- 18 Kasım 2012
- 2.127
- 1.230
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #52.281
Olmamış daha canim. Yapmaya devam.et.Selam hanimlar 28 gynde bir regl oluyom ama bazen erkende olabilyor bu ay kendimivyumurtlamis hiasettim 13. Gunum 1 saatle idrsrla aksam yaptim yumurtlamis olabilirmiyum sabah tekrarlicam
Koyulasma oldu ama yarinsabah tekrar yapayim sabah ise fiditim cunkuOlmamış daha canim. Yapmaya devam.et.
Digeri gibi koyu olmasi lazim. Normalde zaten silik cikar herzamanKoyulasma oldu ama yarinsabah tekrar yapayim sabah ise fiditim cunku
Acaba simdi yapsammi bidaha..Digeri gibi koyu olmasi lazim. Normalde zaten silik cikar herzaman
canım bunu sanırım sabah ilk idrarınla yapmışsın. ilk idrarını yaptıktan sonra 4 saat boyunca sıvı alımını kesip öyle yapman gerkeli testi. ben 4 saat boyunca hiçbirşey yiyip içmiyordum.Hanimlar sizce durum nedir lh 14.gunbolani sabah 8 de ise cikmfan yaptim
işe gidiyorum Akşam tekrar deneyeceğim dediğin gibi 4 saatlik idrarla biraz zor işten eve giderken yolda çok sıkışıyorum ama elimden geldiği kadarını tutarım artık.Ama belirtilerim beni 13 gün yumurtladım hissini veriyor.canım bunu sanırım sabah ilk idrarınla yapmışsın. ilk idrarını yaptıktan sonra 4 saat boyunca sıvı alımını kesip öyle yapman gerkeli testi. ben 4 saat boyunca hiçbirşey yiyip içmiyordum.
Bunlara göre yumurtlama olmuş oluyor mu hiç anlamadım en baştan ikinci diğerlerine göre en koyusu en baştakide en son yaptığım ondada çok belirgin değil kafam karıştı iyicene nolur yardımcı olun kızlar
Tam koyulaşmadan çizgi dahada silikleşmeye başldı ama offhiçbiri pick değil canım benim.
ikinci çizginin de birinci çizgi kadar koyu olması gerek.
Tam koyulaşmadan çizgi dahada silikleşmeye başldı ama off
9 aydır deneyip olmaması sıkıcı en son bu testleri deneyelim dedik buda tutmıycak galiba herşey normal ama yok
İnş en yakın zaman da kavuşursun olur bebişin31 ay olacak.
2 negatif tüp bebek.
beterin beteri var.
denemeye devam.
İnş en yakın zaman da kavuşursun olur bebişin