Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kızlar yardımcı olur musunuz ben en son 30Mayısta adet oldum ve adetlerim çok düzensiz zaten klomene başlayacağım önümüzdeki ay , bu ay adetten sonra ovulasyon testi yapmaya başladım tahmınen 9 yada 10.gün koyu çizgi görüp değerlendirdik gün aşırı bir hafta boyunca .

Bugün yine test yaptım(bugün adetimin 27.günü) testim iki çizgi birbirirne çok yakın koyulukta çıktı yine. Hiç anlamlandıramadım bu ay rahım fılmı de çekilmiştım hamılemıyım dıyorum ama tek bir belirti bile yok. Normalde yumurtlama sorunu var bende bir ayda iki kere çift çizgi çıkınca çok garipsedim Sabah gebelık yapsam mı dıyorum ama hiç umudum yok belirtinin b si bile yok napsam ki tekrar yumurtluyorum sandım bugunu de değerlendirdik

Kizlar merhaba
Araniza yeni katildim. Oncelikle rabbim isteyen herkese tez zamanda anneligi tatdirsin aratmasin. Bende pko luyum. Ve 3 aydir klomenle gebelik yakalamaya calisiyorum. Bu 3. Ayimiz reglime yaklasik 1 hafta var. Eger olumsuz olursa 3 aylik ara vericez klomene. Bu ay gittigimde kucuklu buyuklu 4,5 tane yumurtam vardi ondan once hep iki yumurta olurdu. Bu iyi biseymi tutma ihtimali artarmi sizce. Doktorum cok tepki vermedi olabilirde olmayabilirde tarzinda konustu. Bugun adetimin 26. Gunu. Size sormak istedigim hic ovulasyon testi yapmadim. Ve acikcasi cokta bir bilgim yok. Beni bu konuda biraz aydinlatabilir misiniz. İlk sayfadaki aciklamalari okudum fakat fazlasiyla kafam karisti

merhaba aranizda yeniyim bende defalarca hamileyim diye test yapip negatif sonic alanlardanim 10 aydir cabaliyorum hic bir sorunum olmamasina ragmen tutturamiorm .preseed diye bi urun vardi siparis werdim..iyimi ettim bilmiorm kullanan warmi dusuk yaptiriomus dogrumu

Ben kullandım geçen ay ama faydasını görmedim, ama görenler de var

Selam kızlar.bildiğim kadarıyla düzenli adet olan kadınlar her ay ayni zamanda yumurtlar.gecen ay 13.günde pik olmuştu.ondan önceki ayda öyleydi sanırım.simdi adetimin 10.günü.adetim bittiğinden beri kasık ağrılarım var 3,4 gün öncesine kadar kaygan yapışkan akıntım vardı.2 gündür de daha kıvamlı ,koyu ve çok akıntım var.ovulasyon testi de yapıyorum.henüz pik olmadı.kafam karıştı

Merhaba arkadaşlar ben de 10 gün önce bu topikte ovülasyon testlerimi paylaşmıştım.Sağolsun cibi35 taktik vermişti onu uyguladık.
Şimdi adetime bir hafta var ve ben dayanamayıp evde olan certain marka gebelik testini yaptım 2 dk içinde ikinci çizgi silik çıktı.İnanamadım gittik iki farkşı marka daha aldık.Fortune adlı markayı uyguladım çizgi oluşmadı.Oncemed adlı markada ise yine 2 dkda silik ikinci çizgi oluştu.Kan tahlili yaptırmaya da cesaret edemiyorum açıkcası.Şimdi bu nedir?Kalbim yerinden çıkacak gibi.Bu kadar erken belli olamaz diyor bir tarafım da

Eklentiler

• IMG-20170630-WA0013.jpeg
    16,1 KB · Görüntüleme: 148

İlişki üzerinden kaç gün geçti canım ?

kızlar şimdi reglime 2 gün var gebelik testim yoktu elimde ovulasyon testi yaptım hani bazı arkadaşlar ovulasyon testiyle gebe olduklarını anlıyorlar ya benim ovulasyon testi negatif hamile olsam oda pozitif cıkardı dimi

Allah herkese gönlündekini versin bende ovülasyon gününde test yaptım çift çizgi gördüm net olarak mukus akıntısını farkettım birgün önce çok yoğundu yumurtaların olgınlasmişti 2 tane 24mm 20 mm Dr kendiliğinden çatlar dedi zaten. Bakalım ayın 16sına kadar bekleme deyim ama belirtilerden anlarım ikinci gebeliğin olucal inşaallah herkese slm

Benim yumurtamsı bu ay adetin 5.günü 23mm ve 18 mm olmuştu 16.günü günü catladı erken catlıcak diye bir hafta boyunca ilişki oldu artık pertimiz cıktı bide baktım akıntı yoğun geldi ovülasyonda çift çizgi cıktı net o gün yaptık ertesi gün olmadı bakalım tuttuysa 9 gün var

yumurtanın büyüklüğü adetin 5. günü 18 mm ve 23 mm miydi yumurta kaç mm de çatlıyor ki 16. güne kadar bya büyümüştür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…