- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #52.301
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilesin belki canım tahlil yaptırsan daha iyi olur inşallah gelmiştir meleğin
Selam arkadaşlar ben 23 Nisa'nda adet oldum ve ovülasyon testiyle takip etmeye başlayım dedim 27 Nisa'nda adetim bitti ve bugün test yapmaya başladım ilk testim böyle çıktı ben yumurtluyor muyum şimdi anlamadım ikisinide peş peşe yaptım 5 dakika arayla bana yardım edin lütfen
7. Günü canımcanım adetin kaçıncı günü bu test?
Hamilesin belki canım tahlil yaptırsan daha iyi olur inşallah gelmiştir meleğin
7. Günü canım
İnşallah canım ya benim testler hakkında ne düşünüyorsun yorumlar mısın lütfenInşallah ikimiz de hamileyizdir canım bu kadar erken belli olacağini sanmıyorum ama bi umut
umut işte
32 günde canım ama bu ay 34 günde oldum7.günü için çizgin hiç fena değil.
kaç günde adet oluyorsun?
32 günde canım ama bu ay 34 günde oldum
Bilemiyorumki doğru mu yanlış mı ilk defa kullandım şuan koyu bi çizgi şeklinde yumurtladgmi gösteriyor fakat ben kaç gün öncesinden yumurtladgmi farkettim o yüzden umutlaniyorum çünkü o günden beri bi daha ilişki yaşamadk eğer tutmuşsa testler çok da güvenilir değil bence yada markaya göre de değişebilir tabiİnşallah canım ya benim testler hakkında ne düşünüyorsun yorumlar mısın lütfen
Aynen canım benimde kafam o yüzden çok karıştı zaten haklısın yarın bakalım nasıl olacak bide öyle bakayımAllah Allah o zaman çizgi için daha çok erken olması gerek.
takip etmeye devam et bence.
tek testle yorumlamak zor.
İnşallah tutmuştur canım benim kinin markası da laboquick-50-adet-ovulasyon-testiBilemiyorumki doğru mu yanlış mı ilk defa kullandım şuan koyu bi çizgi şeklinde yumurtladgmi gösteriyor fakat ben kaç gün öncesinden yumurtladgmi farkettim o yüzden umutlaniyorum çünkü o günden beri bi daha ilişki yaşamadk eğer tutmuşsa testler çok da güvenilir değil bence yada markaya göre de değişebilir tabi
Canım ama gerçekten 7.gün için çok iyi sonuç vermiş yani yumurtluyorsan harika bu kadar erken olması şaşırtıcı ben benimkine şaşırmıştım halbuki:)) ikimiz de güzel haberler veririz inşallah kuzucumİnşallah tutmuştur canım benim kinin markası da laboquick-50-adet-ovulasyon-testi
İnşallah canım tek temennim buCanım ama gerçekten 7.gün için çok iyi sonuç vermiş yani yumurtluyorsan harika bu kadar erken olması şaşırtıcı ben benimkine şaşırmıştım halbuki:)) ikimiz de güzel haberler veririz inşallah kuzucum
Canm pozitif ciktiktan sonraki günü de degerlendirdiysen sorun yok. En koyu ciktiktan sonra 24~36 saat sonra catliyormus. Bugüne kadar degerlendirdiysen artik seyreklestirebilirsin :)17 sinden sonra 2 gün daha test yaptım silik çıktı bitek 17 si bu kadar koyu bu arada arkadaşlar devam etmelimiyim sizce teste yoksa 17 si pozitifmi çok konuştum kusura bakmayın