- 2 Şubat 2017
- 45
- 12
- 32
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #51.601
Benim de aklım çok karışık aynı renk ya da daha koyu olması gerekirken benim yumurtlama günümde çok da koyuluk yoktuEki Görüntüle 1954827 kizlar pik olmus mu bu gun dr gittim 22 mm di yumurtam simdi test boyle sabah cok az cikmisti koyulasmaya baslamis acaba yumurtluyormuyum
Çok daha koyu olmalıydı ikinci çizgi her gün yapın en koyu olduğu gün en iyi sonuç alınıyormuşbudaha net
Canım ben de tam bilemedim Eki Görüntüle 1955020 bunuda simdi yaptim ama bir iki saat once sivi almistim sanirim sabaha tumurtlama olacak dr catlama iynesi verdi vursam mi vurmasam mi kararsiz kaldim
Benimde 2.çizgi silik bugün ya geçti yada daha yumurtlama dm mi anlamadm bende senin gibi adete jandarma her gün yapcam heralde test.Benim 12 ve 13. Gün böyle çıktı sonra hep tek çizgi. Bugün 19. Gün adet gelene kadar yapmayı düşünüyorum.
Benim testlerim de bitti yeni bir kutu alsam mı bilemedim o koyu çizgiyi göremedim çünküBenimde 2.çizgi silik bugün ya geçti yada daha yumurtlama dm mi anlamadm bende senin gibi adete jandarma her gün yapcam heralde test.
Akıntın da çoksa büyük ihtimalle öyledir canımBir tane daha yaptim kizlar acayip belim ve kasiklarim agriyor yaa catliyor buyuk ihtimalle
Bence siz yumurtlama gününden önceki günü iyi değerlendirmişsinizCanlar yardimmm yildiz koydugum gunu degerlendirdim yani dun sabah bugunde degerlendireyim diyorm fakat esimin sperm degerleri normalin biraz alti ve morfoloji skntimiz var yumurtaninda omru 24saat diye biliyorim sperm kalitesi acisindan yarn yapmam daha uygun olur diye dusundm ama kacirirsam diyede korkuyorum ne yapacam ben yaaaa
evett degerlendirdim canim acaba bugun aksam yoksa yarin sabahmi yapsam diye bilemedim isteBence siz yumurtlama gününden önceki günü iyi değerlendirmişsiniz
Bence yarına bırakmayınevett degerlendirdim canim acaba bugun aksam yoksa yarin sabahmi yapsam diye bilemedim iste
Cnm hic akintim yok valla dr sordu bu gun hic olmadi akintim sabah yapmistim test cok az belli oluyordu oylen tekrar yaptim o bayag koyuydu 11:30 dr. Gittim catlamak uzereler dedi uc yumurtam var aksama daha belirgin oldu resimdeki gibi ama akinti yok sadece kasiklarim ve belim muthis derece ariyorAkıntın da çoksa büyük ihtimalle öyledir canım
Bastan 3.gun ovulasyon olmus gibi gordum karamsar kaldigin sey neki kuzumMucize2107 sizce benim test sonucum nasıl çok karamasar kaldım bilemedim
Benim akıntım hep ılunca bazen ayırt edemeyiorum canım sen doktora da gidince baya iyi biliyorsun benim de kasıklarım ağrıyor şu anda ama test kafamı karıştırdıCnm hic akintim yok valla dr sordu bu gun hic olmadi akintim sabah yapmistim test cok az belli oluyordu oylen tekrar yaptim o bayag koyuydu 11:30 dr. Gittim catlamak uzereler dedi uc yumurtam var aksama daha belirgin oldu resimdeki gibi ama akinti yok sadece kasiklarim ve belim muthis derece ariyor
canım ikinci çizgi çok koyu değil ya o düşündürüyor beni diğeri kadar bile koyu değilCanim bastan 3.gun
Bastan 3.gun ovulasyon olmus gibi gordum karamsar kaldigin sey neki kuzum
Banada sanki oyle geldi ama kafani karistirmak istemiyorum cunku hassas donemlerdeyiz rabbim nasip etmisse oluyor benim kuzenimde kullanmis cift cizgiyi tam yakalamamis ama o ay hamile kalms demem o ki nasipte varsa olurcanım ikinci çizgi çok koyu değil ya o düşündürüyor beni diğeri kadar bile koyu değil