Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

cok koyu degil ama dune gore koyu canim
Canm yumurtlama gününü koyu yakalayıp degerlendirdiysen birdaha adet gunune 1 gun kalaya kadar yapmani pek tavsiye etmiyorum. Bende kac ay o şekilde kendimi unutlandirdim ama hep olumsuz sonuclandi. İnsaallah vardir da ondan koyulasiyordur. Ama olmadan da koyulastigi oluyor. Benimde adete yaklasirken koyulastigi gunler oluyordu cok hevesleniyordum. Sonra 2 3 gun kala tekrar siliklesiyordu ve adet oluyordum. Onemli olan adete 1 gun kala yada adet gunu kopkoyu olursa ozaman suphelen derim. Ama bi siliklesip bi koyulasmasi pek bi anlam ifade etmiyor

Anladim canim tesekkur ederim o zaman yapmayayim artik :) son bikac gun kalana kadar

Kızlar cift cizgi cıktıgı gün ovulasyon testinde ilişki olması mı gerek yoksa ertesi gün aynı saatte test tekrarlayıp silikleşince mi olmalı?

Kızlar merhaba ben aranıza yeni geldim. Bu benim ilk forum üyeliğim.Önceleri hep dışarıdan takip ediyordum.çok güzel bir platform.Öncelikle kendimden bahsedeyim izmirde yaşıyorum yaşım 27 pko sendromum var 2 yıllık evliyim. ilk defa ovulasyon testi aldım kızlar bana da bi bakabilir misiniz acaba ne zaman çatlar? adetim düzensiz 35-40 arası değişiyor bu arada.

Eklentiler

• IMG_8647.JPG
    48,8 KB · Görüntüleme: 87
Koyulasmaya başlamış canım. Son 3 Saat sıvı tüketmeden ve ilk idrar olmadan yapmalısın yani dinlenmis idrar olmasin Yarın saat 11 gibi tekrar yap testi

Hatta bu dediklerime dikkat ederek bugun saat 19.30 gibi birdaha yapabilirsin

Merhaba bi konuda sordum cevap alamadim. Dun tahmini yumurtlama gunumdu ve akintim da degsti. Merak ettigim konu yumurtlama olunca nekadar sure sonra catliyo ve de yumurtlama gununden sonra meselaa bugunde iliski mi olmasi lazim? Cevaplar icin simdiden tesekkurler.. :)

Bu ay bnm de ilk ovulasyon denemem bununla beraber ilk ayim ovulasyon testini 10.gunden itibaren yapmaya basladim. 16. Gunde en koyu oldu 10 dk dan sonra ikisi de ayni renk gibiydi ama 10 dk sonrasini dikkate almayin deniyo. Bende bilemedim aksamina tekrar yaptigimda siliklesmisti 17. Gunde tamamen siliklesti. Acaba yumurtlamayi kaçidimmi

Eklentiler

• IMG-20170425-WA0020.jpg
    27,2 KB · Görüntüleme: 102

Yumurtlama ve çatlama dediğimiz olay aynı şey. Test kullanmıyorsun sanırım akıntıyla mı takip ediyorsun

anlattığına göre 16 veya 17. gün çatlamış

Evet ayni sey oldugunu arastirip ogrendim. Bir yerde yumurtlama bi yerde catlama diyolar. Bende yumurtlamadan sonra catladigini dusundum. Duzenli bir adetim var oyuzden uygulamalari kullaniyorum. Aradigim cevaplari buldum tesekkurler.

Selam hanimlar 28 gynde bir regl oluyom ama bazen erkende olabilyor bu ay kendimivyumurtlamis hiasettim 13. Gunum 1 saatle idrsrla aksam yaptim yumurtlamis olabilirmiyum sabah tekrarlicam

Eklentiler

• 20170426_203047-1.jpg
    20,8 KB · Görüntüleme: 86
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…