Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kızlar acaba cift cizgi cıktıgı gün mü ilişki olmalı yoksa silikleşince mi? Bide mesela cift cizgiden önceki gün iliski oldu diyelim sonra cift cizgi günü ve o günün ertesi silikleştigi gün toplam 3 gün üst üste olsa sperm kalitesizleşir mi etksizleşir mi?

Canm pozitif ciktiktan sonraki günü de degerlendirdiysen sorun yok. En koyu ciktiktan sonra 24~36 saat sonra catliyormus. Bugüne kadar degerlendirdiysen artik seyreklestirebilirsin :)
Öncekikle cevapladığın için çok teşekkür ederim canım Koyu çıktığı gün yani 17 si ve 18 ,19 gün olarak 3 gün üst üste oldu artık sık olmasına gerek yok değilmi yani öyleyse çok iyi olur da

Canım ben doktora sordum bunu çokta araştırdım üst üste ilişki spermi azaltmaz hatta daha sağlıklı olurmuş sperm 3 günde falan olan ilişki de sperm daha sağlıklı diye bişey yokmuş yani

Canım ben doktora sordum bunu çokta araştırdım üst üste ilişki spermi azaltmaz hatta daha sağlıklı olurmuş sperm 3 günde falan olan ilişki de sperm daha sağlıklı diye bişey yokmuş yani
Evet bende oyle okudum bir makalede. Hatta sperm hizi azligi olan.kisilerde olumlu etkisini bile görmüşler hergün iliskide

Kızlar ovulasyon testlerim 3 gündür bu sonuçları veriyor fakat ben yumurtlagmi geçtigimiz çarşamba günü adetimi takip eden 9.günümde farketmiştim sizce testler güvenilir mi?bugün 13.günüm ve ben 26 günde bir adet görüyorum

Eklentiler

• 20170430_143538.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 131

üçüncü test çok güzel.
9.gün yumurtlamadın büyük ihtimalle.
bu günü ve yarını değerlendir derim.
teste de devam et bence.

Arkadaslar merhaba
Benim testlerimide yorumlarmisiniz
12.gunumki yani dunki test daha koyuydu bgn brz siliklesmis. Kasiklarim agriyor bugun. Ama bugunki yani 13. Gunku de yine koyuya yakin cikmis kafam karisti daha kac gun calisacagiz :) dunku pozitifse bugun daha siliklesmesi lazim degilmiydi. 10.gunden beri ha babam de babam yetti gayri

Eklentiler

• 20170502_160808.jpg
    15,1 KB · Görüntüleme: 107
Kızlar bende pco var ve 13 14.günde ovülasyon pozitif çıktı. 4 aydır regl olmuyodum ve tarlusalla oldum. Çörek otu tarçın bal yaptım bu ay. Kasık ağrımda var. Yumurta oluştu sanırım. Yada pcodan dolayı LH yüksek olduğu için pozitif çıkıyo. Kafam allak bullak.

11 nisanda adet olup 23 nisandan itibarende LH test yapmaya başladım 28 nisanda en koyu çift çizgiyi gördüm ama hala silik bir çizgide olsa çıkıyor ve 3-4 gündür de kasıklarım fena ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi testte bi yanlışlık mı var acaba

Çizginin silik olmasının bir anlamı yok. T C den koyu yada eşit değilse her şekilde negatif olduğunu gösterir.

Bu benim şubat takvimim kızlar, merak ettiğim şu; şubat ta testim 22 sinde gördüğünüz üzere pik olmuş, 23 ünde silikleşmiş. Ama gelin görün ki ben 26 sında yumurtlamışım?mart ta adete göre. Bu nasıl iş ? Ovülasyon testine güvenmemek mi gerekiyo şimdi?

Neye göre 26.sında yumurtladığını düşünüyorsun peki? Martta adet olduğun tarihten geriye 14 gün sayarak mı hesapladın bunu? Eğer öyle yaptıysan benim yumurtlamadan sonra 16-18 gün arası geliyor adet.. yani illa 14 gün olmuyor..

Evet marttaki adet tarihimden geri. Bu ay da test in pik olduğu gün sonrası yumurtladığımı hesaplarsam hala olmadım. Olmam lazımdı. Olay şu, yani test pik olduktan sonra yumurtlama olmamış, 16 sında pik olmuş ama yumurtlamam daha geç olmuş

Arkadaslar bende son durum bu
12 de pick yapti o geceyi degerlendirdik ama 13u yapamadik 14 te oldu kacirmismiyizdir
Bugunkude yine silik gibi tekrar olsunmu
Birde atesim de hala yukselmedi ben kasik agrimdan 13. Gun yumurtladigimi dusunuyorum ama anlayamadim 13.u gece gec saatte beyaz uzayan akintim oldu acaba 14.te mi catladim ne dersiniz? Yaninda tik isareti olanlar iliski gunleri.

Eklentiler

• 20170504_140609.jpg
    27,7 KB · Görüntüleme: 108
Merhaba arkadaşlar , bugun adetin 14. Gunu ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum adetlerimde düzensiz saat beş gibi test yaptım kurallarına uyarak t çizgisi hafif pembe idi ve bugün ara sıra kasık ağrım oluyor akintimi da bugün biraz arttı ve önceki günlere göre daha esnek acaba bi kaç güne yumurtam catlicak mı benim gibi olup bu konuda tecrübesi olan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…