- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.569
- 32
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #52.321
Öncekikle cevapladığın için çok teşekkür ederim canımCanm pozitif ciktiktan sonraki günü de degerlendirdiysen sorun yok. En koyu ciktiktan sonra 24~36 saat sonra catliyormus. Bugüne kadar degerlendirdiysen artik seyreklestirebilirsin :)
Kızlar acaba cift cizgi cıktıgı gün mü ilişki olmalı yoksa silikleşince mi? Bide mesela cift cizgiden önceki gün iliski oldu diyelim sonra cift cizgi günü ve o günün ertesi silikleştigi gün toplam 3 gün üst üste olsa sperm kalitesizleşir mi etksizleşir mi?
Aynen canm artik keyfi yapabilirsiniz :)))Öncekikle cevapladığın için çok teşekkür ederim canımKoyu çıktığı gün yani 17 si ve 18 ,19 gün olarak 3 gün üst üste oldu artık sık olmasına gerek yok değilmi yani öyleyse çok iyi olur da
Evet bende oyle okudum bir makalede. Hatta sperm hizi azligi olan.kisilerde olumlu etkisini bile görmüşler hergün iliskideCanım ben doktora sordum bunu çokta araştırdım üst üste ilişki spermi azaltmaz hatta daha sağlıklı olurmuş sperm 3 günde falan olan ilişki de sperm daha sağlıklı diye bişey yokmuş yani
O zaman çok iyi çok sağol canım cevabın içinAynen canm artik keyfi yapabilirsiniz :)))
Kızlar ovulasyon testlerim 3 gündür bu sonuçları veriyor fakat ben yumurtlagmi geçtigimiz çarşamba günü adetimi takip eden 9.günümde farketmiştim sizce testler güvenilir mi?bugün 13.günüm ve ben 26 günde bir adet görüyorum
En alttaki bugüne ait teşekkür ederim bi kaç gün daha devam edicemüçüncü test çok güzel.
9.gün yumurtlamadın büyük ihtimalle.
bu günü ve yarını değerlendir derim.
teste de devam et bence.
11 nisanda adet olup 23 nisandan itibarende LH test yapmaya başladım 28 nisanda en koyu çift çizgiyi gördüm ama hala silik bir çizgide olsa çıkıyor ve 3-4 gündür de kasıklarım fena ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi testte bi yanlışlık mı var acaba
28 nisanda koyuydu test sonra yok olur gibi oldu ama hala çizgi çıkıyor 5 gün geçti sanki çıkmaması lazım gibi geliyorÇizginin silik olmasının bir anlamı yok. T C den koyu yada eşit değilse her şekilde negatif olduğunu gösterir.
28 nisanda koyuydu test sonra yok olur gibi oldu ama hala çizgi çıkıyor 5 gün geçti sanki çıkmaması lazım gibi geliyor
Eki Görüntüle 1990680
Bu benim şubat takvimim kızlar, merak ettiğim şu; şubat ta testim 22 sinde gördüğünüz üzere pik olmuş, 23 ünde silikleşmiş. Ama gelin görün ki ben 26 sında yumurtlamışım?mart ta adete göre. Bu nasıl iş ? Ovülasyon testine güvenmemek mi gerekiyo şimdi?
Evet marttaki adet tarihimden geri. Bu ay da test in pik olduğu gün sonrası yumurtladığımı hesaplarsam hala olmadım. Olmam lazımdı. Olay şu, yani test pik olduktan sonra yumurtlama olmamış, 16 sında pik olmuş ama yumurtlamam daha geç olmuşNeye göre 26.sında yumurtladığını düşünüyorsun peki? Martta adet olduğun tarihten geriye 14 gün sayarak mı hesapladın bunu? Eğer öyle yaptıysan benim yumurtlamadan sonra 16-18 gün arası geliyor adet.. yani illa 14 gün olmuyor..