Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Benim ovülasyon testinde bu ay ilk tecrübelerim.Öğrenmek istediğim tek şey şu, çift çizgi çıktığı gün mü ilişki olması mantıklı yoksa bi sonraki gün mü ilişki olmalı?

Gözün aydin cnm saglikla al ins kucagina bizede dua et emi hamilenin duasi kabul olurmus

Benim ovülasyon testinde bu ay ilk tecrübelerim.Öğrenmek istediğim tek şey şu, çift çizgi çıktığı gün mü ilişki olması mantıklı yoksa bi sonraki gün mü ilişki olmalı?

Çift çizgi koyu T, lh hormonu yani yumurtayı catlatacak hormunun yukseldigini ve yumurtanın yakın zamanda ortalama 36-48 saatte catlayacagini haber verir. Yani pik yaptıktan sonra silinmeye başladığında yumurtan çatlamış demektir.

Teşekkür ederim. Benim çarşamba pik olmuş ama ben ptesi akşamı ve perşembe akşamı ilişki oldu, kaçırmış mı oluyorum o zmn? Çıldırıcam

Çarşamba pik olduysa perşembe yada cuma catlamistir muhtemelen. Ptesi erken olabilir ama perşembe yerinde olmuş canım. O hafta gün aşırı ilişkiye devam ederseniz daha çok şansın olur
İçimi rahatlattın kardeşim saol, perşembe oldu en son ctesi oldu bi de işte. Bugünü geçtik artık yarın olsa yeter mi sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…