Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kızlar benim ovulasyon testimin iki çizgi olduğu iki günde Beraber olduk ondan sonra yakınlaşmadik üç gün şimdi bende süt rengi kokusuz bi akıntı gelmeye başladı sebebi ne olabilir ; )

Geç kalmış olmazsın canım hatta daha iyi olur. Zaten şu an içerde yaşayan spermler var. 48 saat hatta 72 saate kadar yaşıyorlar. Yarın mutlaka ilişi olsun. Inş bebişin gelir :)
Inşallah olur bende iki çizgi olduğu iki gün yakınlaştik silik olduktan sonra ara verdik şimdi de beyaz akıntı başladı anlamadım olmuş mudur acaba

Geç kalmış olmazsın canım hatta daha iyi olur. Zaten şu an içerde yaşayan spermler var. 48 saat hatta 72 saate kadar yaşıyorlar. Yarın mutlaka ilişki olsun. Inş bebişin gelir :)
tatlim bugun sol kasigimda adet sancisi gibi agrim var esimle birlikte olduk daha sonrasinda hafif bi kanamam oldu hala kasigimda ve belimde sanci var cok cok azda pembe bi kanama nedir bu anlamadim

Kizlar bugun ovulasyon testi yaptim boyle cikti sanki birgun sonra tam koyulascak gibi geldi bana tecrubeli arkadaslar yorumlarmisiniz rica etsem

Eklentiler

• 20170512_201958.jpg
    29,1 KB · Görüntüleme: 49
Acaba gece yatmadan bikeredahami yapsam bidegisiklik olurmu yoksa birgun sonrami yapiyim testi tesekkur ederim buarada canim

Kızlar ovulasyon testiyle gebelik öğrenen var mı benim 5 gundur pozitif çıkıyor normalde bugün adet olmam lazımdı biraz önce yaptım yine test çizgisi kıpkırmızı yardımcı olur musunuz?

Kızlar ovulasyon testiyle gebelik öğrenen var mı benim 5 gundur pozitif çıkıyor normalde bugün adet olmam lazımdı biraz önce yaptım yine test çizgisi kıpkırmızı yardımcı olur musunuz?
Sorma evet cok susuyorum ama dayaniyorumozaman yarin oglen yapaym eniyisi
Aynen bide öğretmen olunca ha bire konuşuyorum zor atıyorum kendimi eve bi bebisimiz olsada rahatlamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…