-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #52.341
Adet oldumMerhaba arkadaşlar , bugun adetin 14. Gunu ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum adetlerimde düzensiz saat beş gibi test yaptım kurallarına uyarak t çizgisi hafif pembe idi ve bugün ara sıra kasık ağrım oluyor akintimi da bugün biraz arttı ve önceki günlere göre daha esnek acaba bi kaç güne yumurtam catlicak mı benim gibi olup bu konuda tecrübesi olan var mi?
Kızlar benim adetim biteli 4 gün oldu iki çizgi çıktı hemen beraber olmalıyım bebek için
Kizlar merhaba.ben bugün ilk defa ovulasyon testi yaptım bi bakarmısınız.dünde eşimle birlikte olduk.bugün durup yarın ve diger günlerimi degerlendirmeliyim.lütfen yardım edinEki Görüntüle 1993065
cevap verdigin icin cok teşekkür ederim.ben ilk kez yapıyorum bu testi.o yuzden tam bilemedim ne yapcağımi.bugun duralım bencede.yarın ve sonraki günlerde test yapar o günleri iyi degerlendiririm.birde iki cizgide koyu çıktıktan sonra 24 saat icinde catlama oluyormus galiba.ben testi ilk kez yaptığım icin sizin kadar bilinçli degilimBana sanki bir tık daha koyulaşması lazım gibi geldi 2. çizginin. Spermelerin ort 2 gün yaşadığı varsayılırsa, bugunü es geçip yarını değerlendirebilirsiniz. Ama risk almak istemiyrsanız bugunü de değerlendirin. Bende normalde koyu çizgi çıktıktan 12-24 saat arası tahminim çatlama oluyor. Tabi bu kişiden kişiye değişir. Bir de istatistiklere göre, aslında ovulasyondan 2-3 gün önce girilen cinsel ilişkilerde gebe kalma şansı daha fazlaymış. Tabi ovulasyon günü de ilişkiyi kaçırmamak lazım.
cevap verdigin icin cok teşekkür ederim.ben ilk kez yapıyorum bu testi.o yuzden tam bilemedim ne yapcağımi.bugun duralım bencede.yarın ve sonraki günlerde test yapar o günleri iyi degerlendiririm.birde iki cizgide koyu çıktıktan sonra 24 saat icinde catlama oluyormus galiba.ben testi ilk kez yaptığım icin sizin kadar bilinçli degilim
insallah ya.benimde dun cok kasık ağrım vardı.beyazla sari arası bi akintimda var.artık yarın ve sonraki günleri degerlendiririz.sonrasinda hayırlısı olsunGenelde 24-48 saat sonra deniyor ama benim 24 saati bulmuyor, ort 12 saat sonra çatlıyor sanırım cunku ertesi gün testi tekrarladığımda çizgi silikleşiyor ve ovu günü hafif kramplardan ve yoğun akıntıdan artık hissedebiliyorum resmen. Zaten bir kaç ay takip et , günleri not al, ort hangi günler ovulasyon oluyor daha çabuk anlayabileceksin. Ben de bir kaç aydır takip ediyorum, günlerim en fazla 1 oynadı. Ama takip etmek lazım tabi. İnşallah en kısa sürede hamile kalırız
Ben sabah idrarıyla da yaptım silik çıktı gün içinde de yaptım silik çıktı.. lobaquick marka kullandım ama memnun kalmadım ben hepsini bitirdim. Aman olacağı varsa olur zatenBunuda sabah 7buçuk gibi yaptim.bu seferde silik çıktı.anlamadim.aaa ama ilk idrarim değildi.sabah 6 gibi tuvalete kalkmistim.ilk olmamasi etkili olur mu ? Tez canlıyım biraz.ilk kez yapiyorum ya duramadım :) ben en iyisi dünn akşam yaptigim saatte akşam gene yapip ona bakayim.Eki Görüntüle 1993121
bende o markayi kullanıyorum.ben dün aksam yapmistim bundan daha belirgindi.benim acemilik oldugu icin 4 lu almıştım.ikisini kullandım zaten :) bugün ve yarin aksam yaparım.denemelerimizede devam ederiz.sonrasida kader kısmetBen sabah idrarıyla da yaptım silik çıktı gün içinde de yaptım silik çıktı.. lobaquick marka kullandım ama memnun kalmadım ben hepsini bitirdim. Aman olacağı varsa olur zaten
6 gün sürdü bu ay adetim 2 gün evvel oldu test böyle çıktı ve degerlendirdik bugün de yakinlasmak gerekir test bu şekilde eve gidince tekrar yapacağım testKızlar benim adetim biteli 4 gün oldu iki çizgi çıktı hemen beraber olmalıyım bebek için
Bu da bu gün ki testim yine iki cizgi çıktı bi gün ara vermek mi lazım sizce hemen ilişkiye girmek mi lazımKızlar benim adetim biteli 4 gün oldu iki çizgi çıktı hemen beraber olmalıyım bebek için