Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canim yaniltmak istemem seni sonuçta okuduklarimizi veya yasadiklarimizi anlatiyoruz folukul yumurtanın etrafindaki zar yirtilmaya başlayınca akinti geliyor yani yumurtanin catlyacaginin habercisi beyaz kaygan akinti allah yardimcin olsun
Sağol canım allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah çatlamıştır

Gene usumeler başladı bu ayda umudum gitti belim kasiklarim agriyor rahimde kasilmalar var sabahtan bu tarafa ne diyim rabbim büyük tükendim artik umut etmekten

onu bilm

iyomda hazır hamile yakalamışken sorayım bari senin negibi belirtilerin olduanlatırmısın
Can'ım benim regl geçmemişti 3. Haftada çift çizgi çıktı şurdan anladım aşırı uykum geliyor çok sık idrara çıkıyordum ve ellerim uyuşuyordu iştahım yoktu sağ yumurtam çok ağrıyordu her tuvalete gittiğimde ilk başlarda kopkoyu idrar sonra apaçık olmaya başladı günüm geçmeye yakın

canım aynısı bendede var ama testte çıkmadı daha erkenmi sence uykumvar dün gece karnım çok ağrıyodu bu ğünde karnımdegilde sağ yumurtalığıma arda sızı giriyo uyku var idrar dediğin gibi kopkoyu ya offfff ya her ay piskolojikmen aynı şeyleri yaşayıp kırmızıları görmekten sıkıldım çok yoruldum çokkkkk offfffff yine kafayıyiycwm offfffff

En son adet tarihin ne zaman

Can'ım benım reglime 9 gün kala çıktı
9 gün kala mı ben 6-7 gün kala yaptım negatif ama göğüslerime dokunamıyorum çok hassas ve ara ara sızlıyor baya. Kasıklarım çok ağrıyor. Gelecek gibi ağrıyor ama gelmesin yaa 2 gün kaldı geçmiyor gün

Cnm her gebelik farkli oluyor bazen gec dollenmeden dolayi hemen çıkmıyor biraz daha bekle zaten çoğu gitmiş azi kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…