-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #51.681
Teşekkürler cnm bugün yine ovu. Testi yaptım 2.çizgi yine belirginlesmeye basladı gibi ya yumurtlamadm yada bu kadar gec yumurtlama olabilirmi kafam cok karisik.Galiba ben birseyleri yanlis yapiyom keske ovu.testi alana kadar doktora gitseydim bu yumurta catlatma olayini yeni öğrendim arkadasların yazdıklarından önce yumurta takibi olacak sanırım adetten sonra gitmeyi düşünüyorum kacinci gün gidilir arkadaslar sizce?Mrb canım bence Dr git çünkü yumurtlama zamanı akinti oluyor yani yumurta akı kıvamında kaygan yada dikkat etmemissindir öyle zaten çok bi akinti değil hafif ıslak oluyor günlük Ped ile islsklik daha kolay anlaşılıyor
Canim cisin tut gel dediyse kasiklardan bakılacak merak etme oda sıvının etkisiyle içini daha iyi gorebiliyormus ben drmuma sormuştum öyle dedi korkma:))bakarsa onun icin kotu olur vallatutamam cunku
Canim renkli dongun kaç gün imkanın varsa en güzeli Dr takibinde hareket etmek kafanda soru olacağına stres yapacağına Dr kontrolü altında hareket et. Biliyorsun stres çocuk olacaksa da olmuyor hakkında hayirlisiTeşekkürler cnm bugün yine ovu. Testi yaptım 2.çizgi yine belirginlesmeye basladı gibi ya yumurtlamadm yada bu kadar gec yumurtlama olabilirmi kafam cok karisik.Galiba ben birseyleri yanlis yapiyom keske ovu.testi alana kadar doktora gitseydim bu yumurta catlatma olayini yeni öğrendim arkadasların yazdıklarından önce yumurta takibi olacak sanırım adetten sonra gitmeyi düşünüyorum kacinci gün gidilir arkadaslar sizce?
Anladim cnm Tsk ederim:)Canim cisin tut gel dediyse kasiklardan bakılacak merak etme oda sıvının etkisiyle içini daha iyi gorebiliyormus ben drmuma sormuştum öyle dedi korkma
Teşekkürler cnm bugün yine ovu. Testi yaptım 2.çizgi yine belirginlesmeye basladı gibi ya yumurtlamadm yada bu kadar gec yumurtlama olabilirmi kafam cok karisik.Galiba ben birseyleri yanlis yapiyom keske ovu.testi alana kadar doktora gitseydim bu yumurta catlatma olayini yeni öğrendim arkadasların yazdıklarından önce yumurta takibi olacak sanırım adetten sonra gitmeyi düşünüyorum kacinci gün gidilir arkadaslar sizce?
selam kızlar nasılsınız bakıyorum yumurta dr. devam ediyorsunuz :) özlemişim sizi ben artık bıraktım ....
oooo sen müjdelemişsin bile çok sevindim yeni fark ettim canım benim yaaaa nasıl mutlu oldum :) ben müjde veremem maalesefHayırlısı olsun kuzumm ne zaman ne olacağı belli olmaz bakarsın biz takip edenlerden önce sen verirsin müjdeyi :)
oooo sen müjdelemişsin bile çok sevindim yeni fark ettim canım benim yaaaa nasıl mutlu oldum :) ben müjde veremem maalesef
yok kız takvimi açtım sadece henüz belli diil geri sayımdayım
Bn de ovulasyon günümü yakaladım bekliyorum adetim hep duzensiz ve tahminim daha 3/4 gün var. Öncesinde sonucu gösterecek test var mı bilen?
Çok zor beklemek zaten düzensiz adetim bakalım artık bekleyeceğiz.
Ayyy belirti vs var mı peki benim bat 28 şubat ama hiç umudum yok
Bn de ovulasyon günümü yakaladım bekliyorum adetim hep duzensiz ve tahminim daha 3/4 gün var. Öncesinde sonucu gösterecek test var mı bilen?
Seninle yine aynıyız galiba :) Bu ay çatlatma iğnesi vuruldum ondan mı bilmem saçma sapan belirtilerim var ama ateşim gerektiği kadar yüksek değil o yüzden benimde umudum yok kuzum...
çatlatma iğnesi çok yanıltıyormuş sakın onlara takılma adet bekle sen
Aynen öyle canım. geçen ay göğüslerim falan bayaa sızlıyordu imdi hiç bişey yok iğnenin etkisiyle arada tansiyon düşmesi gibi anlık bulantı oluyor o kadar. Akıntım bile yok düşün..
Aynen öyle canım. geçen ay göğüslerim falan bayaa sızlıyordu imdi hiç bişey yok iğnenin etkisiyle arada tansiyon düşmesi gibi anlık bulantı oluyor o kadar. Akıntım bile yok düşün..