecrübeli arkadaşlar varsa danışmak istiyorum. Temmuzun 13-14 ü 2 gün koyu pozitif gördüm. 15 i silikleşti. Buna göre tahmini yumurtlama günü 15 i diye hesaplamıştım. Yumurtlamadan 14-15 gün sonra beklenen adet olur diye düşündüm. Çünkü belli bir adet düzenim yok net hesap yapamıyorum. yumurtlama da ilacla oldu zaten. Sonuç yumurtlamanin 19. Günündeyim. Hala adet yok. Idrar testi negatif çıkıyor. En son iki gün önce baktım. Yıllardır beklediğim için ve yıllardır negatif gördüğüm için idrarda pozitif görmeden kana gitmek istemiyorum. Ve zaten cok rahatım öyle adeti bekliyorum. Ovulasyon testinde pozitif çıktıktan kac gun sonra adet gelmeli normalde?
Teşekkür ederim canim. Önceden kist sorunu defalarca yaşamıştım ve adet gecikmesi hiç yapmamıştı. Ama uzerinden cok uzun zaman gectigi icin simdi bilemiyorum tabi. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Biraz daha bekleyip gideyim dra inş.14 gün olarak kabul edilir ama 12-16 gün arası değişir. Senin bayaa gecikmiş dr.a gidip bı muayene olman gerek kist vs. Olmuş olabilir
Peki ovu testinde pozitif olmasına rağmen catlamamis olma ihtimali var yani öyle mi? Ben hep normal yumurtlamada lh piki olmadığı için çatlama olmuyor diye düşünürdüm. (Catlatma iğnesi hariç)14 gün olarak kabul edilir ama 12-16 gün arası değişir. Senin bayaa gecikmiş dr.a gidip bı muayene olman gerek kist vs. Olmuş olabilir
Peki ovu testinde pozitif olmasına rağmen catlamamis olma ihtimali var yani öyle mi? Ben hep normal yumurtlamada lh piki olmadığı için çatlama olmuyor diye düşünürdüm. (Catlatma iğnesi hariç)
Peki ovu testinde pozitif olmasına rağmen catlamamis olma ihtimali var yani öyle mi? Ben hep normal yumurtlamada lh piki olmadığı için çatlama olmuyor diye düşünürdüm. (Catlatma iğnesi hariç)