Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Normal adet gunum yarin ama azonce pembe bi akinti geldi daha gelmedi ama kirmiziya doner sanirim agri bile olmadi farketmedim ama adet oluyorum yavastan sanirim

Valla ne kadar peşine düştüysem o kadar ileri attı benimde o yüzden hak veriyorum şimdi dr.lara akışına bırakmak lazım bazen.. Testlerin de normalse hiç üzerine düşme zaten adetinde düzenli, en basiti 25-14=11.gün yani 9. ve 14. günler arası bir gün arayla ilişki olsun birde bu şekilde dene derim ben.
Bilmiyorum artık dediğin gibi ne kadar istiyorsan o kadar uzaklaşıyor her ay tamam istemiyorum diyorum diğer ay yeniden başlıyorum,baştan.... neyse kısmet artık

Mrb kızlar bu pozitif mi sizce daha beklemekmi lazm

Eklentiler

• 20170215_211934.jpg
    20170215_211934.jpg
    27,4 KB · Görüntüleme: 77
Bende geç yumurtlama dan şüpheleniyorum cnm geçen ay yumurtlama günlerini tahmini denedim tutmadı bu ay test aldm. 10.gun başladım bakalm hayırlısı inşalla bu ay tutar

arladaşlar ovalasyon testi gitti
gidiyordan aldım bu gün elime ulaştı ve ben ayın 2 sinde adet olmuştum buğün ayın 16 sı sizce yapimmi yoksa geçmişmidir bi sabahmı yapmalıyo yoksa herhangi bi saatte olabilirmi:110::KK17:

arladaşlar ovalasyon testi gitti
gidiyordan aldım bu gün elime ulaştı ve ben ayın 2 sinde adet olmuştum buğün ayın 16 sı sizce yapimmi yoksa geçmişmidir bi sabahmı yapmalıyo yoksa herhangi bi saatte olabilirmi:110::KK17:
Hemen yap :) döngün kaç gün. Benim mesela ortalama 30 gün. Bu ay 14. Günde yumurtlamam oldu. Gün geçmeden yap bir an önce :)

20170216_160307-1.jpg
kizlar pik olmus mu bu gun dr gittim 22 mm di yumurtam simdi test boyle sabah cok az cikmisti koyulasmaya baslamis acaba yumurtluyormuyum

X