- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #51.821
Bu ay degil cnm vu aydan onceki ayIğne vurdurdum canım ama üzerinden 12 gün gecti. Bu zaman kadar etkisi kalmaz dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ay degil cnm vu aydan onceki ayIğne vurdurdum canım ama üzerinden 12 gün gecti. Bu zaman kadar etkisi kalmaz dedi
Yani ocak ayinda
Eki Görüntüle 1960397 gunaydin kizlar. Ilk defa ovulasyon testi kullandim. 30 gunde bir adet oluyorum. 15. Gun 2 koyu cizgi olustu o aksam iliski oldu dün aksamda 16. Gundu cizgiler silik cikti. Yani yumurta catlamis oluyor degilmi. Bu sabah yani 17. Gun sabahi iliski oldu. Tam gununu yakalamisimdir degil mi? Insallah bu sefer tutar
canım nasıl oldu son durumun nasılGünler güzel görünüyor gün aşırı devam bu hafta
canım nasıl oldu son durumun nasıl
hasta oldumu peki olmadıysan hala bi umut var demektir üzülme ilk benişmi olcakBu sabah negatif çıktı canım idrar testi
hasta oldumu peki olmadıysan hala bi umut var demektir üzülme ilk benişmi olcak
oo maşallah benim 1 tene olsun razıyım oda yok Allah seninkileri sana bağaşlasın istiyen herkesede nasip etsin inşallah
AMİNNNN canım sana bişiy sorcamya benim ovalasyon testi buğünde iki çizgi bu nedemek yaa offff bitane gebelik testim kaldı yapmaya korkuyom ya sence yarın sabah ilk idrarla yapayımmıAminn canımm Rabbim en kısa sürede sana da tattırsın bu duyguyu
AMİNNNN canım sana bişiy sorcamya benim ovalasyon testi buğünde iki çizgi bu nedemek yaa offff bitane gebelik testim kaldı yapmaya korkuyom ya sence yarın sabah ilk idrarla yapayımmı
Benim adet düzensizliğim var ama ortalama 35 günde 1 adet oluyorum bugun yumurtlamış mıyım ?
Benim adet düzensizliğim var ama ortalama 35 günde 1 adet oluyorum bugun yumurtlamış mıyım ?
kızlar belim çok ağrıyo ve beyaz akıntım var galiba adet oluyoomm offfff ya çokkk üzgünümmmmmmm
aynen ya benim kasık larım karnım tam 5 gündür çatlıyodu buğün bişiy yok ara ara kasıklarım ağrıyo bide gögüs uç larım ağrıyo offff bı kararsızlık ve düşünce mafetti beni yarın oldu oldu olasa cuma oda olmazsa cümarte si oda olmazsa oleeeey hastane hahaha pek umudum yok ama hayali bile güzelbenimde göğüslerim ağrıyo sabahtan beri olsak da rahatlasak