- 16 Kasım 2016
- 5.878
- 9.602
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #51.861
Demek yapisiklik olunca oyle oluyor ama benim kanamam cok oluyor cnm ins öyle bir sey yoktur yaaa birde
Bu aydan sonra film cektircem cnm zatenBen bu dediğimi belki 7-8 sene önce yaşadım ama hala adetlerim kahverengi çoğunlukla.. Yapışıklık da bişey yok benimkini spiralle açtılar 10dk sürdü.. inşallah öyle bişey yoktur ama kürtaj önemli bi operasyon mutlaka danış doktoruna
Bence gebelik testi yapın bi de .adete kaç gününüz var?Kızlar adetin 26. Gününe kadar testte pik olmadı bende bıraktım bugün 35.gün ilk idrar ile test yaptım ilk kez resimdeki gibi çıktı kafam allak bullak bir akıl verin ne bu şimdi
Gebelik yaptım sabah negatif canım galiba bugün yumurtlama günüm yine yaptım az önce resim atıyorum bir önceki adet tarihim 28 ocaktı geçti yaniBence gebelik testi yapın bi de .adete kaç gününüz var?
Bence gebelik testi yapın bi de .adete kaç gününüz var?
İlginç gerçekten. Pko var mı sizde
Var malesef bir doktor pko diyor bir doktor yumurta tembelliği diyor artık hangisi doğru bilemiyorum:)İlginç gerçekten. Pko var mı sizde
bugünü ve yarını kesin değerlendir :) kaçırma derim.Var malesef bir doktor pko diyor bir doktor yumurta tembelliği diyor artık hangisi doğru bilemiyorum:)
Dün şansıma olmuştu ilişkibugünü ve yarını kesin değerlendir :) kaçırma derim.
az önce sağ kasık üstünde çok ağrılı bi şey oldu, sanki ip var onu çekiyomuş gibi ince bi saplandı oraya , bu ne olabilir kızlar.Çatlamış görünüyor.
xanım boş ver bence insan düşündükçe kafayı yiyo olcağı varsa olur gerçi sanki ben aynı değelim yaben eşimi arayıp bişiy istiyom aşeriyom diyom düşün günüm geç meden aşeriyom hahaha adamda alıp geli yo zavalı günün geçtimi diyo yooo diyom öyle olurmu diyo bilmem oluyomuş baksana diyom tabi ay başı kırmızılar geliyoaz önce sağ kasık üstünde çok ağrılı bi şey oldu, sanki ip var onu çekiyomuş gibi ince bi saplandı oraya , bu ne olabilir kızlar.
bu gebelik testimiKızlar şuna bi bakın yaaaa
Evettbu gebelik testimi
kaç gün var bat a bilmiyom ama bence bişiyyok inşallah yanılıyomdur çümkü foto net değil
Yaa eşimde yok diyo ama bana varmış gibi geliyo yada görmek istediğim şeyi görüyorumkaç gün var bat a bilmiyom ama bence bişiyyok inşallah yanılıyomdur çümkü foto net değil