- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 33
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #52.701
sanki bi tık daha koyulaşması gerekiyor ama bence bugünü ve önümüzdeki günleri boş geçmeyin derim.burdaki tecrübeli arkadaşlar silikleşmeye başladığı günüde değerlendirmek gerektiğini söylüyorlar.yumurta o zaman çatlamış oluyormuşMerhaba, bende ilk defa bu ay ovulasyon testiyle denemeye başladım. Sizce olmuşmu? Ne zaman birlikte olmam gerekiyor. Bizim sperm eksikliği sorunumuz vardı. Eşim 6 ay önce varikosal ameliyatı oldu. Doktor tavsiyesiyle denemeye başlıcaz. Bugün mü olmalı yarınmı yoksa sonra ki günmü bilemedim.
Fotografi da kocaman yolladim ayyyy kusura bakmayin foruma yazdigim ilk mesaj acemilik iste
Yumurtan çatlamadan ilişkiyi bırakmışsın canım. Pik gördükten 24-36 saat sonra yumurtan çatlıyor.. Yani pozitifi görünce en az 3 gün ard arda sonraki 3-5 gün ise gün aşırı ilişki en ideali
benim, 2 gün yaptım testi 1. sinde T, kontrol çizgisinin yarısı kadar (9 haziranda). 2. testte T çizgisi kontrol çizgisine çok yakın bir kırmızı(10 haziran) idi. bende 9-10-11 haziranı değerlendirdim. olma ihtimali varmıdır?
inşallah o hafta bu 3 günden sonra pek sağlıklı devam etmedi çalışmalar.Bazılarında testler pozitif oluyor fakat pik yani t çizgisi c çizgisinden koyu olmuyor. Testlerinizin genelde ne kadar koyulaştığını bilmiyorum ama T nin daha koyu olması ve sonrasında ilişkinin en az üç gün ard arda ve o hafta boyunca da gün aşırı devam etmesi şansı arttırıyor.
Olma ihtimali her zaman var çünkü 72 saat yaşıyor spermler
Merhabalar herkese ben de yorumları okuyunca dayanamayıp üye oldum. Biz üç aydır bebek deniyoruz ama biraz tembel davranıp çalışmadık.Ve ben diğer iki ayda da ovülasyon testi kullandım.Ancak hiç çift çizgiyi yakalayamamıştım acaba yumurtlamıyorum diye düşünüp doktor araştırmaya başlamıştım.Bu ay çift çizgiyi değil arkadaşın dediği gibi t tarafının daha koyu olduğunu yakaladım.Meğerse 14. Gün değil daha erken yumurtluyormuşum.İki ay önce doktora gittiğimde gebe kalman için bir sıkıntı yok demişti.Ben dün test yaptım.Yakaladığım günü ve öncesini değerlendirmiştik.Şimdi nasıl bir yol izleyelim.Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.Bu arada testimin fotosunu yüklemeye çalıştım ancak foto büyük dedi beceremedim.Bazılarında testler pozitif oluyor fakat pik yani t çizgisi c çizgisinden koyu olmuyor. Testlerinizin genelde ne kadar koyulaştığını bilmiyorum ama T nin daha koyu olması ve sonrasında ilişkinin en az üç gün ard arda ve o hafta boyunca da gün aşırı devam etmesi şansı arttırıyor.
Olma ihtimali her zaman var çünkü 72 saat yaşıyor spermler
Merhabalar herkese ben de yorumları okuyunca dayanamayıp üye oldum. Biz üç aydır bebek deniyoruz ama biraz tembel davranıp çalışmadık.Ve ben diğer iki ayda da ovülasyon testi kullandım.Ancak hiç çift çizgiyi yakalayamamıştım acaba yumurtlamıyorum diye düşünüp doktor araştırmaya başlamıştım.Bu ay çift çizgiyi değil arkadaşın dediği gibi t tarafının daha koyu olduğunu yakaladım.Meğerse 14. Gün değil daha erken yumurtluyormuşum.İki ay önce doktora gittiğimde gebe kalman için bir sıkıntı yok demişti.Ben dün test yaptım.Yakaladığım günü ve öncesini değerlendirmiştik.Şimdi nasıl bir yol izleyelim.Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.Bu arada testimin fotosunu yüklemeye çalıştım ancak foto büyük dedi beceremedim.
Ben çizgiyi görünce bir heyecan yaptım işte benimki de öyle diye :))))) Kendimi hamilelik çizgisini görünce hayal bile edemiyorum.testi aynı saatte birkaç gün daha tekrar edeyim diyorum.Ben cevap vermişim sanırım :)
Ben çizgiyi görünce bir heyecan yaptım işte benimki de öyle diye :))))) Kendimi hamilelik çizgisini görünce hayal bile edemiyorum.testi aynı saatte birkaç gün daha tekrar edeyim diyorum.
Çok teşekkür ederim.Hamile kalırsam sana da bol bol dua edicem :))))Bu koyuluğu takip edebilmen için testlerini 4 saatte bir tekrarla çünkü yumurta 12 ile 24 saat aralığında çatlar. yani 13. saatte de çatlayabilir 20. saatte de.. Çalışma sıklığını buna göre ayarlayıp silindikten sonra gün aşırı olarak bu haftayı tamamlarsın.
Çok teşekkür ederim.Hamile kalırsam sana da bol bol dua edicem :))))