-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #52.361
Canim anlık dalgalanmalari gösteriyor bu test bide kimisinde 12 saat sonra çatlama oluyor kimisinde 48 saat sonra benim mesela adetin hemen sonrası iki gün üst üste iki çizgi çıktı yarın bi daha yapacam bakalımBen bu işten bisey anlamadım.gittikce siliklesti.biraz önce yaptim sabahkinden daha silik.dünkide hepsinden koyuydu.
iste bende ilk kez yaptigim için cok anlamiyorum kafam karıştı.iyice stres oldum.kaçırdım mi acaba günü diye.bide eşimle dün tartıştık yaklaşamadım haliylr onada sinirlerim bozukCanim anlık dalgalanmalari gösteriyor bu test bide kimisinde 12 saat sonra çatlama oluyor kimisinde 48 saat sonra benim mesela adetin hemen sonrası iki gün üst üste iki çizgi çıktı yarın bi daha yapacam bakalım
Oluyor ne yazık ki canım o tür şeyler mesela ben geçen ay geç başladığım için haliyle iki çizgi olmadı hiç bende panik oldum sıkıntı mu var neden iki çizgi olmuyor vs diye ama bu ay anladım ki benim adet biter bitmez yumurtlama oluyormus. Sende sıkma canını en fazla bir ay daha beklersiniste bende ilk kez yaptigim için cok anlamiyorum kafam karıştı.iyice stres oldum.kaçırdım mi acaba günü diye.bide eşimle dün tartıştık yaklaşamadım haliylr onada sinirlerim bozuk
Canim köyü çizgi olan testi ne kadar zaman geçtikten sonra çektin teste ilk 10 dk yi baz almalısınmerhaba arkadaşlar, bu ay ilk kez ovulasyon testi deniyorum. tikli kısımları değerlendirdik. Acaba zamanlamam doğru mu? Birde hemen 1 gün sonra silikleşti. Aklım çok karışık
merhaba arkadaşlar, bu ay ilk kez ovulasyon testi deniyorum. tikli kısımları değerlendirdik. Acaba zamanlamam doğru mu? Birde hemen 1 gün sonra silikleşti. Aklım çok karışık
fotoyu sonra çektim. Ama iki kırmızı hemen belli oldu.Canim köyü çizgi olan testi ne kadar zaman geçtikten sonra çektin teste ilk 10 dk yi baz almalısın
ilk yaptığım testte ikinci cizgi hepsinden koyuydu.bir gün öncesi ilişki olmuştu.ama dun bosa geçti.elimde son bir test var.onuda bugun yapayim.cift cizgi cikmasada degerlendircez artıkOluyor ne yazık ki canım o tür şeyler mesela ben geçen ay geç başladığım için haliyle iki çizgi olmadı hiç bende panik oldum sıkıntı mu var neden iki çizgi olmuyor vs diye ama bu ay anladım ki benim adet biter bitmez yumurtlama oluyormus. Sende sıkma canını en fazla bir ay daha beklersin
Anladım canım inşallah olur bebeğimiz ikimizinde burada onu konuşuruzilk yaptığım testte ikinci cizgi hepsinden koyuydu.bir gün öncesi ilişki olmuştu.ama dun bosa geçti.elimde son bir test var.onuda bugun yapayim.cift cizgi cikmasada degerlendircez artıkbugün 13 günüm.
Anladım canım bende çok bilmiyorum sadece rengi öyle olunca vakit geçmiş oluyor ondan sordum. Inşallah tez zamanda hepimizin istediği olurfotoyu sonra çektim. Ama iki kırmızı hemen belli oldu.
Yumurtlama adet kanamasından tam 14 gün önce mi oluyor arkadaşlar ,Geç yumurtlama yaşayan biri olarak geçen ay 17 Nisanda 21.gün ovulasyon testinde çift çizgiyi yakaladık ama ben 5 Mayısta adet oldum,yani benim yumurtlamam (14 gün öncesi) 22 Nisanda olmuş oluyor? Bu ay tekrar ovulasyon testine başlayacam ama hata yapmak istemiyorum.Bilgisi olan tecrübeli arkadaşlardan yardım ve yorum almak isterim..????
insallah canım.bizim 6.ci ay denememiz olacak.allah isteyen umutla bekleyen herkese sağlıklı bebisler nasip etsin insallahAnladım canım inşallah olur bebeğimiz ikimizinde burada onu konuşuruz
Biz geçen ay denedik ama ben yumurtlama zamanını kacirmisim bu ay ikinci olacak bakalıminsallah canım.bizim 6.ci ay denememiz olacak.allah isteyen umutla bekleyen herkese sağlıklı bebisler nasip etsin insallah
insallah cok beklemezsiniz.tez zamanda olur.biraz önce son testimi yaptım gene silik.bu ay dahada yapmiycam.adete 1 hafta kalaya kadar denemelere devamBiz geçen ay denedik ama ben yumurtlama zamanını kacirmisim bu ay ikinci olacak bakalım
insallah cok beklemezsiniz.tez zamanda olur.biraz önce son testimi yaptım gene silik.bu ay dahada yapmiycam.adete 1 hafta kalaya kadar denemelere devam[/QUOTE
benim de öyle oldu iki gün çift çizgi oldu bugün hep silik çıktı bakalım çalışmalara devam
mrblar arkadaslar yardim lutfen ovulasyin teslerini buraya atamadim beceremedim.25 gunde bir adet oluyorum.bugun adetimin 15.gunu ve ovuasyin testim net cift cizgi cikti iki cizgide ayni koyulukta.bu durumda ben ne zaman birlikte olmaliyim esimle cok kafam karisti dun olmustuk.bugun esim gorevde yarin olsa gecmi kalmis oluyirum