-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #51.741
Sağol canım allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah çatlamıştırCanim yaniltmak istemem seni sonuçta okuduklarimizi veya yasadiklarimizi anlatiyoruz folukul yumurtanın etrafindaki zar yirtilmaya başlayınca akinti geliyor yani yumurtanin catlyacaginin habercisi beyaz kaygan akinti allah yardimcin olsun
iyomda hazır hamile yakalamışken sorayım bari senin negibi belirtilerin olduanlatırmısınrkadaşlar mrb bugün dr gittik bebeğim 5+1 günlük kese 12.7 mm ikiz olabilir mi acaba normal mi yardımcı olun lütfen
Tebrik ederim darısı başımıza inşallahrkadaşlar mrb bugün dr gittik bebeğim 5+1 günlük kese 12.7 mm ikiz olabilir mi acaba normal mi yardımcı olun lütfen
Can'ım benim regl geçmemişti 3. Haftada çift çizgi çıktı şurdan anladım aşırı uykum geliyor çok sık idrara çıkıyordum ve ellerim uyuşuyordu iştahım yoktu sağ yumurtam çok ağrıyordu her tuvalete gittiğimde ilk başlarda kopkoyu idrar sonra apaçık olmaya başladı günüm geçmeye yakınonu bilm
iyomda hazır hamile yakalamışken sorayım bari senin negibi belirtilerin olduanlatırmısın
Teşekkür ederim inşallahTebrik ederim darısı başımıza inşallah
canım aynısı bendede var ama testte çıkmadı daha erkenmi sence uykumvar dün gece karnım çok ağrıyodu bu ğünde karnımdegilde sağ yumurtalığıma arda sızı giriyo uyku var idrar dediğin gibi kopkoyu ya offfff ya her ay piskolojikmen aynı şeyleri yaşayıp kırmızıları görmekten sıkıldım çok yoruldum çokkkkk offfffff yine kafayıyiycwm offfffffCan'ım benim regl geçmemişti 3. Haftada çift çizgi çıktı şurdan anladım aşırı uykum geliyor çok sık idrara çıkıyordum ve ellerim uyuşuyordu iştahım yoktu sağ yumurtam çok ağrıyordu her tuvalete gittiğimde ilk başlarda kopkoyu idrar sonra apaçık olmaya başladı günüm geçmeye yakın
En son adet tarihin ne zamancanım aynısı bendede var ama testte çıkmadı daha erkenmi sence uykumvar dün gece karnım çok ağrıyodu bu ğünde karnımdegilde sağ yumurtalığıma arda sızı giriyo uyku var idrar dediğin gibi kopkoyu ya offfff ya her ay piskolojikmen aynı şeyleri yaşayıp kırmızıları görmekten sıkıldım çok yoruldum çokkkkk offfffff yine kafayıyiycwm offfffff
2 mat canım zate ben 2 sinden 2 sime oluyomEn son adet tarihin ne zaman
2 mat canım zate ben 2 sinden 2 sime oluyom
evet 28 çekiyo buda demek oluyoki 4 mart demi ozaman daja erken çıkmaz teste demiBu ay 28 çekiyor ama :)
evet 28 çekiyo buda demek oluyoki 4 mart demi ozaman daja erken çıkmaz teste demi
Can'ım benım reglime 9 gün kala çıktıevet 28 çekiyo buda demek oluyoki 4 mart demi ozaman daja erken çıkmaz teste demi
9 gün kala mıCan'ım benım reglime 9 gün kala çıktı
Cnm her gebelik farkli oluyor bazen gec dollenmeden dolayi hemen çıkmıyor biraz daha bekle zaten çoğu gitmiş azi kalmış9 gün kala mıben 6-7 gün kala yaptım negatif ama göğüslerime dokunamıyorum çok hassas ve ara ara sızlıyor baya. Kasıklarım çok ağrıyor. Gelecek gibi ağrıyor ama gelmesin yaa 2 gün kaldı geçmiyor gün
Sen de beklemedesin dimi canım yakındı bizim tarihlerCnm her gebelik farkli oluyor bazen gec dollenmeden dolayi hemen çıkmıyor biraz daha bekle zaten çoğu gitmiş azi kalmış
Suan bir sey yok canim ama karnim kasiklarim cok ağrıyor yarin kendimi disari atican biraz uzaklasmis olurum stretten:)