Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

20170429_113940.jpg

Selam arkadaşlar ben 23 Nisa'nda adet oldum ve ovülasyon testiyle takip etmeye başlayım dedim 27 Nisa'nda adetim bitti ve bugün test yapmaya başladım ilk testim böyle çıktı ben yumurtluyor muyum şimdi anlamadım ikisinide peş peşe yaptım 5 dakika arayla bana yardım edin lütfen

Eklentiler

• IMG_2311.JPG
    IMG_2311.JPG
    28,3 KB · Görüntüleme: 98
Selam arkadaşlar ben 23 Nisa'nda adet oldum ve ovülasyon testiyle takip etmeye başlayım dedim 27 Nisa'nda adetim bitti ve bugün test yapmaya başladım ilk testim böyle çıktı ben yumurtluyor muyum şimdi anlamadım ikisinide peş peşe yaptım 5 dakika arayla bana yardım edin lütfen

canım adetin kaçıncı günü bu test?

İnşallah canım ya benim testler hakkında ne düşünüyorsun yorumlar mısın lütfen
Bilemiyorumki doğru mu yanlış mı ilk defa kullandım şuan koyu bi çizgi şeklinde yumurtladgmi gösteriyor fakat ben kaç gün öncesinden yumurtladgmi farkettim o yüzden umutlaniyorum çünkü o günden beri bi daha ilişki yaşamadk eğer tutmuşsa testler çok da güvenilir değil bence yada markaya göre de değişebilir tabi

Bilemiyorumki doğru mu yanlış mı ilk defa kullandım şuan koyu bi çizgi şeklinde yumurtladgmi gösteriyor fakat ben kaç gün öncesinden yumurtladgmi farkettim o yüzden umutlaniyorum çünkü o günden beri bi daha ilişki yaşamadk eğer tutmuşsa testler çok da güvenilir değil bence yada markaya göre de değişebilir tabi
İnşallah tutmuştur canım benim kinin markası da laboquick-50-adet-ovulasyon-testi

İnşallah tutmuştur canım benim kinin markası da laboquick-50-adet-ovulasyon-testi
Canım ama gerçekten 7.gün için çok iyi sonuç vermiş yani yumurtluyorsan harika bu kadar erken olması şaşırtıcı ben benimkine şaşırmıştım halbuki:)) ikimiz de güzel haberler veririz inşallah kuzucum

Mrb arkadaşlar bende üç ay ovülosyon testi kullandım hatta öyle stres yaptım ki renkli düzenim bozuldu. Kafaya taktikca olmuyor sonra ben kalan bütün testleri çöpe attım kendime uğraş buldum neyse başka şeylerle uğraşmaya basladim. Ve cok sukur hamileyimm. Zor ama kızlar odaklanma yın stres yaptıkça olacağı varsa da olmuyor. Biraz kafanızı rahat bırakın

İlk defa bu ay kullanıyorum yardımcı olurmusunuz şimdi 17 simi yumurtlamam çift çizgiyi gördükten ertesi gün mü oluyo yardımcı olursanız sevinirim :kahve:

Eklentiler

• IMG_5020.JPG
    IMG_5020.JPG
    39,7 KB · Görüntüleme: 145
17 sinden sonra 2 gün daha test yaptım silik çıktı bitek 17 si bu kadar koyu bu arada arkadaşlar devam etmelimiyim sizce teste yoksa 17 si pozitifmi çok konuştum kusura bakmayın :eek:

17 sinden sonra 2 gün daha test yaptım silik çıktı bitek 17 si bu kadar koyu bu arada arkadaşlar devam etmelimiyim sizce teste yoksa 17 si pozitifmi çok konuştum kusura bakmayın :eek:
Canm pozitif ciktiktan sonraki günü de degerlendirdiysen sorun yok. En koyu ciktiktan sonra 24~36 saat sonra catliyormus. Bugüne kadar degerlendirdiysen artik seyreklestirebilirsin :)

X