Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

gunaydin kizlar. Ilk defa ovulasyon testi kullandim. 30 gunde bir adet oluyorum. 15. Gun 2 koyu cizgi olustu o aksam iliski oldu dün aksamda 16. Gundu cizgiler silik cikti. Yani yumurta catlamis oluyor degilmi. Bu sabah yani 17. Gun sabahi iliski oldu. Tam gununu yakalamisimdir degil mi? Insallah bu sefer tutar

Eklentiler

• 20170228_223327.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 27

Günler güzel görünüyor gün aşırı devam bu hafta

oo maşallah benim 1 tene olsun razıyım oda yok Allah seninkileri sana bağaşlasın istiyen herkesede nasip etsin inşallah

AMİNNNN canım sana bişiy sorcamya benim ovalasyon testi buğünde iki çizgi bu nedemek yaa offff bitane gebelik testim kaldı yapmaya korkuyom ya sence yarın sabah ilk idrarla yapayımmı

bekle canım adet gününde yap benim ağzım yandı :)

Benim adet düzensizliğim var ama ortalama 35 günde 1 adet oluyorum bugun yumurtlamış mıyım ?

Eklentiler

• IMG_6583.JPG
    54,9 KB · Görüntüleme: 108
Benim adet düzensizliğim var ama ortalama 35 günde 1 adet oluyorum bugun yumurtlamış mıyım ?

Okudugum yazilara göre 35 gunde bir adet oluyorsan 21. Gun catlamis olmasi lazim.bugun 20. Gunun ve en belirgin cift cizgi cikti ise yarin catlayacaktir muhtemelen. bugun ve yarin iliskiye gir. Ovulasyon testlerinin icindede oyle yaziyordu. En belirgin cift cizgide ve bir sonraki gun ard arda iliski oneriyor sonrasinda 2 gunde bir. Normal sartlarda senin yarinki testinde silik cikmasi gerekiyor catladigi icin. Şahsen benim öyle oldu. bende resim yuklemistim bakabilirsin. Yanlis yonlendirmim ama okuduklarima göre sanirim boyle bende bu ay ilk defa kullandim. Insallah emeklerimiz bosa cikmaz.
He birde dipnot olarak soyleyim. Ard arda sperm kalitesi dusuk olmasin diye 15. Gun iliskiye girdik 16.gun catladi aksami degilde 17. Gun sabahi iliskiye girdik.1 bucuk gun perhiz gibi oldu yani. Catladiktan sonra 24 saat yumurtalar canli kaliyormus zaten. Ve eşin cok iyi beslensin çorek otu bal keciboynuzu pekmez findik fistik ne bulursa yesin :) Sizde boyle bir ayarlama yapabilirsiniz

benimde göğüslerim ağrıyo sabahtan beri olsak da rahatlasak
aynen ya benim kasık larım karnım tam 5 gündür çatlıyodu buğün bişiy yok ara ara kasıklarım ağrıyo bide gögüs uç larım ağrıyo offff bı kararsızlık ve düşünce mafetti beni yarın oldu oldu olasa cuma oda olmazsa cümarte si oda olmazsa oleeeey hastane hahaha pek umudum yok ama hayali bile güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…