Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Ben bu işten bisey anlamadım.gittikce siliklesti.biraz önce yaptim sabahkinden daha silik.dünkide hepsinden koyuydu.
Canim anlık dalgalanmalari gösteriyor bu test bide kimisinde 12 saat sonra çatlama oluyor kimisinde 48 saat sonra benim mesela adetin hemen sonrası iki gün üst üste iki çizgi çıktı yarın bi daha yapacam bakalım

iste bende ilk kez yaptigim için cok anlamiyorum kafam karıştı.iyice stres oldum.kaçırdım mi acaba günü diye.bide eşimle dün tartıştık yaklaşamadım haliylr onada sinirlerim bozuk

iste bende ilk kez yaptigim için cok anlamiyorum kafam karıştı.iyice stres oldum.kaçırdım mi acaba günü diye.bide eşimle dün tartıştık yaklaşamadım haliylr onada sinirlerim bozuk
Oluyor ne yazık ki canım o tür şeyler mesela ben geçen ay geç başladığım için haliyle iki çizgi olmadı hiç bende panik oldum sıkıntı mu var neden iki çizgi olmuyor vs diye ama bu ay anladım ki benim adet biter bitmez yumurtlama oluyormus. Sende sıkma canını en fazla bir ay daha beklersin

merhaba arkadaşlar, bu ay ilk kez ovulasyon testi deniyorum. tikli kısımları değerlendirdik. Acaba zamanlamam doğru mu? Birde hemen 1 gün sonra silikleşti. Aklım çok karışık

Eklentiler

• thumbnail_20170510_011919.jpg
    24,7 KB · Görüntüleme: 89
ilk yaptığım testte ikinci cizgi hepsinden koyuydu.bir gün öncesi ilişki olmuştu.ama dun bosa geçti.elimde son bir test var.onuda bugun yapayim.cift cizgi cikmasada degerlendircez artık bugün 13 günüm.

Yumurtlama adet kanamasından tam 14 gün önce mi oluyor arkadaşlar ,Geç yumurtlama yaşayan biri olarak geçen ay 17 Nisanda 21.gün ovulasyon testinde çift çizgiyi yakaladık ama ben 5 Mayısta adet oldum,yani benim yumurtlamam (14 gün öncesi) 22 Nisanda olmuş oluyor? Bu ay tekrar ovulasyon testine başlayacam ama hata yapmak istemiyorum.Bilgisi olan tecrübeli arkadaşlardan yardım ve yorum almak isterim..????

Tıbben 14 gün deniyor ama bende 16-18 gün arası sürüyor mesela..

17 ve 18 Nisan da lh pik yaptıktan demek sonra 24-36 saat değil 96 saate kadar denemek lazım o sonuç çıkıyo..bizde 19 Nisandan sonra bıraktık..Bu ay biraz daha tecrübeli olucaz demekki

mrblar arkadaslar yardim lutfen ovulasyin teslerini buraya atamadim beceremedim.25 gunde bir adet oluyorum.bugun adetimin 15.gunu ve ovuasyin testim net cift cizgi cikti iki cizgide ayni koyulukta.bu durumda ben ne zaman birlikte olmaliyim esimle cok kafam karisti dun olmustuk.bugun esim gorevde yarin olsa gecmi kalmis oluyirum

Geç kalmış olmazsın canım hatta daha iyi olur. Zaten şu an içerde yaşayan spermler var. 48 saat hatta 72 saate kadar yaşıyorlar. Yarın mutlaka ilişki olsun. Inş bebişin gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…