- 26 Ocak 2012
- 1.300
- 1.113
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #51.801
Gözün aydin cnm saglikla al ins kucagina bizede dua et emi hamilenin duasi kabul olurmusEki Görüntüle 1959727
Hamileyim
Değer aralığına göre sonucum normal görünüyor sanki. Doktor da çok yeni daha dedi. Tekrar gidicem bakalım. Eve gelince de idrar testi yaptım :) bu kadar koyu beklemiyordum açıkçası :)
Kızlar en kısa zamanda inşallah siz de güzel haberler alırsınız. Allah isteyen herkese nasip etsin
Benim ovülasyon testinde bu ay ilk tecrübelerim.Öğrenmek istediğim tek şey şu, çift çizgi çıktığı gün mü ilişki olması mantıklı yoksa bi sonraki gün mü ilişki olmalı?
Çok sağol canım. Dualarım sizinle. İnşallah en kısa zamanda sizden de alıcaz haberi.Gözün aydin cnm saglikla al ins kucagina bizede dua et emi hamilenin duasi kabul olurmus
Teşekkür ederim. Benim çarşamba pik olmuş ama ben ptesi akşamı ve perşembe akşamı ilişki oldu, kaçırmış mı oluyorum o zmn? ÇıldırıcamÇift çizgi koyu T, lh hormonu yani yumurtayı catlatacak hormunun yukseldigini ve yumurtanın yakın zamanda ortalama 36-48 saatte catlayacagini haber verir. Yani pik yaptıktan sonra silinmeye başladığında yumurtan çatlamış demektir.
Teşekkür ederim. Benim çarşamba pik olmuş ama ben ptesi akşamı ve perşembe akşamı ilişki oldu, kaçırmış mı oluyorum o zmn? Çıldırıcam
Önceki ptesi canımÇarşambadan sonraki Ptesi mi önceki mi
Önceki ptesi canım
İçimi rahatlattın kardeşim saol, perşembe oldu en son ctesi oldu bi de işte. Bugünü geçtik artık yarın olsa yeter mi senceÇarşamba pik olduysa perşembe yada cuma catlamistir muhtemelen. Ptesi erken olabilir ama perşembe yerinde olmuş canım. O hafta gün aşırı ilişkiye devam ederseniz daha çok şansın olur
Eki Görüntüle 1959727
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim güzel bir şekilde büyütmeyide
Hamileyim
Değer aralığına göre sonucum normal görünüyor sanki. Doktor da çok yeni daha dedi. Tekrar gidicem bakalım. Eve gelince de idrar testi yaptım :) bu kadar koyu beklemiyordum açıkçası :)
Kızlar en kısa zamanda inşallah siz de güzel haberler alırsınız. Allah isteyen herkese nasip etsin
Kuzum test yaptin mi bu gündeÇarşambadan sonraki Ptesi mi önceki mi
Kuzum test yaptin mi bu günde
Iki gun daha bekle bakalim eger idrarda cikmaya devam ederse yuklelir ins benimde cok belim agriyor adet olucam bekliyorum buyuk ihtimalle yarin yada bu gun olurumYaptım canım idrar yine aynı çıktı kan verdim 4.20
benimde geldi gelecekIki gun daha bekle bakalim eger idrarda cikmaya devam ederse yuklelir ins benimde cok belim agriyor adet olucam bekliyorum buyuk ihtimalle yarin yada bu gun olurum
Tedaviyle de olmuyor baksana cnm benim ne diyim her sey nolmal ama olmuyorbenimde geldi gelecek
Cnm sen gecen ay kilomen kullandin catlatma iynesi vurulmadin demi yanlis mi hatirliyorumYaptım canım idrar yine aynı çıktı kan verdim 4.20
Cnm sen gecen ay kilomen kullandin catlatma iynesi vurulmadin demi yanlis mi hatirliyorum
Tedaviyle de olmuyor baksana cnm benim ne diyim her sey nolmal ama olmuyor