- 24 Aralık 2016
- 1.994
- 2.643
- 36
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #51.661
Kişiden kişiye yumurtlama günleri farklılık gösteriyormuş . Bende hamile kalamayınca bide bunu deneyeyim dedim. İnşallah en kısa zamanda bebişlerimiz oluranladım benimki ğeçmiş de ekki maleseff neyse inşallah yinede tutunur çümkü 14 günü değerlendirdim ama bilmiyomya kafam çok karışık
inşallah canım çok istiyom gel artık bebbişimKişiden kişiye yumurtlama günleri farklılık gösteriyormuş . Bende hamile kalamayınca bide bunu deneyeyim dedim. İnşallah en kısa zamanda bebişlerimiz olur
Mrb canım bence Dr git çünkü yumurtlama zamanı akinti oluyor yani yumurta akı kıvamında kaygan yada dikkat etmemissindir öyle zaten çok bi akinti değil hafif ıslak oluyor günlük Ped ile islsklik daha kolay anlaşılıyorArkadaşlar koyu bir halde 2 çizgi göremeden silindi.Neyse size sorum şu yumurtlamada 2 çizgiyi yakaladığınizda akıntı vs. Bir belirtiniz oldumu bende adet günümden 3 gün önce akıntı oluyo ama yumurtlama zamanı gram akıntı yok acaba doktoramı gitmeliyim.
Cnm sen hamilemisin takvim yapmissin ben bir sey anlamadimTestin pozitif canım gün aşırı çalışmalara başla bence.
Cnm sen hamilemisin takvim yapmissin ben bir sey anlamadim
Anladim cnm ins bu ay olur bakalim ne olacak hayirlisiyla sen progestoron testti taptirmistin gecen ay kac cikmisti test sonuci ben persembe yada carsamba dr gidicem dr obur yumurtalarda catlamis mi die bakacak bakalim catlamislar miYok canım takvimi açtım sadece :)
Anladim cnm ins bu ay olur bakalim ne olacak hayirlisiyla sen progestoron testti taptirmistin gecen ay kac cikmisti test sonuci ben persembe yada carsamba dr gidicem dr obur yumurtalarda catlamis mi die bakacak bakalim catlamislar mi
Bu ultrasyonla bakinca hepsinin catladigi anlasilir dimi cnm21,50 ydi galiba yanlış hatırlamıyosam.
Bu ultrasyonla bakinca hepsinin catladigi anlasilir dimi cnm
Anladim cnm saol ins hepsi catlamistir biri tutmasa biri tutar belkiben çatlamış mı diye kontrole gitmedim hiç ama gidenler dr un sıvıyı görüp çatlamış dediğini söylüyor.
Anladim cnm saol ins hepsi catlamistir biri tutmasa biri tutar belki
Ins cnm rabbim sevindirsin bizi insinşallah canımm güzel haberlerle gel :)
Bu ay ne sisginlik oldu ne agri sadece iyneyi vuruldugum aksam oldum o kadar hic bir sey yok valla merak ediyorum dr idrara sikisik gel dedi yoksa gorulmez dedi aanam alttan bakarsa zor o durumda:))tutamam ki ben cisimi:)Ins cnm rabbim sevindirsin bizi ins
Bu ay ne sisginlik oldu ne agri sadece iyneyi vuruldugum aksam oldum o kadar hic bir sey yok valla merak ediyorum dr idrara sikisik gel dedi yoksa gorulmez dedi aanam alttan bakarsa zor o durumda:))tutamam ki ben cisimi:)
:))bakarsa onun icin kotu olur vallaAlttan öyle sıkışık bakmıyo merak etme
:))bakarsa onun icin kotu olur vallatutamam cunku
:)oh iyi o zaman rahatladim bak simdiBakacak olursa gönderip yaptırıyo zaten girer mi öyle bi riske