Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Dün geceyi değerlendirdim.Bu teste göre bu geceyidemi değerlendirmeliyim.

Testin hala pik canım elinde varsa 4 saatte bir tekrarla silinmeye başladığında tekrar çalışma olsun henüz çatlamamış görünüyor. Ama endişe etme bugün çalışma olmasa da içeride sperm var

Canlarım Ovulasyon testi Salı günü öğlen pik oldu bende hemen o geceyi değerlendirdim.Çarşamba günü hala pikdi ama çarşamba gecesi sperm kalitesini arttırmak için değerlendirmedim..Bugün Silik napım bu geceyi değerlendiriğimmi?

Bu haftayı gün aşırı değerlendirin canım

Kızlar benim çarşambadan beri sulu beyaz ve yapışkan akıntım var. Salı çatlamıştı yumurtam. Tekrar mı yumurtluyorum acaba?

Yumurta takibi yaptırmış mıydın? Bereketli günlerinde olduğunda bu akıntı normal canım gün aşırı bu haftayı tamamlayın siz her ihtimale karşı

Slm kızlar bende dun ovulasyon testi aldım 25 martta adet olmustum bugun 14.gün ama bisey anlamadım bu testten dun testi yaptığimda ikinci cizgi daha belirgindi bugünde yaptm ayni saatte bugunkü ikinci çizgi daha silik yani bu ne anlama geliyor yumurta catlamismi oluyor bi yardımcı olurmusunuz bana fotograflarida paylasicam birazdan dün esim evde olmadigi ici iliski yasamadik bugun oldu ama zamnlama dogrumu acaba

Kızlar adetime 4 gün var ovulasyon testiyle birlikte gebelik testi yaptım böyle oldu ilk başta çizgi gözükmedi ama biraz bekledikten sonra böyle oldu normalde bekledigim de bile böyle olmuyordu. Sizce ne olabilir ?

Eklentiler

• 20170410_162627-600x1067.jpg
    25,2 KB · Görüntüleme: 168
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…