- 16 Kasım 2016
- 5.878
- 9.602
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #51.701
senin bat ne zaman
Benim 3 Mart a kadar yolu var canım her ay değişiyor ama çatlatma iğnesini 16 sında vuruldum o yüzden bu ay zamanında gelebilir adet.
hadi bakalım güzel haberler alalım inşallah :)
canım seninle adet tarihlerimiz aynı sence test yapsam çıkarmı buarada bende bikaç ay önce çatlama ignesi vurdurdum iki yumurtam büyümüştü çatladıda ama malesef olmadı ayrıca adetim dehşet ağrılı geçmişti o ay neyse inşallah senin tutmuşturAminn kuzum inşallah :)
canım seninle adet tarihlerimiz aynı sence test yapsam çıkarmı buarada bende bikaç ay önce çatlama ignesi vurdurdum iki yumurtam büyümüştü çatladıda ama malesef olmadı ayrıca adetim dehşet ağrılı geçmişti o ay neyse inşallah senin tutmuştur
Benim kırmızılar geldi. Ovulasyon testinde öncesi o günü ve sonrasını da degerlendirmistik. Demekki olmayınca olmuyor. Önümüzdeki aylara bakacağız. bir kaç ay daha bekleyip doktora giderim sorun mu var diye. Daha 2.a aydan bunaldım. Allah bekleyen herkese yardımcı olsun. Çok zor bir süreçmis.
Amin cnm hepimize.Hayırlısı olsun canım yeni ay uğurlu gelsin sana
Canim üzüldüm her ay dökülüyoruz daha çok başındasın ama en önemlisi kafaya taktikca olmuyor senelerce deneyen var ümit kesmek yok işin kötü tarafı zaman ilerledikce kirmizilari gören e kadar bide hamis lik semptomlari yaşamaya başlıyor insan ümit kesmek yok rabbim kucağını doldursunBenim kırmızılar geldi. Ovulasyon testinde öncesi o günü ve sonrasını da degerlendirmistik. Demekki olmayınca olmuyor. Önümüzdeki aylara bakacağız. bir kaç ay daha bekleyip doktora giderim sorun mu var diye. Daha 2.a aydan bunaldım. Allah bekleyen herkese yardımcı olsun. Çok zor bir süreçmis.
Kizlar dr geldim simdi üç yumurtanin biri persembe catlamisti diger ikiside catlamis biri daha yeni sönmüş cuma cumartesi pazar birliktelik oldu acaba ucunden birini tutturabildim mi merak ediyorum umutsuz olmak istemiyorum her ay sonu husran oluyor umuttta edemiyorum
Evet ama iste acaba tutundu mu die merak ediyorum acaba en erken ne zaman belli olur kie çok güzel bi haber bu :)) İnşallah tutunur canım benimm
Evet ama iste acaba tutundu mu die merak ediyorum acaba en erken ne zaman belli olur ki
Arkadaslar merhaba
Ben ovulasyon testi yapmaya basladim. Bugun reglimin 13. Gunu laboquick marka ovulasyon testi pozitif cikti ama predictor marka negatif cikti. Ne anlamam gerekiyor bu durumdan? Yorumlarsaniz cok sevinirim Eki Görüntüle 1957655
diğer testin fotoğrafını da atar mısın?
3 mart cnmbat ne zamandı senin?
3 mart cnm