Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canim prolaktin sut hormonu 25 ustu hamile kalmayi engelliyormus tabi bende bilmiyordum adetim gecikti doktora gittim meger 50 ye cikmis ondan olmamis 3 ay denedik niye olmuyo diyoduk bizde meger nedeni buymus stres etkiliyormus tabi

ınsallah bakalım sende ovulasyon testı yapmıssın kac ay yaptın varmı bebek sende
Yok canım nerde :) ben bir buçuk yıldır evliyim iki aydır bebek istiyoruz geçen ay testi beceremedim daha doğrusunu ben erken yumurtluyormusum takvim hesabı yanlış oldu bende bu ay iki çizgiyi gördüğün iki gün çalıştık şu an beklemedeyim inşallah olur ama pek ümidimde yok açıkçası bilmiyorum :/

Belli olmaz daha iyi ay olmus elbet olucak ben inaniyorum bende 2 senelik evliyim calisiyorum diye istemedik artik zamani geldi dedik 3 ay denedik buucayda stres oldum dedigm gibi oldu ilac kullandm buay duzeldim bakalim olucakmi insallah guzel haberlerimiz olur doktora gittinmi hic bi problem yoksa 6 ay icinde yuksek ihtimal oluyormus

Gittim canım bi sıkıntı yok gayet sağlıklisin dedi ama ben bu işin öyle olduğunu pek düşünmüyorum rizki ne zamansa o zaman geliyor minnoslar; ) sen sonucu aldığında yaz bize de motivasyon olur

Kızlar bana yardım edin 8 Mayıs'ta yumurtladım testlere göre ve 8.9.10.11.12 Mayıs olmak üzere peş peşe aynı saatte yaptığım testler çok silikleşmedi sebebi nedir bilgilendirirseniz sevinirim

Eklentiler

• IMG_6401.JPG
    24,1 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_6666.JPG
    66,6 KB · Görüntüleme: 72
Benim de kafamı karıştıran durum senin düşündüğün gibi olması oldu canım ya napim ben şimdi
Ama canım benim geçen ay adetime çok az zaman kala senin gibi Çizgiler çıkmıştı şimdi hatirladim zaten testte onlar negatif diyo belki şu az tukettigimiz için idrarda hormon yoğunlaşiyor olabilir çünkü vücutta hiç olmayan bi şey değil çok takma kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…