- 6 Mart 2017
- 57
- 34
- 30
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #52.241
Inşallah dua edin :)Güzel haberlerini bekliyorum :)
Slm Arkadaşlar yumurtlama yakın mı dersiniz resme göre.
Eki Görüntüle 1983404
Kızlar 9 ve 10.gün ilişki oldu. Bugün 11.gün ve silikleşti. Şimdi bugün de ilişki olması gerekir mi illa? Testler yukarda 16 sını ters koymuşum bu arada
Varsa foto atsana canım, merak ettim.Kızlar merhaba benim 15.gun ovulasyon testi en koyu çıkmıştı ben o gun yumurtladim diye dusundum. 16-17-18. Gunler silikti fakat bugun 19.gun ve son iki gune gore daha koyu..neden olabilir sizce?
cok koyu degil ama dune gore koyu canimVarsa foto atsana canım, merak ettim.
Canım 18de pozitif değilmiş zaten. 19 pozitife daha yakın. İlk kez mi ovu testi deniyorsun? Sen bugünü değerlendir, yarınki teste de bakmak lazım. Aynı saatte yap testini yine.cok koyu degil ama dune gore koyu canim
Canım anlatamadimm..ben 15.gun en koyu cizgiyi gordum onun fotosu yok ama simdi atamadim. 16-17-18 de hiç yok kadar silikti cizgi bugun yine koyulaşmış. Aradan 3 gun gectikten sonra neden koyulasti onu anlamadim..Canım 18de pozitif değilmiş zaten. 19 pozitife daha yakın. İlk kez mi ovu testi deniyorsun? Sen bugünü değerlendir, yarınki teste de bakmak lazım. Aynı saatte yap testini yine.
Bu arada ilk kez deniyorum bu ay :) ins olur gebelik..Canım 18de pozitif değilmiş zaten. 19 pozitife daha yakın. İlk kez mi ovu testi deniyorsun? Sen bugünü değerlendir, yarınki teste de bakmak lazım. Aynı saatte yap testini yine.
Ğnşallah. Test çizgisi c ile ya eşit ya da daha koyu olmalı. Sen gün aşırı çalış, bir sabah 10 dam sonra bir de akşamüstü restini bu arakar yap bakalım, nasıl ilerleyecek testin, bazı bünyeler farklı çıkıyor testte.Bu arada ilk kez deniyorum bu ay :) ins olur gebelik..
Denerim canim öyle de..tesekkurler..silik-pozitif-silik-pozitife doğru olunca anlamadim işte..hayirlisi bakalim yarin nasil çıkacakĞnşallah. Test çizgisi c ile ya eşit ya da daha koyu olmalı. Sen gün aşırı çalış, bir sabah 10 dam sonra bir de akşamüstü restini bu arakar yap bakalım, nasıl ilerleyecek testin, bazı bünyeler farklı çıkıyor testte.
Bu koyu sayılmaz canım c ve t eşit koyulukta olması gerek pozitif olabilmesi icin.Catladigindan eminsen ve giderek artmasa koyuluk durum normal içini ferah tut...cok koyu degil ama dune gore koyu canim