- 20 Mart 2016
- 1.338
- 887
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #52.261
sağ ol canımBu koyu sayılmaz canım c ve t eşit koyulukta olması gerek pozitif olabilmesi icin.Catladigindan eminsen ve giderek artmasa koyuluk durum normal içini ferah tut...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağ ol canımBu koyu sayılmaz canım c ve t eşit koyulukta olması gerek pozitif olabilmesi icin.Catladigindan eminsen ve giderek artmasa koyuluk durum normal içini ferah tut...
Canm yumurtlama gününü koyu yakalayıp degerlendirdiysen birdaha adet gunune 1 gun kalaya kadar yapmani pek tavsiye etmiyorum. Bende kac ay o şekilde kendimi unutlandirdim ama hep olumsuz sonuclandi. İnsaallah vardir da ondan koyulasiyordur. Ama olmadan da koyulastigi oluyor. Benimde adete yaklasirken koyulastigi gunler oluyordu cok hevesleniyordum. Sonra 2 3 gun kala tekrar siliklesiyordu ve adet oluyordum. Onemli olan adete 1 gun kala yada adet gunu kopkoyu olursa ozaman suphelen derim. Ama bi siliklesip bi koyulasmasi pek bi anlam ifade etmiyorcok koyu degil ama dune gore koyu canim
Anladim canim tesekkur ederim o zaman yapmayayim artik :) son bikac gun kalana kadarCanm yumurtlama gününü koyu yakalayıp degerlendirdiysen birdaha adet gunune 1 gun kalaya kadar yapmani pek tavsiye etmiyorum. Bende kac ay o şekilde kendimi unutlandirdim ama hep olumsuz sonuclandi. İnsaallah vardir da ondan koyulasiyordur. Ama olmadan da koyulastigi oluyor. Benimde adete yaklasirken koyulastigi gunler oluyordu cok hevesleniyordum. Sonra 2 3 gun kala tekrar siliklesiyordu ve adet oluyordum. Onemli olan adete 1 gun kala yada adet gunu kopkoyu olursa ozaman suphelen derim. Ama bi siliklesip bi koyulasmasi pek bi anlam ifade etmiyor
3 nisanda catlamıs bence.. peki doğru gün nezamanlardı ilişki icin?
Kızlar cift cizgi cıktıgı gün ovulasyon testinde ilişki olması mı gerek yoksa ertesi gün aynı saatte test tekrarlayıp silikleşince mi olmalı?
Koyulasmaya başlamış canım. Son 3 Saat sıvı tüketmeden ve ilk idrar olmadan yapmalısın yani dinlenmis idrar olmasin Yarın saat 11 gibi tekrar yap testiKızlar merhaba ben aranıza yeni geldim. Bu benim ilk forum üyeliğim.Önceleri hep dışarıdan takip ediyordum.çok güzel bir platform.Öncelikle kendimden bahsedeyim izmirde yaşıyorum yaşım 27 pko sendromum var 2 yıllık evliyim. ilk defa ovulasyon testi aldım kızlar bana da bi bakabilir misiniz acaba ne zaman çatlar? adetim düzensiz 35-40 arası değişiyor bu arada.
Hatta bu dediklerime dikkat ederek bugun saat 19.30 gibi birdaha yapabilirsinKızlar merhaba ben aranıza yeni geldim. Bu benim ilk forum üyeliğim.Önceleri hep dışarıdan takip ediyordum.çok güzel bir platform.Öncelikle kendimden bahsedeyim izmirde yaşıyorum yaşım 27 pko sendromum var 2 yıllık evliyim. ilk defa ovulasyon testi aldım kızlar bana da bi bakabilir misiniz acaba ne zaman çatlar? adetim düzensiz 35-40 arası değişiyor bu arada.
canım çok teşekkür ederim 19:30 da yapacağım zaten sıvı almamıştım 3-4 saat bunu yaptığımdaHatta bu dediklerime dikkat ederek bugun saat 19.30 gibi birdaha yapabilirsin
Bence evet
Merhaba bi konuda sordum cevap alamadim. Dun tahmini yumurtlama gunumdu ve akintim da degsti. Merak ettigim konu yumurtlama olunca nekadar sure sonra catliyo ve de yumurtlama gununden sonra meselaa bugunde iliski mi olmasi lazim? Cevaplar icin simdiden tesekkurler.. :)
Bu ay bnm de ilk ovulasyon denemem bununla beraber ilk ayim ovulasyon testini 10.gunden itibaren yapmaya basladim. 16. Gunde en koyu oldu 10 dk dan sonra ikisi de ayni renk gibiydi ama 10 dk sonrasini dikkate almayin deniyo. Bende bilemedim aksamina tekrar yaptigimda siliklesmisti 17. Gunde tamamen siliklesti. Acaba yumurtlamayi kaçidimmi