- 13 Ocak 2017
- 813
- 435
- 41
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #52.741
Silikleştiyse 19. Gün pik yapmış demektir 2 günü değerlendirin benceEki Görüntüle 2013038 arkadaşlar bakarmısınız 20.gün siliklesti çatlamısmıdır acaba yumurtam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Silikleştiyse 19. Gün pik yapmış demektir 2 günü değerlendirin benceEki Görüntüle 2013038 arkadaşlar bakarmısınız 20.gün siliklesti çatlamısmıdır acaba yumurtam
Sogan suyu peki yumurta yi gelistirirmi cunki gevdn hafta dr hic yumurtab yok demisti bukdr cabuk olurmu yumurtaSümüğümsü uzayan akıntı genellikle çatlamaya yoruluyor. Değerlendirin derim
Ben kullandım geçen ay ama faydasını görmedim, ama görenler de varmerhaba aranizda yeniyim bende defalarca hamileyim diye test yapip negatif sonic alanlardanim 10 aydir cabaliyorum hic bir sorunum olmamasina ragmen tutturamiorm .preseed diye bi urun vardi siparis werdim..iyimi ettim bilmiorm kullanan warmi dusuk yaptiriomus dogrumu
cevabin icin tsk bi yerde okudum zayif spermleride harekete geciriomus ve sonrada dusukle sonuclaniormus ...biraz cekindim kullanmaktaBen kullandım geçen ay ama faydasını görmedim, ama görenler de var
Merhaba arkadaşlar ben de 10 gün önce bu topikte ovülasyon testlerimi paylaşmıştım.Sağolsun cibi35 taktik vermişti onu uyguladık.
Şimdi adetime bir hafta var ve ben dayanamayıp evde olan certain marka gebelik testini yaptım 2 dk içinde ikinci çizgi silik çıktı.İnanamadım gittik iki farkşı marka daha aldık.Fortune adlı markayı uyguladım çizgi oluşmadı.Oncemed adlı markada ise yine 2 dkda silik ikinci çizgi oluştu.Kan tahlili yaptırmaya da cesaret edemiyorum açıkcası.Şimdi bu nedir?Kalbim yerinden çıkacak gibi.Bu kadar erken belli olamaz diyor bir tarafım da
11-12 gün geçti canım. Bugün kan verdim 39.50 çıktı değerimİlişki üzerinden kaç gün geçti canım ?
11-12 gün geçti canım. Bugün kan verdim 39.50 çıktı değerim
Canım inşallah hayırlısıyla sağlıklıdır Amin :) Seni dualarımda eksik etmeyecemTebrik ederimmm Allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucakla yavrunu :))
Canım inşallah hayırlısıyla sağlıklıdır Amin :) Seni dualarımda eksik etmeyecem
olur cnm cevap veren oldu mu ilmiyorum ama benim yumurtlamam çok düzensiz 19, 21,24 27,29 günlerde yumurtladığım oldu :)27.gün yumurtlama olur mu ki
yumurtanın büyüklüğü adetin 5. günü 18 mm ve 23 mm miydi yumurta kaç mm de çatlıyor ki 16. güne kadar bya büyümüştür :)Benim yumurtamsı bu ay adetin 5.günü 23mm ve 18 mm olmuştu 16.günü günü catladı erken catlıcak diye bir hafta boyunca ilişki oldu artık pertimiz cıktı bide baktım akıntı yoğun geldi ovülasyonda çift çizgi cıktı net o gün yaptık ertesi gün olmadı bakalım tuttuysa 9 gün var