Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Anladım canim. Benim de öyle var catlatma ignesine rağmen catlamamisti önceden defalarca. Burada catlamak için vücut kendi üretiyor ya ben o yuzden kesin catliyor zannettim. Iğne değil diye. Neyse bakalım hayırlısı.

14 gün olarak kabul edilir ama 12-16 gün arası değişir. Senin bayaa gecikmiş dr.a gidip bı muayene olman gerek kist vs. Olmuş olabilir
Canım dedigin gibi yarın için randevu alacaktım ki bu gün adet oldum. Yani ovulasyon testinde ilk pozitifi gordukten 22 gün sonra. Bu hafta genel muayene icin gidecegim dra. Cevabın için de tekrar teşekkür ediyorum.

Canım dedigin gibi yarın için randevu alacaktım ki bu gün adet oldum. Yani ovulasyon testinde ilk pozitifi gordukten 22 gün sonra. Bu hafta genel muayene icin gidecegim dra. Cevabın için de tekrar teşekkür ediyorum.

Adetinin 3. Günü hormon testlerini yaptır canım. Ovu sonrası 22 gün fazla

merhaba. 29-30 temmuz da yumurtladım. yani 30 unu baz alırsak adetin 12.günü.adetin 17.günü yani geçtiğimiz perşembe bronşitim için dr a gittim. röntgen çekileceği için dr önce kantesti yaptı gebelik için. daha yumurtlamam brş gün önceydi hocam gerek yok gebelik yoktur dedim ama yapılıyor zorunlu malum. neyse ki sonuç 1.20 çıktı yani gebelik yok. sonra röntgen falan çekildi ilaçlar yazıldı çıktım. ama kafama takılan şu şuan. adetimin 17.gününde yapıldı ama sıfır değerleri neden çıkmadı da 1.20 çıktı. pazar yumurtlamıştım perşembe test sonucu nasıl böle çıktı

Merhaba arkadaşlar bende 2 bucuk senedir cocuk istiyorum ama olmuyor 30 ocakta aşılama yaptırdım tutmadı bu ay tekrar ovilasyon testı denıycem tüp bebek yaptırmak istiyorum ama maddi olarak uygun değiliz nasip Rabbım inşallah isteyen dileyen herkeze nasip eder.

HSG çekildi mi?

bende ki problem belli değil çatlıyorda ovilasyon testıyle kanıtlanıyor ama tutmuyor benım gecen sene ölmüş yumurtalar vardı rahme ulasmıs ama olusmamıs

Ovulaşyon testi LH yükselmesini gösteriyor canım çatlamaya kanıt değil bu. Yalnızca progesteron testiyle anlıyorsun çatlayıp çatlamadığını.. Bu rahme ulaşmış ölü yumurtaları ilk kez duyuyorum. Bir şey daha öğrendim

canım şimdi koyu çizgiyi görüyorsun testte ertesi gun silik bir sekilde oluyorsa çatlamış oluyor ben aşılama yaptırdıgımda da denedim dedıgım gibi oluyor evet tansıyonunu yıtırmıs yumurtalar demıstı doktor amann RABBİM INSALLAH EN KISA ZAMANDA HEPİMİZE NASİP EDER İNŞALLAH

Amin canım inşallah..

Ya kızlar ben aldım bu ay bu avulasyon testlerinden ama hiç çift çiZgi görmedim ilk 5 dk deniliyor ama ben 10 dk sonra koyulaştı bugün 18. Günüm offf kafam cok karışık

Bende hiçbirşey anlamadım yaa acaba testlerde mi sıkıntı var .doktora gittim 15 gün önce yumurtalıkların iyi dwdi ama neden olmuyor anlamadım bende

Bende hiçbirşey anlamadım yaa acaba testlerde mi sıkıntı var .doktora gittim 15 gün önce yumurtalıkların iyi dwdi ama neden olmuyor anlamadım bende
Bilmiyorum canım ya bi dahaki ay 10. Günde başla pozitife yakınsa akşam üzeri tekrar test yap belki öyle kaçmıştır gözden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…