Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

hee aynıydık :)) kafa kalmadı valla bende.. aslında bu defa adet gecikmesini beklemek istiyorum ben ama sabredebilir miyim emin değilim. Prediktörün 6 gün öncesi gebelik testi var ama herhangi bi hormon almadıysan kullan onuda :KK66:
Cnm iyne oldum ya ben o yuzden gecen aydaki gibi olmasin bekliycem bakalim ne olacak

Kızlar sabredin gününüzü bekleyin ben her ay predictor yapıyorum hep negatif kaçınci test oldu saymadım en iyisi beklemek benim 0 belirti bat 27 si test negatif şimdiden üzülüyom yine aynı diye Allah buyuktur hepimiz sağlıkla ve hayırlısıyla bebeğimize kavuşalım inşallah dualarım hepimize....

Kizlar bu ayin 17sinde yumurtladim adetlerim duzensiz. Yani 19.gun yakaladim pozitifi ve 20. 21. 23. Gunleri degerlendirdik. 20.gundeki testimde pozitife yakindi. Sansim var mi? Bide ovu testinin pozitif cikmasi ve o gun kasik agrisi ve diger gun kasik agrisi gogus hassasiyeti (hala devam ediyor gogslerme dokununca) olmasi yumurtlayip yumurtamin catladiginin garantisi midir?

Benimde 2.çizgi silik bugün ya geçti yada daha yumurtlama dm mi anlamadm bende senin gibi adete jandarma her gün yapcam heralde test.
Benim bugün 25.gün dün ve bugün yine silik çıktı çok koyu değil ama belirgin cuma günü adet günüm yani bu ay bişi çıkmadı. Tahminim yumurtlamıyorum ben bu ay doktora gitcem, hayırlısı Allah nasip ettiyse olur inşallah.

Testlerim bunlar kopkoyu olan ayin 17sindeki koyuya yakin olan 18indeki testim sonra ki gunler negatif

Eklentiler

• 20170218_225500-1-1.jpg
    20170218_225500-1-1.jpg
    13,4 KB · Görüntüleme: 41
  • 20170218_225525-1.jpg
    20170218_225525-1.jpg
    13,5 KB · Görüntüleme: 39
Ins cnm gecen ayda 3 yumurtam vardi ama tam yumurtlama zamanimda esim yanimda olamadi sanirim kacirdim bakalim bu ay nasil olacak gene uc yumurtam var 2 tanesi 22m ve digeri 25mm dedi
Ya bu yumurta kaç tane oldugunu dr nasil muayene ediyor nasil biliyor ne zaman gitcez ona her gün gidip ona mı baktircaz ne zaman yumurta olcak kaç tane olcak diye ay öyle birden fazla yumurta mi oluyor ben bi tane olur diyordum ay ben iyice cahil :KK43:

Önümüzdeki cumartesi ya da pazar adet günüm. 24. Günümde(pazartesi) idrardan test yaptım negatif çıktı silik bile çıkmadı ikinci :KK43: keşke yapmasaydım dayanamadım :KK43:
Göğüslerim yumurtlama günümden beri çok hassas. Hatta artık bugün dokunamıyorum bile o kadar hassas ve sızlıyor. Kasıklarım da çok ağrıyor kesin gelecek. Olsaydı silikte olsa çıkardı yaa. Gelsin artık gelecekse de bitsin bir an önce :KK43:

Selam kızlar epeydir yazmıyodum buraya bi bakıyım dedim yine aynı telaşeler yumurtladımmı catladımı hangi günü degerlendirsek vs va :) ben 3 yıllık evliyim ve 3 yıldırda bebek istiyoruz bu ay çörek otu bal tarcını denedim ve 3 senedir ilk defa böyle yoğun akıntı görmedim klomen kullandığımda bile bu kadar yogun gelmemişti 3 yıllık hamile kalma cabalarıö sonunda herseyi öğrendim derken bişey oluyo ve kafam karmn corman oluyo şimdi sorum şudur ki; seffaf akıntı yumurtladığiğmız zqmanmı geliyodu yumurta catşadığı zamanmı??

Kizlar merhaba ovulasyon testi ile kafayi yiyecegim anlayamadim ben bu isi :) son adimin baslangic gunu 12 şubatti bir kac gundur test yapiyorum hep tek cizgiydi dun yani 10. Gun ikinci cizgi silikti bugun 11.gun ikinci cizgi hemen hemen birinci cixgiyle ayni koluyuktaydi sabah az once tekrsr yaptim yine ayni sekilde ikinci cizgi koyu simdi yumurtladim mi ben :KK70:

Kafamın karışmasının sebebide normalde reglimin 20-21-22. Günlerinde yumurtam catlıyo ve hafif bi akıntı geliyodu ama bu sefer adetimin 16-17. Gününde yogun bi şeffaf akıntı geldi bu durumda o günlerde catlama gercekleşmişmi oluyo:KK17:

Kizlar merhaba ovulasyon testi ile kafayi yiyecegim anlayamadim ben bu isi :) son adimin baslangic gunu 12 şubatti bir kac gundur test yapiyorum hep tek cizgiydi dun yani 10. Gun ikinci cizgi silikti bugun 11.gun ikinci cizgi hemen hemen birinci cixgiyle ayni koluyuktaydi sabah az once tekrsr yaptim yine ayni sekilde ikinci cizgi koyu simdi yumurtladim mi ben :KK70:
İkisi aynı koyulukta olunca yumurtluyosun sonraki günlerde ikinci çizgi silikşeşince catlamış oluyo

Selam kızlar epeydir yazmıyodum buraya bi bakıyım dedim yine aynı telaşeler yumurtladımmı catladımı hangi günü degerlendirsek vs va :) ben 3 yıllık evliyim ve 3 yıldırda bebek istiyoruz bu ay çörek otu bal tarcını denedim ve 3 senedir ilk defa böyle yoğun akıntı görmedim klomen kullandığımda bile bu kadar yogun gelmemişti 3 yıllık hamile kalma cabalarıö sonunda herseyi öğrendim derken bişey oluyo ve kafam karmn corman oluyo şimdi sorum şudur ki; seffaf akıntı yumurtladığiğmız zqmanmı geliyodu yumurta catşadığı zamanmı??
Canim yaniltmak istemem seni sonuçta okuduklarimizi veya yasadiklarimizi anlatiyoruz folukul yumurtanın etrafindaki zar yirtilmaya başlayınca akinti geliyor yani yumurtanin catlyacaginin habercisi beyaz kaygan akinti allah yardimcin olsun

X