-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #52.381
Inşallah olur bende iki çizgi olduğu iki gün yakınlaştik silik olduktan sonra ara verdik şimdi de beyaz akıntı başladı anlamadım olmuş mudur acabaGeç kalmış olmazsın canım hatta daha iyi olur. Zaten şu an içerde yaşayan spermler var. 48 saat hatta 72 saate kadar yaşıyorlar. Yarın mutlaka ilişi olsun. Inş bebişin gelir :)
tatlim bugun sol kasigimda adet sancisi gibi agrim var esimle birlikte olduk daha sonrasinda hafif bi kanamam oldu hala kasigimda ve belimde sanci var cok cok azda pembe bi kanama nedir bu anlamadimGeç kalmış olmazsın canım hatta daha iyi olur. Zaten şu an içerde yaşayan spermler var. 48 saat hatta 72 saate kadar yaşıyorlar. Yarın mutlaka ilişki olsun. Inş bebişin gelir :)
keske bilsemde cevaplasam canim.ilk cocugum 14 yasinda inan bana nasildi hic hatirlamiyorum.Benim gibi olan yok mu
Umarim bende o günleri görürüm olmuştur bebeğim inşallahkeske bilsemde cevaplasam canim.ilk cocugum 14 yasinda inan bana nasildi hic hatirlamiyorum.
Aynen canım bi tık daha koyu olmasi lazim şanki ama kaçırma bu günü degerlendirKizlar bugun ovulasyon testi yaptim boyle cikti sanki birgun sonra tam koyulascak gibi geldi bana tecrubeli arkadaslar yorumlarmisiniz rica etsem
Canim bak benim böyle oldu iki gün sonra siliklesti ama ben günde bi kez öğlen 12 de yaptım çalıştığım için susuz kalmak beni zorluyorAcaba gece yatmadan bikeredahami yapsam bidegisiklik olurmu yoksa birgun sonrami yapiyim testi tesekkur ederim buarada canim
Canim bak benim böyle oldu iki gün sonra siliklesti ama ben günde bi kez öğlen 12 de yaptım çalıştığım için susuz kalmak beni zorluyor
Seninki ram pozitif benimki sanki birgun daha istiyo gibi ici tam dolmamis gibi
Canim ben kalmadim ama çoğu kişi yazmış öyle olduğunu inşallah sende öylesindirKızlar ovulasyon testiyle gebelik öğrenen var mı benim 5 gundur pozitif çıkıyor normalde bugün adet olmam lazımdı biraz önce yaptım yine test çizgisi kıpkırmızı yardımcı olur musunuz?
Kızlar ovulasyon testiyle gebelik öğrenen var mı benim 5 gundur pozitif çıkıyor normalde bugün adet olmam lazımdı biraz önce yaptım yine test çizgisi kıpkırmızı yardımcı olur musunuz?
Aynen bide öğretmen olunca ha bire konuşuyorum zor atıyorum kendimi eve bi bebisimiz olsada rahatlamakSorma evet cok susuyorum ama dayaniyorumozaman yarin oglen yapaym eniyisi
Inşallah canım ne zamandır deniyorsun benim ikinci ayim ama çok gergin oluyor insan acaba herkes benim gibi midir :/İnşallah Cnm yaa negatif görmekten korkuyorum gebelik testini yapamıyorum inşallah gelsin artık bebisleeerr
Aynen bide öğretmen olunca ha bire konuşuyorum zor atıyorum kendimi eve bi bebisimiz olsada rahatlamak