Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

İnşallah canım bu kadar belirtinin sonu kırmızılar diil bebiş olsun :)

Kızlar 5 gun once ovı. Test pozıtıfı grdm degerlndrdm sonra silikleşti bayagı bu gun 5. Gunumde tekrr koyulaşmaya başlamş

Kızlar 5 gun once ovı. Test pozıtıfı grdm degerlndrdm sonra silikleşti bayagı bu gun 5. Gunumde tekrr koyulaşmaya başlamş
İnşallah tutunmuştur da o yüzden koyulasma vardır canım :)) darısı bu aksam başımıza inş. Rabbim mart ayında göbüşlerimizi doldursun inş

İnşallah tutunmuştur da o yüzden koyulasma vardır canım :)) darısı bu aksam başımıza inş. Rabbim mart ayında göbüşlerimizi doldursun inş
İnşallah canm bu akşam mucızen gercekleşsin inşallah
Ama 5. Gun daha olabılırmıkı bılmyrm
Bizde mart kedisi olalım inşallah

valla canım aynışey bendede oldu bu ay bende nedeninini çok merak ediyom benim adete 2 gün kaldı hala iki çiz gi anlamadım gitti

offf of bende bekliyorum gelse bi an önce
O kadar emek o kadar ugrasma artik hic umudum yok gercekten kurtajdan sonra zor hamile kaliniyormus bunu anladim ins serefsiz dr kötü kurtaj yapmamistir dunya kadar parami aldi beni mafetti bu gun arayip azimma geleni soyliycem icimi bosaltirim en azindan

Kürtaj sonrası yapışıklık olabiliyormuş sen rahim filmi çektirdin mi canım?

Yok cekyirmedim onceden yaptirmistim sorun yoktu eger bu serefsiz dr yuzune olduysa bilemem

Böyle bir soruna yol açtığını duydum ama dr dan mı kaynaklanır yoksa vücut mu yapar bilmiyorum açıkçası. Bende daha önce yara tedavisi görmüştüm seneler sonra spiral takılacağı zaman rahimde yapışıklık olduğu ortaya çıkmıştı.

Benim doktora göre hiç bir sorunum yok ama aylardır bir sonuç da yok.. İstanbul da iyi bi kadın doğumcu bulup süreci baştan almayı planlıyorum..

Cnm bende dr konustum kurtaj oldugum dr gitmiyorum ben baska dr gidiyorum yarin kontrole gidicem eger yapisiklik varsa kahve rengi olur kanamam olur dedi az olur dedi gecen ay coktu kanamam bu ay yani bu gun kahve rengi geldi hic kirmizi degil bakalim yarina kirmiziya doner belki zaten kontrolede gidiyorum bakalim ne diyecek yorgunum allahim hemde cokk(

Benimde sadece bir gün kırmızımsı görüyorum hep kahverengi çamur gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…