- 24 Aralık 2016
- 1.994
- 2.643
- 36
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #51.881
inşallah vardır canım bende yaptım bana göre var ama eşim yok diyo aslında teste iyi bakınca yok galiba paranoyak olduk vallaYaa eşimde yok diyo ama bana varmış gibi geliyo yada görmek istediğim şeyi görüyorumbata 5 gün var dayanamadım yaptım erkenden
inşallah vardır canım bende yaptım bana göre var ama eşim yok diyo aslında teste iyi bakınca yok galiba paranoyak olduk vallaYaa eşimde yok diyo ama bana varmış gibi geliyo yada görmek istediğim şeyi görüyorumbata 5 gün var dayanamadım yaptım erkenden
Galiba öyle canıminşallah vardır canım bende yaptım bana göre var ama eşim yok diyo aslında teste iyi bakınca yok galiba paranoyak olduk valla
Galiba öyle canımyinede her ayki gibi içimde bi umut var senin bata kaç gün var ?
Yazmışsın zaten :) inşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin en tez zamanda inşallah burdan güzel haberler almak moral veriyo gelecek ay için motive ediyobenim yarım yada cumartesi ama yumurtam çatladığı ğünden bu yana çok karnım ağrıyo şuan yanlarım çatlıyo resmen gögüsler balon gibi bide acıyo ALLAHIM INŞALLAH BEBİŞ VARDI
Ben silik çizgi gibi görüyorum sanki :) foto net değil bir de testin üstünden baya zaman geçtiği için renk değişimi olmuş. Sen daha net görürsün silik varsa hamilesin. Yarın sabah bir daha yap test varsa elinde.Kızlar şuna bi bakın yaaaa
xanım boş ver bence insan düşündükçe kafayı yiyo olcağı varsa olur gerçi sanki ben aynı değelim yaben eşimi arayıp bişiy istiyom aşeriyom diyom düşün günüm geç meden aşeriyom hahaha adamda alıp geli yo zavalı günün geçtimi diyo yooo diyom öyle olurmu diyo bilmem oluyomuş baksana diyom tabi ay başı kırmızılar geliyo
canım bende kist var ama ovalasyon testimde pozitif bunun onla alakası yok ama bilemem tabi bende öyle değil en azındanİyiymiş valla
Ya yok yavrum benimki pışpış değil ben kistten şüpheleniyorum. Kist olsaydı ovülasyon testi negatif çıkar mıydı ya peki ??? Bacağımı titretiyo kasık sancısı resmen
Kızlar şuna bi bakın yaaaa
Onu diyorum işte canım, bak sende pozitif çıkıyo çnkü kistten ama bende negatif diyorum, o zman kist yok bendecanım bende kist var ama ovalasyon testimde pozitif bunun onla alakası yok ama bilemem tabi bende öyle değil en azından
nasıl yani kisti olan hep pozitifmi çıkıyo ne alaka benim yumurtam çatlamadan önce nagatifti bu nasıl oluyoOnu diyorum işte canım, bak sende pozitif çıkıyo çnkü kistten ama bende negatif diyorum, o zman kist yok bende
nasıl yani kisti olan hep pozitifmi çıkıyo ne alaka benim yumurtam çatlamadan önce nagatifti bu nasıl oluyo
ben pko lu degilimki canım adetlerim düzenlipko da sürekli pozitif çıkmıyor ama ikinci çizgi hep oluyor canım
buğün senin günündü hasta oldunmupko da sürekli pozitif çıkmıyor ama ikinci çizgi hep oluyor canım
buğün senin günündü hasta oldunmu
ben pko lu degilimki canım adetlerim düzenli
valla bende senin gibiyim kuruyum hafif bi beya akıntım var yarın olmayız inşallahAdet gününde ovu testi pozitifse hamile olasılığın yüksek diyorlar ama pko da normalde hep ikinci çizgi oluyor bende de var çünkü..
Adet olmadım canım göğüslerde şişlik var ama kuruyum bugün akıntım yok gibi en geç yarın olurum.
valla bende senin gibiyim kuruyum hafif bi beya akıntım var yarın olmayız inşallah
Evet bahsettiğim şey böle bişeydi, bi forumda kadınlar kist varsa hep silik çıktığını sölemişlerdi. Pko gibi.pko da sürekli pozitif çıkmıyor ama ikinci çizgi hep oluyor canım
Evet bahsettiğim şey böle bişeydi, bi forumda kadınlar kist varsa hep silik çıktığını sölemişlerdi. Pko gibi.