- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #51.581
Hayir olmazsam yaparim diye dusunuyorum ama olcakmisim gibi hissediyorumtest yaptın mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir olmazsam yaparim diye dusunuyorum ama olcakmisim gibi hissediyorumtest yaptın mı ?
Bilmiyorum artık dediğin gibi ne kadar istiyorsan o kadar uzaklaşıyor her ay tamam istemiyorum diyorum diğer ay yeniden başlıyorum,baştan.... neyse kısmet artıkValla ne kadar peşine düştüysem o kadar ileri attı benimde o yüzden hak veriyorum şimdi dr.lara akışına bırakmak lazım bazen.. Testlerin de normalse hiç üzerine düşme zaten adetinde düzenli, en basiti 25-14=11.gün yani 9. ve 14. günler arası bir gün arayla ilişki olsun birde bu şekilde dene derim ben.
Mrb kızlar bu pozitif mi sizce daha beklemekmi lazm
Saol canım yakındır inşallah
28 günde bir oluyo bu resimdeki 16.gün cnm
Bende geç yumurtlama dan şüpheleniyorum cnm geçen ay yumurtlama günlerini tahmini denedim tutmadı bu ay test aldm. 10.gun başladım bakalm hayırlısı inşalla bu ay tutar
Benim 12 ve 13. Gün böyle çıktı sonra hep tek çizgi. Bugün 19. Gün adet gelene kadar yapmayı düşünüyorum.Mrb kızlar bu pozitif mi sizce daha beklemekmi lazm
Hemen yap :) döngün kaç gün. Benim mesela ortalama 30 gün. Bu ay 14. Günde yumurtlamam oldu. Gün geçmeden yap bir an önce :)arladaşlar ovalasyon testi gitti
gidiyordan aldım bu gün elime ulaştı ve ben ayın 2 sinde adet olmuştum buğün ayın 16 sı sizce yapimmi yoksa geçmişmidir bi sabahmı yapmalıyo yoksa herhangi bi saatte olabilirmi
benimde 2 sinden 2 sineeeHemen yap :) döngün kaç gün. Benim mesela ortalama 30 gün. Bu ay 14. Günde yumurtlamam oldu. Gün geçmeden yap bir an önce :)