Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Mrb canım bence Dr git çünkü yumurtlama zamanı akinti oluyor yani yumurta akı kıvamında kaygan yada dikkat etmemissindir öyle zaten çok bi akinti değil hafif ıslak oluyor günlük Ped ile islsklik daha kolay anlaşılıyor
Teşekkürler cnm bugün yine ovu. Testi yaptım 2.çizgi yine belirginlesmeye basladı gibi ya yumurtlamadm yada bu kadar gec yumurtlama olabilirmi kafam cok karisik.Galiba ben birseyleri yanlis yapiyom keske ovu.testi alana kadar doktora gitseydim bu yumurta catlatma olayini yeni öğrendim arkadasların yazdıklarından önce yumurta takibi olacak sanırım adetten sonra gitmeyi düşünüyorum kacinci gün gidilir arkadaslar sizce?

Teşekkürler cnm bugün yine ovu. Testi yaptım 2.çizgi yine belirginlesmeye basladı gibi ya yumurtlamadm yada bu kadar gec yumurtlama olabilirmi kafam cok karisik.Galiba ben birseyleri yanlis yapiyom keske ovu.testi alana kadar doktora gitseydim bu yumurta catlatma olayini yeni öğrendim arkadasların yazdıklarından önce yumurta takibi olacak sanırım adetten sonra gitmeyi düşünüyorum kacinci gün gidilir arkadaslar sizce?
Canim renkli dongun kaç gün imkanın varsa en güzeli Dr takibinde hareket etmek kafanda soru olacağına stres yapacağına Dr kontrolü altında hareket et. Biliyorsun stres çocuk olacaksa da olmuyor hakkında hayirlisi

Adetin 3 yada 4 günü gidersen bir daha ki ay oluşacak yumurtalarını görebilir dr. gerekliyse hormon testlerini de yapar.

Bn de ovulasyon günümü yakaladım bekliyorum adetim hep duzensiz ve tahminim daha 3/4 gün var. Öncesinde sonucu gösterecek test var mı bilen?

erken gebelik testleri var ama adetin geçsin öyle yap hayal kırıklığı oluyor hep sabır et bekle bizler beklemedik yaptık hayal kırıklığı oldu :KK43: ben artık bakmıyorum bile....

Çok zor beklemek zaten düzensiz adetim bakalım artık bekleyeceğiz.

inan seni en iyi anlayan kişilerden biriyim ben evet çok zor ama beklemek en doğru karar hem stres çok etkili bir dr. bana dedi ki rahim en duygusal organdır bu yüzden her türlü stresten etkilenir ricam stres olmadan oluruna bırakmak tabi ki ben onu dinlemedim hep burnumun dikine gidip stres yaptım ama şimdi inan bıraktım hee merak ediyorum tabi acaba bu ay hasta olacakmıyım diye ama takip etmiyorum sakin relax ol en güzeli :)

Bn de ovulasyon günümü yakaladım bekliyorum adetim hep duzensiz ve tahminim daha 3/4 gün var. Öncesinde sonucu gösterecek test var mı bilen?

prediktör 6 gün öncesi var sonucu doğru veriyor diye biliyorum ama sen adetlerim düzensiz demişsin bat a 3-4 gün olduğundan emin değilsen yapma derim.

çatlatma iğnesi çok yanıltıyormuş sakın onlara takılma adet bekle sen

Aynen öyle canım. geçen ay göğüslerim falan bayaa sızlıyordu imdi hiç bişey yok iğnenin etkisiyle arada tansiyon düşmesi gibi anlık bulantı oluyor o kadar. Akıntım bile yok düşün..

Aynen öyle canım. geçen ay göğüslerim falan bayaa sızlıyordu imdi hiç bişey yok iğnenin etkisiyle arada tansiyon düşmesi gibi anlık bulantı oluyor o kadar. Akıntım bile yok düşün..

Ben hiç çatlatma iğnesi olmadım ama olanlar hep aynı şeyi diyorlar bende de hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçççççççççççççççççççççç belirti yok akıntının zerresi yok.....

X