Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Demek yapisiklik olunca oyle oluyor ama benim kanamam cok oluyor cnm ins öyle bir sey yoktur yaaa birde

Ben bu dediğimi belki 7-8 sene önce yaşadım ama hala adetlerim kahverengi çoğunlukla.. Yapışıklık da bişey yok benimkini spiralle açtılar 10dk sürdü.. inşallah öyle bişey yoktur ama kürtaj önemli bi operasyon mutlaka danış doktoruna

Bu aydan sonra film cektircem cnm zaten

Kızlar adetin 26. Gününe kadar testte pik olmadı bende bıraktım bugün 35.gün ilk idrar ile test yaptım ilk kez resimdeki gibi çıktı kafam allak bullak bir akıl verin ne bu şimdi

az önce sağ kasık üstünde çok ağrılı bi şey oldu, sanki ip var onu çekiyomuş gibi ince bi saplandı oraya , bu ne olabilir kızlar.
xanım boş ver bence insan düşündükçe kafayı yiyo olcağı varsa olur gerçi sanki ben aynı değelim yaben eşimi arayıp bişiy istiyom aşeriyom diyom düşün günüm geç meden aşeriyom hahaha adamda alıp geli yo zavalı günün geçtimi diyo yooo diyom öyle olurmu diyo bilmem oluyomuş baksana diyom tabi ay başı kırmızılar geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…