- 23 Aralık 2016
- 1.166
- 1.024
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #52.221
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de çatlama sorunum var o yüzden bir kaç gün koyu olabiliyor.bende 2 de sürdüğü oldu 3 de ama çatlama sorunum var o nedenle
Benim de çatlama sorunum var o yüzden bir kaç gün koyu olabiliyor.
Bende polikistik over var canım, ordan biliyorum. Normalde testler bir gün koyu çıkmalı, sonra silikleşmeli
Kızlar gelişmeyen yumurta testte pik olur mu ?
Canlarım Ovulasyon testi Salı günü öğlen pik oldu bende hemen o geceyi değerlendirdim.Çarşamba günü hala pikdi ama çarşamba gecesi sperm kalitesini arttırmak için değerlendirmedim..Bugün Silik napım bu geceyi değerlendiriğimmi?
Kızlar benim çarşambadan beri sulu beyaz ve yapışkan akıntım var. Salı çatlamıştı yumurtam. Tekrar mı yumurtluyorum acaba?
Yok canım sadece ovulasyon testi yaptım. Yumurta çatlayınca 1 gün yaşıyor dimi ?Yumurta takibi yaptırmış mıydın? Bereketli günlerinde olduğunda bu akıntı normal canım gün aşırı bu haftayı tamamlayın siz her ihtimale karşı
Kızlar adetime 4 gün var ovulasyon testiyle birlikte gebelik testi yaptım böyle oldu ilk başta çizgi gözükmedi ama biraz bekledikten sonra böyle oldu normalde bekledigim de bile böyle olmuyordu. Sizce ne olabilir ?
Ay hadi inşallah her ay çok umutlu oluyordum bu ay hiç umudum yoktu. Inşallah vardır sence de çizgi belirgin mi ?Bebek olabilir mesela :))) Hadi inşallah kan testi yaptır canım
Ay hadi inşallah her ay çok umutlu oluyordum bu ay hiç umudum yoktu. Inşallah vardır sence de çizgi belirgin mi ?
Görünüyor canım çizgi ama bazen testler yanıltıcı olabiliyor o yüzden kan testi yaptır bakalım
Doğru diyorsun bende şok oldum. Normalde böyle bile olmadığı icin şaşırdım ben kan testi yaptırıyim 4 gün sonra. :))