- 10 Nisan 2014
- 1.644
- 2.227
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #52.801
Anladım canim. Benim de öyle var catlatma ignesine rağmen catlamamisti önceden defalarca. Burada catlamak için vücut kendi üretiyor ya ben o yuzden kesin catliyor zannettim. Iğne değil diye. Neyse bakalım hayırlısı.Aynen canım LH yükselmesi olsa da yumurta çatlamayabiliyor. Çatladığını ancak ovulasyon üzerinden 7 gün geçtiğinde progesteron testiyle anlayabiliyorlar. 28 gün olarak kabul edilen adetin 21. günü yani. Benim çatlatma iğnesine rağmen çatlamayan yumurtam var.
Canım dedigin gibi yarın için randevu alacaktım ki bu gün adet oldum. Yani ovulasyon testinde ilk pozitifi gordukten 22 gün sonra. Bu hafta genel muayene icin gidecegim dra. Cevabın için de tekrar teşekkür ediyorum.14 gün olarak kabul edilir ama 12-16 gün arası değişir. Senin bayaa gecikmiş dr.a gidip bı muayene olman gerek kist vs. Olmuş olabilir
Canım dedigin gibi yarın için randevu alacaktım ki bu gün adet oldum. Yani ovulasyon testinde ilk pozitifi gordukten 22 gün sonra. Bu hafta genel muayene icin gidecegim dra. Cevabın için de tekrar teşekkür ediyorum.
Düzenli yaptırıyorum canim. Ama bu sefer ekstra bir şey isteyecek mi diye yine de 3. Günü gitmeyi düşünüyorum. Benim hikayem biraz uzun zaten yıllardır uğraşıyorum. Evet gün meselesi benim de çok tuhafıma gitti.Adetinin 3. Günü hormon testlerini yaptır canım. Ovu sonrası 22 gün fazla
Merhaba arkadaşlar bende 2 bucuk senedir cocuk istiyorum ama olmuyor 30 ocakta aşılama yaptırdım tutmadı bu ay tekrar ovilasyon testı denıycem tüp bebek yaptırmak istiyorum ama maddi olarak uygun değiliz nasip Rabbım inşallah isteyen dileyen herkeze nasip eder.
30 kasımda çekilmiştim canım eşimde de sorun yok sebebsiz inferliteHSG çekildi mi?
30 kasımda çekilmiştim canım eşimde de sorun yok sebebsiz inferlite
bende ki problem belli değil çatlıyorda ovilasyon testıyle kanıtlanıyor ama tutmuyor benım gecen sene ölmüş yumurtalar vardı rahme ulasmıs ama olusmamısBizimde öyle %10 luk dilimdeyiz maalesef çatlama problemi var bende..
bende ki problem belli değil çatlıyorda ovilasyon testıyle kanıtlanıyor ama tutmuyor benım gecen sene ölmüş yumurtalar vardı rahme ulasmıs ama olusmamıs
canım şimdi koyu çizgiyi görüyorsun testte ertesi gun silik bir sekilde oluyorsa çatlamış oluyor ben aşılama yaptırdıgımda da denedim dedıgım gibi oluyor evet tansıyonunu yıtırmıs yumurtalar demıstı doktor amann RABBİM INSALLAH EN KISA ZAMANDA HEPİMİZE NASİP EDER İNŞALLAHOvulaşyon testi LH yükselmesini gösteriyor canım çatlamaya kanıt değil bu. Yalnızca progesteron testiyle anlıyorsun çatlayıp çatlamadığını.. Bu rahme ulaşmış ölü yumurtaları ilk kez duyuyorum. Bir şey daha öğrendim
canım şimdi koyu çizgiyi görüyorsun testte ertesi gun silik bir sekilde oluyorsa çatlamış oluyor ben aşılama yaptırdıgımda da denedim dedıgım gibi oluyor evet tansıyonunu yıtırmıs yumurtalar demıstı doktor amann RABBİM INSALLAH EN KISA ZAMANDA HEPİMİZE NASİP EDER İNŞALLAH
İdrarı kaç damla koydun sanki fazla gibi duruyoHepsi böyle çıktı
Dört damla koydumİdrarı kaç damla koydun sanki fazla gibi duruyo
Hım bilemedim bende anlamıyorum pek tekrarlasaydın keşke ben sabah yaptım seninki gibi biraz silik çıktı akşam üzeri yaptım iki çizgi de pozitif çıktı ama hepsi nasıl öyle çıktı yumurtlama olmuyo mu yani bişe anlamadımDört damla koydum
Bende hiçbirşey anlamadım yaa acaba testlerde mi sıkıntı var .doktora gittim 15 gün önce yumurtalıkların iyi dwdi ama neden olmuyor anlamadım bendeHım bilemedim bende anlamıyorum pek tekrarlasaydın keşke ben sabah yaptım seninki gibi biraz silik çıktı akşam üzeri yaptım iki çizgi de pozitif çıktı ama hepsi nasıl öyle çıktı yumurtlama olmuyo mu yani bişe anlamadım
Bilmiyorum canım ya bi dahaki ay 10. Günde başla pozitife yakınsa akşam üzeri tekrar test yap belki öyle kaçmıştır gözdenBende hiçbirşey anlamadım yaa acaba testlerde mi sıkıntı var .doktora gittim 15 gün önce yumurtalıkların iyi dwdi ama neden olmuyor anlamadım bende