Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canım testin pozitif bugün çalışma olsun yarını es geç diğer gün yine olsun.
Dün olmuştu aslında ama bugünü de boş geçirmek istemiyorum. Bugün ihtimal daha yüksek. Canım sence her gün olması sakıncalı mı? Bugün ve yarın da olsa. Bu heyecanım ne olacak bilmiyorum. Ay sonunu nasıl bekleyeceğim

doktorlar bir gün arayla öneriyorlar sperm kalitesi için. Bugünü es geç yarın çalışma olsun daha iyi zaten şu an rahimde sperm var endişe etme

kızlar merhaba, ben yumurtlama geçmiştir diye düşünürken son 2 testi yapayım dedim. ikisi de fazla silik gibi geldi. sanki yum sonrası değil de öncesi gibi mi ? sizce nasıl ?

Eklentiler

• 20170211_134944.jpg
    20,1 KB · Görüntüleme: 66
Sizce nasıl kızlar ? Dün c çizgisi de hafif silikti ama C ye göre t belirgindi. Bugün de c silik değil ama t daha ince gibi. Sanırım yarın yaptığımda t biraz daha silik olacak. Kasıklarımın da ağrısına bakarak yumurtlamanın gerçekleştiğini düşünüyorum. Dün akıntım da vardı. Bugün yok.

Bu negatif sanki canım. Senin döngün kaç gün?
canım döngü net değil ondan böyle karışık oluyor. bi ay 32-33 diğer ay 28 olabiliyor. geçen ay 17 ve 18 günler pozitif 19 gün silikleşmişti. bu ay adetim öne gelir diye düşünüyordum. ama bu silik çizgiler yum öncesi gibi geldi bana. çünkü çatlayınca baya yok gibi silik çıkıyor bende :/

iyyiyim kuzum sen nasılsın?? bu işleri bıraktım kk ya da girmiyorum artık sıksık biz yeniden korunmaya başladık yazsonu da tüp bebek yapacaz kısmetse cünkü bu iş sevimsiz bir şekilde geriyor bizi,şu yazı da geçireyim bi tatil yapayım yaz sonu şişirelim göbüşü allah izin veririse

Ohh en güzeli valla

Ohh en güzeli valla
yani bence de,stress beni mahvediyor cünkü,busefer sağda yumurrtam vardı günü de yakaladık yıne olmadı niye stresten yedim bitirdim kendimi cünkü.. tüp bbek işi güzel de işte ya o da tutmazsa diye düşünüyor insan... amaaan o da tutmazsa zateenn tek çocukla devamm,kızım da abla oluvermesin napiiiim vardır herişte bir hayır deriz,biz elimizden geleni yapmış olucaz sonuçta değil mi ama??

Öyle tabii ki canım kısmet.. Benim tüp bebek gibi bir şansım yok hem ben hem eşim buna razı değiliz. Eşim doğal olacaksa olur olmazsa da iki kızımız var diyor ama istiyorum ki kendi kanından canından olsun o da gerçek anlamda babalığı yaşasın.. Allah gönlümüze göre versin inşallah kuzum her şeyin hayırlısı..

Merhaba kızlar ben de labaquik kullaniyorum 9. günden itibaren yaptim 12.vve 13 . günde 2. Çizgi silik çıktı ondan sonra tek çizgi bugün 16.gün tek çizgi. Ben yumurtlamiyormuyum adetim düzenli geliyor, 25 günde bir oluyorum. 5 aydır da evliyim hiç korunmadik ama hamile kalamadim ( doktora tahlil yaptırdım normal çıktı. Adetimin 3. Günü ultrason ile de bakıldı o da normal ama bebek yok

İmkanın varsa doktora git baksın ultrasonla, yumurtlayıp yumurtlamadığını söyler.

İmkanın varsa doktora git baksın ultrasonla, yumurtlayıp yumurtlamadığını söyler.
Ya herkes yeni evlisin bekle daha olur diyo ama yaşım geçti, her geçen ay zararıma hadi bu ay da bekleyim adeti diyorum ama zaman kaybı, dr da 6 ay daha dene sonra gel dedi. Özele gitcem bu ay. her ay yeni bişi deniyorum bu ay yumurtlama testini yaptim ama bişi yok.

Valla ne kadar peşine düştüysem o kadar ileri attı benimde o yüzden hak veriyorum şimdi dr.lara akışına bırakmak lazım bazen.. Testlerin de normalse hiç üzerine düşme zaten adetinde düzenli, en basiti 25-14=11.gün yani 9. ve 14. günler arası bir gün arayla ilişki olsun birde bu şekilde dene derim ben.

Adetime son 1 gun kaldi. Adet olcakmisim gibi ara ara kasik agrilarim basladi basim flnda agriyo goguslerim sis agriyo akintim basladi sag kasigima batmalar oluyor sag kasik adet agrisi olur diyolar hersey adete gore yani geliyo kesin kirmizilar baskada belirti yok zaten bu ayda tutmadi sanirim

test yaptın mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…