Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Yok canım çıkmaz daha catlamanin 4. Günü bugün. Bir haftada ancak rahime inip yerleşmeye başlıyor. Ovulasyonun en erken 10. Gününe kadar bekle.

Benim kırmızılar geldi. Ovulasyon testinde öncesi o günü ve sonrasını da degerlendirmistik. Demekki olmayınca olmuyor. Önümüzdeki aylara bakacağız. bir kaç ay daha bekleyip doktora giderim sorun mu var diye. Daha 2.a aydan bunaldım. Allah bekleyen herkese yardımcı olsun. Çok zor bir süreçmis.

Hayırlısı olsun canım yeni ay uğurlu gelsin sana

Canim üzüldüm her ay dökülüyoruz daha çok başındasın ama en önemlisi kafaya taktikca olmuyor senelerce deneyen var ümit kesmek yok işin kötü tarafı zaman ilerledikce kirmizilari gören e kadar bide hamis lik semptomlari yaşamaya başlıyor insan ümit kesmek yok rabbim kucağını doldursun

Kizlar dr geldim simdi üç yumurtanin biri persembe catlamisti diger ikiside catlamis biri daha yeni sönmüş cuma cumartesi pazar birliktelik oldu acaba ucunden birini tutturabildim mi merak ediyorum umutsuz olmak istemiyorum her ay sonu husran oluyor umuttta edemiyorum

e çok güzel bi haber bu :)) İnşallah tutunur canım benimm

Arkadaslar merhaba
Ben ovulasyon testi yapmaya basladim. Bugun reglimin 13. Gunu laboquick marka ovulasyon testi pozitif cikti ama predictor marka negatif cikti. Ne anlamam gerekiyor bu durumdan? Yorumlarsaniz cok sevinirim

bende laboquick kullanıyorum canım diğerinin lh olanından kullanmadım hiç.. Bende yanılmadı ama bilemem tabii. Döngün 28 gün ise yarından itibaren gün aşırı ilişkiye başlamalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…